Споделете мнението си за мобилния конгрес и може да спечелите смартфон
Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
Това с модулите звучи интересно...
-
- Регистриран: 26 фев 2016, 17:56
Следях мобилния конгрес единствено заради две марки, едната от която беше именно LG и техния топ флагмент G5. Конгреса беше на ниво както винаги, много добро представяне на устройствата от всякакъв вид. Единствено се подразних, че другата ми любима марка Huawei представиха само латопа си а не P9, но всичко останало в конгреса беше супер.
-
- Регистриран: 13 дек 2013, 11:15
Ще бъде прекрасно скоро време да видим ревю на Vivo XPlay 5 с 6GB рам. Това ще е поне някакъв скок. Значителна промяна за 1 година и доколкото разбрахме дава много добри performance показатели.
LG най-накрая направиха един перфектен и различен телефон от всички мобилни компании, с LG G5 ще са номер 1 за тази година, поне аз така мисля. Колкото до Samsung S7 и S7 Edge, не виждам нищо иновативно и различно за тази година от тях! ;)
Тази година очаквах от Samsung да представят наследника на Gear, но вместо това получихме 360 градусова камера.
Наистина съм впечатлен от LG с опита си да направят "флагман" на по-ниска цена от конкурентите си.
Наистина съм впечатлен от LG с опита си да направят "флагман" на по-ниска цена от конкурентите си.
Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
След пресконференциите на LG и Samsung настъпи пълна скука. Другите марки не бяха на ниво...
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Re: Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
LG G5 изглежда интересно, но смятам, че иновацията с модулен дизайн можеше да отстъпи място на по - добра батерия
LG % Friends!:)
Надявам се "приятелите" да са на достъпни цени:) B&O ще ми е първи приятел:)
Надявам се "приятелите" да са на достъпни цени:) B&O ще ми е първи приятел:)
-
- Регистриран: 27 фев 2016, 09:47
За мен от дизайнерска гледна точка новото, което досега не е правено и логично грабна награда за иновация на конгреса, е флагмана на LG - G5. Samsung пусна ъпгрейд на моделите си, с очаквани и логични подобрения, но дефакто това не е иновация, по смисъла на понятието. Още нещо ще отбележа - новият модел на Sony - Xperia XA. Отново имаме нещо ново - почти липсват рамки на дисплея. Това е тенденция, която тепърва ще навлиза във всички модели на всички производители. Не само все по-често използваното заоблено стъкло 2,5 D с олеофобно покритие, а и екран "от-до" - на цялата предна площ.