Споделете мнението си за мобилния конгрес и може да спечелите смартфон
Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
Зави си , колко ще издържи механизма за отваряне.
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
С нетърпение чакам да видя мненията за SD820 ;)
Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
На мен лично LG G5 ми хареса като концепция.
Модулните телефони навлизат.
Китайците вече са сила.
Китайците вече са сила.
Концепцията на G5 за "модулни" аксесоари лично мен ме впечатли доста силно. Предполагам, че би могла да се наложи на пазара. Другото което ми направи впечатление е силното представяне на Windows 10 - 2 в 1 устройства, таблети, лаптопи, мобилни телефони /моят личен фаворит е HP Elite X3/. По мое мнение това е първата стъпка към превръщането на Microsoft в ключов играч и доставчик на ОС.
Много добри предложения ( премиум мобилни телефони )от всички компании . След това изложение се очертават поне три интригуващи неща ( според мен )
1. дали Самсунг галакси 7 ще затвърди позицията си на най-добрия андроид телефон
2. може ли новата концепция на LG G5 да промени нещо (това ли е бъдещето , модулни аксесоари и двойни камери )
3. китайските производители настъпват смело на всички фронтове , ВСИЧКИ трябва да се съобразяват с тях
1. дали Самсунг галакси 7 ще затвърди позицията си на най-добрия андроид телефон
2. може ли новата концепция на LG G5 да промени нещо (това ли е бъдещето , модулни аксесоари и двойни камери )
3. китайските производители настъпват смело на всички фронтове , ВСИЧКИ трябва да се съобразяват с тях
Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
C5 е водещ телефон нещо ново на пазара премиум дизайн и върхови характеристики може би има нужда от по голяма батерия над 3000 мил. Амп
-
- Регистриран: 27 юни 2005, 16:17
LG G5 тази година се представя много добре, в сравнение с конкуренцията. Доста добра иновация :)
Аз имам добри впечатления от LG Optimus One
-
- Регистриран: 07 авг 2010, 12:28
Хареса ми конгреса като цяло. Бих казал, че LG са се постарали малко повече от Samsung, които не бих казал, че са ни предложили нещо кой знае колко иновативно, имайки предвид, че Sony имат подобни телефони от години. Допада ми модулният дизайн на LG, но широкоъгълната камера е чиста изгъзица, която за мен лично е напълно излишна и загрозява цялостния дизайн на телефона. Не виждам и логиката в това да прибегнат към по-малка батерия от предишните издания на моделите (макар и сменяема).