Xperia tipo dual

pspasov
Регистриран: 27 юни 2013, 09:59

Re: Sony Xperia tipo dual

Мнение от pspasov » 27 юни 2013, 10:07

За съжаление не бих препоръчал този телефон. Използвам го за бизнес цели от близо година, т.е. налага се да говоря доста, както и да ползвам интернет през едната карта. Много често се случва, дори и когато не говоря по никоя от картите да ме търсят и да дава, че телефонът ми е изключен, което налага съответно аз да връщам обаждане. Очаквах повече от SONY телефон... Паметта му е сравнително малко и при заредени стандартните приложения за Контакти, Top контакти и останалите без които не може, като се пусне и един Фейсбук и телефонът започва серизно да се лагва. Определено..се заглеждам вече да го сменя с някакъв Самсунг...

ILIICHO_GLOGOVO
Регистриран: 18 окт 2009, 09:12

Мнение от ILIICHO_GLOGOVO » 10 окт 2013, 22:35

телефон за по малко богати :D

Anastas86
Регистриран: 11 яну 2012, 11:42

Мнение от Anastas86 » 21 май 2014, 12:20

Някои познава ли добър сервиз за смартфон sony че моят Sony Xperia tipo dual го изпуснах изключва се телефона когато се зарежда, дадох на сервиз не го управиха в период 1 месец и ми го счупиха още по зле е сега, ся не чете сим карти и се изключва телефона след няколко минути от включването му. Благодаря предварително :)

moreg
Регистриран: 15 май 2007, 17:52

Мнение от moreg » 07 ное 2016, 11:52

Апаратите от този модел имат проблем със регистрацията на сим картата.....обяснявам го така, както си работи апарата и картата си губи регистрацията и когато ви търсят отвън на хората им дава че телефона ви е изключен или извън обхват. И това когато се ползва с една сим карта. Съответно след 15 мин. когато се регистрира отново картата получавате sms че имате пропуснати повиквания от еди кой си номер. Не го прави постоянно но го прави, когато то си реши по веднъж на ден задължително обаче. С две думи калпав апарат. И всички модели от това сони са с този проблем. Работи бъгаво и тромаво. Друг проблем който ми е правил е доста честото саморестартиране. Неструва не го взимайте и без пари да ви го дават.

Отговори