Споделете мнението си за мобилния конгрес и може да спечелите смартфон
Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
Gear VR изглежда интересна идея. Какво ли ще предложи Ябълката?
Не лош телефон.Яд ме е че го продадох.
Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
За мен звездата е G5. Не смятам, че ще се продава много и не отричам колко як е S7, но LG смениха концепцията и най-накрая имаме нещо по-различно на масата.
Много слабо представяне на Microsoft и силно за LG, въпреки представянето на телефони с Windows 10 Mobile=
Microsoft набира скорост и нови партньори в сферата на мобилните технологии. HP Elite X3 е доказателство за експанзията и се надявам да е на достъпна цена за българския пазар ;)
Нека споделя и аз личното си мнение относно двата гиганта LG и Samsung. Според мен тази година Samsung е по-добрият избор и причината за това са:
1. По-добра основна камера, за сметка на усилената яркост на екрана, при което цветовете се изкривявт и не са такива каквита са в действителност. За сметка на това LG няма напредък в основната си камера, само има подобрения, които са чисто козметични ( втората широкоъгълна камера). Почитателите на LG според мен ще предпочетат LG G4 ( цената е доста по-изгодна)
2. Новия модулен дизайн на LG все още никой не знае колко е устойчив и дали след второто сменяне на долната част няма да се счупи някоя пъпчица и това да попречи да се задържа долната част стабилно.
3. Визията на lG G5 е доста по-удобна на захват, докато Edge версията хич не е удобна при захват на телефона и е възможно да се натискат ъглите на новия функционален дисплей.
4. Относно батериите - няма особена промяна, като се има в предвид, че и двата модела ще издържат нормалното в момента 1 ден на батерията ( при използване на телефона )
Крайна оценка: Samsung S7 > LG G5
1. По-добра основна камера, за сметка на усилената яркост на екрана, при което цветовете се изкривявт и не са такива каквита са в действителност. За сметка на това LG няма напредък в основната си камера, само има подобрения, които са чисто козметични ( втората широкоъгълна камера). Почитателите на LG според мен ще предпочетат LG G4 ( цената е доста по-изгодна)
2. Новия модулен дизайн на LG все още никой не знае колко е устойчив и дали след второто сменяне на долната част няма да се счупи някоя пъпчица и това да попречи да се задържа долната част стабилно.
3. Визията на lG G5 е доста по-удобна на захват, докато Edge версията хич не е удобна при захват на телефона и е възможно да се натискат ъглите на новия функционален дисплей.
4. Относно батериите - няма особена промяна, като се има в предвид, че и двата модела ще издържат нормалното в момента 1 ден на батерията ( при използване на телефона )
Крайна оценка: Samsung S7 > LG G5
Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
На мен също много ми хареса HP Elite X3 и се надявам да го разгледам на живо при родните оператори скоро. Също много ме впечатли LG G5, малко би ми било трудно да свикна с такива приставки, но какво пък, трябва да се пробва. Аз лично им прощавам това, че са сложили по-слаба батерия, за сметка на опцията да извадиш батерията от напълно метален телефон. Новите Samsung-и не ме грабнаха особено, очаквах точно каквото показаха и нищо повече. И честно казано малко ми е странно кой би ползвал 360 градусова камера, и за какво би я ползвал. Аз лично никога не бих ползвал такава, не виждам приложимост.
Впечатлен съм LG. Само техния флагман G5 има FM радио (като изключим Windows phone).
LG определено изненадаха с модулите им. Има какво да се желае още, но стъпка в правилната посока.(beer)