Sony z3 compact за z5 compact заслужава ли си
Sony z3 compact за z5 compact заслужава ли си
Имам sony z3compact работи добре ползвам го от една година за което време несъм имал никакви проблеми сега има оферта от оператор и мога да взема z5 compact но дали си заслужава.
Re: Sony z3 compact за z5 compact заслужава ли си
Не.Вземи си направо Sony Xperia X Compact.
Всичко е въпрос на пари. Едно от хитрите неща на z5 е, че е водоустойчив, а новия X не е. Друго наглед дребно нещо е че usb куплунга няма капачка и няма какво да откопчаваш всеки път при зареждане за разлика от z3
Новия X модел не видях абсoлютно нищо повече да има от z5, а предполагам ще е още по - скъп като всяко по - ново нещо. Даже процесора му е 6 ядрен вместо 8 при Z5, но пък има 3G рам за разлика от 2G рам при Z5. Така, че ако няма да изсипваш цяло състояние за Z5 си заслужава и определено изглежда по - приятен телефон от Z3. A X с нищо не впечатлява да има повече освен, че ще е още по -скъп.
Новия X модел не видях абсoлютно нищо повече да има от z5, а предполагам ще е още по - скъп като всяко по - ново нещо. Даже процесора му е 6 ядрен вместо 8 при Z5, но пък има 3G рам за разлика от 2G рам при Z5. Така, че ако няма да изсипваш цяло състояние за Z5 си заслужава и определено изглежда по - приятен телефон от Z3. A X с нищо не впечатлява да има повече освен, че ще е още по -скъп.
Re: Re: Sony z3 compact за z5 compact заслужава ли си
X compact - по-качествена камера и дизайн шедьовър според мен. Аз също бих гласувал за новия компактен модел. Въпрос на вкус.
Re: Re: Re: Sony z3 compact за z5 compact заслужава ли си
x compact е ужасен ръб - според мен де. Отзад няма и стъкло вече. Прилича на Сонитата от преди Z серията. Не е водоустойчив.
Големите разлики Z5c срещу Z3c : 64 битов срещу 32 битов. 8 вместо 4 ядра. Порта за зареждане е без капак. Камерата е доста по-добра. Ще се ъпгрейдне до 7.0. За мен си заслужава смяната от където и да го погледнеш. Аз отдавна вече го направих това.
Големите разлики Z5c срещу Z3c : 64 битов срещу 32 битов. 8 вместо 4 ядра. Порта за зареждане е без капак. Камерата е доста по-добра. Ще се ъпгрейдне до 7.0. За мен си заслужава смяната от където и да го погледнеш. Аз отдавна вече го направих това.
Много лесно им се строшиха сонитата на френдовете. Самсунг и Хуавеи като че ли малко повече държат на падане.
Струва си да вземеш по-новия. Ако не X compact, поне Z5 compact. На твоя софтуерната поддръжка му е спряна и няма да получи Нуга.
Колега нещо си в заблуда че сонито се е строшило сменил сам от както има смартфони трисетина броя като наи много от тях са били самсунг и повярваи ми самсунга се чупи доста повече от сонито дане говорим че още първите дни след купуване самсунгите даваха доста дефекти а винаги сам зимал горните класове s и note.Принципно на марка не робувам сони доста ми допадна и затова или ще е з5 компакт хз компакт или ще понося още малко z3 то.
Ще изчакам да видя x compact и тогава ще реша засега няма да бързам с покупката на z5 compact въпреки че от оператора ми казват всеки път когато си плащам сметката че сега е точния момент и такива условия не са за испускане:D
Re: Re: Re: Sony z3 compact за z5 compact заслужава ли си
Само ще кажа че Х3 компакта ДВА пъти ми го сменяха и ремонтираха гаранционно заради отлепения екран първия път и после заради отново леко отлепен екран влязла вода и изгубен тъч.
Кефи ме много телефона ама на всеки 8 месеца ако ще ми прави такива глупости трети път няма да го чакам(а и гаранцията изтича). На Z5 поне резолюцията да му бяха оправили на екрана.
Ще се бяга по други марки ама няма много варианти за водоустойчиви.
Кефи ме много телефона ама на всеки 8 месеца ако ще ми прави такива глупости трети път няма да го чакам(а и гаранцията изтича). На Z5 поне резолюцията да му бяха оправили на екрана.
Ще се бяга по други марки ама няма много варианти за водоустойчиви.