Споделете мнението си за мобилния конгрес и може да спечелите смартфон

*Martineli*
Регистриран: 26 фев 2007, 11:31

Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона

Мнение от *Martineli* » 23 фев 2016, 13:19

Samsung представиха наистина добри телефони, въпреки минималния ъпгрейд спрямо Galaxy S6, но водоустойчивостта и възможността за добавяне на допълнителна памет + по-мощните батерии и много добър дизайн не са за пренебрегване.
Малко съм разочарован от LG. Очаквах нещо по-добро. Някак нито дизайна, нито решението за телефон с възможност за замяна на модули не ме грабна.
HP представиха едно доста добро и интересно предложение за телефон с Windows 10 mobile. Мисля, че в това има бъдеще и този телефон ще пожъне успех.
Най-много ми харесват представените от Sony телефони.
Дизайн, камера и функционалност, като цяло телефоните заслужават внимание и именно за това те са моите фаворити. Лично мнение. Не желая да влизам в спор с привърженици на други марки.

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона

Мнение от zazabg » 23 фев 2016, 14:02

Много съм доволен от новия G5 изненадаха ме с развитието на модулни телефони. От самсунг нищо ново, просто малко по-добри телефони, за да си купите нов... макар и да не ви трябва. Вероятно ще си сменя моя G2 с G5, когато излезе G6 :-D

Х. Стефанов
Регистриран: 08 мар 2015, 12:35

Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона

Мнение от Х. Стефанов » 23 фев 2016, 14:28

Добри телефони,lg представиха нещо иновативно,добър ъпгрейд от страна на Samsung.Sony не ме впечатлиха особено.HP имат доста интересна концепция,ще видим какви ще са продажбите,когато я завършат окончателно.

andrianivanov
Регистриран: 28 дек 2011, 15:32

Мнение от andrianivanov » 23 фев 2016, 15:12

Очаквах нещо повече! Специално от Microsoft, защото ползвам Lumia. Не ми е приятен факта, че Facebook Mentions е наличен само за iOS и от части Android устройства, което го прави за мен неефективен!

fena7
Регистриран: 01 мар 2010, 01:46

Мнение от fena7 » 23 фев 2016, 15:50

Мобилните устройства имат нужда от иновация в сферата на батерията в частност скорост на зареждане и по дълъг живот. Внедряване на соларни панели. Също така имат нужда от надежден корпус който да е устойчив на вода и прах без да се налага да се притесняваме че не са сложени тапите на жаковете или сим поставките. Друго което мисля че отдавна е дошло времето производителите на телефони да предлагат е докинг станции за телефоните си които да ги превръщат в компютри. Има наченки от някои производители но някак си не всичко беше добре лансирани и достатъчно функционално

DiChEvIa
Регистриран: 05 ное 2007, 18:04

Мнение от DiChEvIa » 23 фев 2016, 15:55

От представените телефони, най-голямо впечатление ми направи LG G5. Мога да го определя като единственият телефон на конгреса, който показа иновация. Притеснява ме само, че с този си ход LG рискува доста, предшествениците му са коренно различни и това може да се отрази върху феновете на марката.

angus
Регистриран: 23 фев 2016, 15:51

Мнение от angus » 23 фев 2016, 16:08

Samsung S7 отново ли е без FM радио ?

v_velikov
Регистриран: 06 май 2015, 21:04

Мнение от v_velikov » 23 фев 2016, 17:06

Най-интересна беше битката между корейските гиганти. За мен победителят е LG G5, понеже извади нещо ново и иновативно, което според мен ще го доразвият/доизпипат в бъдеще. Всичко което направиха Samsung според мен е маркетингов трик - махаш нещо, а после го връщаш, който им излезе през носа изминалата година, а именно - спадът в продажбите.

Buresh
Регистриран: 12 яну 2012, 21:17

Мнение от Buresh » 23 фев 2016, 17:21

Хареса ми представянето на LG G5, поне според мен е добра идеята за излизане от границите на нормалното.

A.M.K.
Регистриран: 25 май 2008, 14:34

Мнение от A.M.K. » 23 фев 2016, 19:05

Голям потенциал има в този модулен дизайн и концепция като цяло, но в крайна сметка всичко ще опре до това как ще го реализират и до колко ще се напънат да промотират и развият всичко около телефона. (yes)

Отговори