Телефон от Елит Мобил
Re: Телефон от Елит Мобил
Аз предпочитам да разкажа за случилото се и хората да преценят дали на фона на тези неприятности си струва икономията от 50 - 100 лв. Не съм човек, който ще търси физическа разправа!
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Търговски спам /линкове към конкурентни бг сайтове/.
Re: Re: Телефон от Елит Мобил
Аз също съм разочарован от тази фирма. Преди няколко години като си купувах Nokia 808 Preview, имах много проблеми с тях и на късмет успях да си върна парите обратно. Също имах огромни проблеми с покупка на Nokia Lumia 1520 от Citytel, там вече нямаше спасение и продадох телефона на загуба. Два пъти съм се парил от фирмички дето ги рекламират тук и в разни други сайтове. Истината обаче е, че повече телефон от България няма да си купя НИКОГА!!! Имам роднини във Америка, Франция, Германия, Русия и Белгия, и вече от там ще си купувам такава техника с истинска гаранция, която важи за цяла европа, и съм сигурен, че нашите търгашки фирми като родните оператори и магазини като Технополис и Техномаркет няма да признаят гаранция от друга държава (може и да греша, някой да сподели ако е пробвал)! Новата ми Lumia 950 XL е закупена от Белгия и е с изключително качество на изработката. Като я сравних с мострата в магазин на Технополис... ами на тяхната мостра капака скърцаше, като го натиснеш, и като разклатих телефона и се чуваше някакво тракане отвътре (предполагам, че бяха крачетата за NFC, които не уплътняваха хубаво). Така че хора... не се подлъгвайте по евтината цена в такива магазинчета, поръчвайте от чужбина, ако имате възможност! Там е истината!
Re: Re: Re: Телефон от Елит Мобил
Аз затова си купувам телефоните от операторите предимно, с преподписването на договора. Малко по-скъпо ми излиза, но гаранция - франция! Последно леновото само взех от магазин "Зора" и нямам никакви дертове с изработката. Иначе съм взимал във времето два телефона от "get.bg", един от "слот Мобайл" и "ситител", и честно казано не съм имал проблеми, просто защото телефоните са си работили безупречно и не се е стигало до гаранция.
С измамници е пълно - факт! В OLX са болшинството...
С измамници е пълно - факт! В OLX са болшинството...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Телефон от Елит Мобил
Да, благодаря за мобилните оператори. Никога повече няма да взема телефон от тях. Не стига, че ти извиват ръцете с гадни тарифни планове, но поддръжката и сервиза са същата работа.
Сега обмислям да взема А седмицата на самсунг на изплащане от тук http://www.premiummobile.bg/samsung-galaxy-a7-2016-dual-na-izplashtane.html , пък дано попадна на читав търговец. Всичко е до късмет да уцелиш добро отношение.
Сега обмислям да взема А седмицата на самсунг на изплащане от тук http://www.premiummobile.bg/samsung-galaxy-a7-2016-dual-na-izplashtane.html , пък дано попадна на читав търговец. Всичко е до късмет да уцелиш добро отношение.
От операторите и Техномаркет/полис е сравнително сигурна покупката и гаранционното обслужване. Разбира се далече сме от практиките на запад за безусловно гаранционно обслужване, застраховки и т.н., но това е неизбежно заради манталитета ни. Тук всички сме дребни тарикатчета и всеки гледа от някъде ако може да прецака някой да изкара някой лев.
Иначе човек трябва да си отваря очите на четири при покупка от olx и тези online магазини. От olx последните 2-3 години съм купил продал над 10 телефона, нито съм излъгал аз някой, нито някой мен е прецакал. Опитвали са се да ме врътнат разни батки, ама не минава номера.
Иначе човек трябва да си отваря очите на четири при покупка от olx и тези online магазини. От olx последните 2-3 години съм купил продал над 10 телефона, нито съм излъгал аз някой, нито някой мен е прецакал. Опитвали са се да ме врътнат разни батки, ама не минава номера.
Re: Re: Телефон от Елит Мобил
Мнението ти е копи пейст от други форуми за телефони, където си се регистрирал само за да го пуснеш. Лично аз ти изтрих току що копираното мнение във форума на Windows. Ясно ми е, че целиш черен PR и ще помоля някои модератор да ти изтрие мнението и тук.
Не ме интересува какви са Еlit Mobil , нямам досег с техни телефони, но ти си един спамър!!!
На колко още места си копирал това --> http://spodeli.net/3/story-76340.html#comment7
Не ме интересува какви са Еlit Mobil , нямам досег с техни телефони, но ти си един спамър!!!
На колко още места си копирал това --> http://spodeli.net/3/story-76340.html#comment7
Re: Re: Re: Телефон от Елит Мобил
Колега, това е форум. Всеки има право да изрази мнение стига да не нарушава правилата. Момчето е решило да сподели премеждията си с ЕлитМобайл. Дали това е черен ПР или истина - не знаем, но от магазина могат да излязат със становище по този случай.
Това, че е публикувал мнения в няколко сайта си е негова работа - чувства се излъган, а действията му са с цел превенция на подобен тип измами.
Поздрави
Това, че е публикувал мнения в няколко сайта си е негова работа - чувства се излъган, а действията му са с цел превенция на подобен тип измами.
Поздрави
Първо не знаеш момче ли е , какво е...
Второ, с това копи пейст мнение ми е супер съмнително, че ей така от добра воля иска да ни осведоми и предпази от некоректна фирма... Съживил е тема от преди 8 години за да си копира писанията...
Второ, с това копи пейст мнение ми е супер съмнително, че ей така от добра воля иска да ни осведоми и предпази от некоректна фирма... Съживил е тема от преди 8 години за да си копира писанията...
Re: Re: Re: Re: Re: Телефон от Елит Мобил
Не си прав, колега. И аз като бях недоволен от покупката си в Citytel (Lumia 1520), пусках във доста форуми едно и също оплакване, като го копирах директно от единия сайт в другия. Това не е спам. СПАМ, е когато отвори 10-15 едни и същи теми да речем и в тях пише едно и също. Не е спам, защото има много сайтове, в които хората могат да се оплачат от работодател, когато са почвали работа. Прави се с цел, да бъде информирано мнозинството, и да не си губи времето с дадения работодател. Същото е и с този форум и останалите такива. Нередно беше да му триете мнението, никой не е казал, че е истина написаното от него, но нека всеки сам за себе си прецени дали да вярва на написаното от него или не. Нередно е да му триете мнението, само защото го е постнал в още 3-4 форума, и защото някой е решил, че това е спам... Аз не мисля, че е спам и моля да му редактирате мнението и да върнете, онова което е написъл! Спам не изглежда така!
П.П. От магазина могат да излязат със становище, което естествено ще защити тяхната страна! Едва ли ще кажат "да излъгахме го и го прецакахме!"... :D
П.П.2. И не, не е момче, аз мисля че е извънземно като мен и всички останали във форума. :)
П.П. От магазина могат да излязат със становище, което естествено ще защити тяхната страна! Едва ли ще кажат "да излъгахме го и го прецакахме!"... :D
П.П.2. И не, не е момче, аз мисля че е извънземно като мен и всички останали във форума. :)