Споделете мнението си за мобилния конгрес и може да спечелите смартфон
-
- Регистриран: 05 мар 2005, 18:17
Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
Мобилният конгрес се превърна в едно от най-важните събития в технологичния календар през последните години, тъй като дава много подробен поглед към динамично променящия се свят на мобилните технологии и открояващите се тенденции, които ще променят живота ни през идните години. Новото издание, което ще се проведе между 22 и 25 февруари в Барселона, ще бъде по-специално, защото е юбилейно с пореден номер 30.
За поредна година (загубихме бройката) Mobile Bulgaria ще има специален пратеник на важното събитие, който ще осигури преки впечатления, снимки и видео от представените на конгреса мобилни устройства и интересни технологии.
Вие също можете да се включите в обсъждането на новините и джаджите от събитието в нашия форум и това може да ви донесе нов смартфон. Споделете вашето мнение какво ви е впечатлило, какво не и какви очаквания сте имали от конкретните участници. Двама късметлии ще получат смартфон от LG.
Корейската компания ще представи флагмана G5 на 21 февруари, но междувременно в българските магазини и в предложенията на операторите се появиха последните й модели – K10 от новата серия в средния клас с премиум функции ( http://www.mobilebulgaria.com/news/36900/04022016g-zapochvat-prodajbite-na-lg-k10-i-k4-vklyuchitelno-i-v-balgariya ) и фаблета V10 ( http://www.mobilebulgaria.com/news/36736/18012016g-prodajbite-na-lg-v10-v-balgariya-zapochvat-do-kraya-na-meseca ), който осигурява втори преден дисплей, двойна селфи камера и впечатляващи възможности за запис на звук.
Ако искате да следите всички новини за новите продукти на LG в Барселона можете да го направите в специалната ни секция тук : http://www.mobilebulgaria.com/news/page/1/tag/5651/
Всеки публикувал своето мнение по темата между 21.02. 2016г, 00:01 ч. до 28.02.2016 г. , 23:59 ч. участва в томбола, в която наградите са предоставени от “LG Electronics България” - два броя мобилен телефон LG Magna.
Тегленето на наградите ще се проведе на 29.02.2016г. на случаен принцип. Имената на печелившите ще бъдат публикувани в сайта и след това те ще трябва да се свържат с нас на посочените контакти в срок от 10 работни дни, за да получат наградите си.
За поредна година (загубихме бройката) Mobile Bulgaria ще има специален пратеник на важното събитие, който ще осигури преки впечатления, снимки и видео от представените на конгреса мобилни устройства и интересни технологии.
Вие също можете да се включите в обсъждането на новините и джаджите от събитието в нашия форум и това може да ви донесе нов смартфон. Споделете вашето мнение какво ви е впечатлило, какво не и какви очаквания сте имали от конкретните участници. Двама късметлии ще получат смартфон от LG.
Корейската компания ще представи флагмана G5 на 21 февруари, но междувременно в българските магазини и в предложенията на операторите се появиха последните й модели – K10 от новата серия в средния клас с премиум функции ( http://www.mobilebulgaria.com/news/36900/04022016g-zapochvat-prodajbite-na-lg-k10-i-k4-vklyuchitelno-i-v-balgariya ) и фаблета V10 ( http://www.mobilebulgaria.com/news/36736/18012016g-prodajbite-na-lg-v10-v-balgariya-zapochvat-do-kraya-na-meseca ), който осигурява втори преден дисплей, двойна селфи камера и впечатляващи възможности за запис на звук.
Ако искате да следите всички новини за новите продукти на LG в Барселона можете да го направите в специалната ни секция тук : http://www.mobilebulgaria.com/news/page/1/tag/5651/
Всеки публикувал своето мнение по темата между 21.02. 2016г, 00:01 ч. до 28.02.2016 г. , 23:59 ч. участва в томбола, в която наградите са предоставени от “LG Electronics България” - два броя мобилен телефон LG Magna.
Тегленето на наградите ще се проведе на 29.02.2016г. на случаен принцип. Имената на печелившите ще бъдат публикувани в сайта и след това те ще трябва да се свържат с нас на посочените контакти в срок от 10 работни дни, за да получат наградите си.
Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
Като цяло мобилният конгрес минава добре и презентациите на повечето телефони беше на ниво.
Най внушителното представяне беше естествено на Samsung за Galaxy S7 / S7 edge, а най претупано според мен беше презентирането на LG G5, въпреки че е с инвативен дизайн и страхотен хардуер и мисля че заслужаваше по обстойностно представяне.
Това е моето впечатление и може би градивна критика :D:P:)
Най внушителното представяне беше естествено на Samsung за Galaxy S7 / S7 edge, а най претупано според мен беше презентирането на LG G5, въпреки че е с инвативен дизайн и страхотен хардуер и мисля че заслужаваше по обстойностно представяне.
Това е моето впечатление и може би градивна критика :D:P:)
Аз лично съм разочарован от HTC за поредна година нищо ново нито на конгреса нито след него само софтуерно подобрения на телефони с еднакъв дизаин за трета поредна година и това е
(no)
(no)
Зпоред мен сякаш голяма част от производителите са се изчерпали от иновация при мобилните телефони, хубаво е че LG се опитва да показва нови неща та макар и не особено функционални. Честно казано от флагмента на самсунг някак си исках да видя нещо ново и интересно ноооо. Останах заинтригуван от телефона на HP който има красив дизайн съчетан с интересни нововъведения. Единствено тази екосистема ми се струва бошлаф работа но ще видим как ще се развие. С особен интерес чета статиите за екшънкамерите които се представят. В общи линии от конгреса очаквам най много да видя xiaomi и техния флагмент.
-
- Регистриран: 23 фев 2016, 11:24
LG G5 определено грабва вниманието с дръзка иновация, страхотен хардуеър, елегантен дизайн с метален корпус. Очакването към Samsung и особено към Sony, като че ли бяха доста по-големи. Прави впечатление, че при Samsung не се забелязва някакви коренни промени, докато Sony обръщат изглежда повече внимание на средния клас смартфони, който полседно време се оказва доста конкурентен.
За това за трета година оставам с HTC one m7
Гледах представянето на G5- иновативен дизайн , метален корпус и много други благинки.В момента съм с G2 и мисля да си взема G5 като се появи в България !
Стига с тези иновации бе хора, скоро телефоните няма да правят мусака, ще трябва да се почака. Трудно може вече да се появи нещо "революционно". Г5 е интересен, определено са положили повече творчество от останалите, ще видим дали ще се оцени от потребителите. Самсунг направиха това, което трябваше да направят в С6. Сони отдавна загубиха влиянието си при водещите марки, поне за мен.
Идеята на LG G5 с модулите (и работещ прототип) ми хареса. Ако се развие можем да очакваме доста интересни аксесоари в бъдеще.
Както винаги LG с най-голямите иновации, що се отнася то G5 има приятен дизайн , метален корпус и добър хардуер особенно камерата :) Най-много ще ми е интересно да се види колко е надеждна тази модулна система и дали след година употреба сменяване на батерии и модули, все още няма да има хлабини или да изпада сама.