опасни измами Фронтекс
-
- Регистриран: 05 окт 2010, 09:28
Re: опасни измами Фронтекс
значи, както сиг служителката от FRONTEX ти е обеснила, въпросният човек който търсят е ползвал преди теб този номер, след което го е оставил и мобилния оператор са го дали на теб, а той когато е подписвал договор за моб услуги с VIVACOM го е оставил като тел за връзка с него при усложнения във връзка с договорните отношения. След като той е пресрочил да си плати сметката, VIVACOM го дава на агенции като FRONTEX да го търсят да си палти и като имат тоя тел ти звънкат и пишат на тебе докато не се документира (тоест ти като кажеш) че не е на търсения човек вече. За "разбирачите" - още на 2-я месец в просрочие се дават такива задълженяи на агенциите за събиране на вземания, няма никакви измами, просто населението в България е 90% прости и необразовани глупаци, които си мислят че знаят и разбират всичко, а всъщност си нямат ни най-малка представа за какво става на въпрос. Така че първо се интересувайте и питайте тук там за да разучите за какво става на въпрос, а после коментирайте ;) Аре и да си плащате редовно, да не ви се обадят някой ден :) 8)8):|
-
- Регистриран: 05 окт 2010, 09:28
:D:D:D:D:D:D:D
Днес получих обаждане по стационарния телефон, представяха се от Финансова къща "Протекс", търсейки съсед по име. Съседа трябваше да се обади на същия телефон - 4390477, Любенова. И след това същия сценарий- неплатени задължения за стационарен телефон. Вероятно нов вид измама, но не мога да схвана каква точно
Само пропускаш факта, че този номер ми е от създаването на Вивател и никой друг не го е ползвал преди това.
По-вероятно е човека, който го е дал да е объркал някоя цифра от номера не мислиш ли?
По-вероятно е човека, който го е дал да е объркал някоя цифра от номера не мислиш ли?
Да, и на мен ми искат пари - 30 лв.
В момента съм дал Виваком на Прокуратурата, понеже не изпълняват договора си за мобилен неограничен интернет, а ме карат да им плащам месечни такси. Аз им пиша, че при пълен обхват и даден приоритет на модема на 2G интернет няма, а те ми пишат, че в с. Пчелище (където живея и където трябва да ползвам интернет) имали добро покритие и да си сложа модема на 2G. Тия БУНАЦИ пробвали ли са да се логнат в 2g мрежа, ако модемът им е настроен на 3G? Ами то първо, че модема показва, че няма клетка и второ веднага с натискане на бутона за свързване дава грешка.
Та, въпреки, че в момента Прокуратурата работи по моята жалба те прехвърлили "задължението ми" на тези Фронтекс - КАКВА ОГРОМНА НАГЛОСТ!!!
В момента съм дал Виваком на Прокуратурата, понеже не изпълняват договора си за мобилен неограничен интернет, а ме карат да им плащам месечни такси. Аз им пиша, че при пълен обхват и даден приоритет на модема на 2G интернет няма, а те ми пишат, че в с. Пчелище (където живея и където трябва да ползвам интернет) имали добро покритие и да си сложа модема на 2G. Тия БУНАЦИ пробвали ли са да се логнат в 2g мрежа, ако модемът им е настроен на 3G? Ами то първо, че модема показва, че няма клетка и второ веднага с натискане на бутона за свързване дава грешка.
Та, въпреки, че в момента Прокуратурата работи по моята жалба те прехвърлили "задължението ми" на тези Фронтекс - КАКВА ОГРОМНА НАГЛОСТ!!!
Почти съм сигурен, че проблемът е при теб. Не знам с кой модем си, но Huawei E173 си има опция само за 2Г режим и при мен няма никакви проблеми. В с. Пчелище си има 2Г.
(angry) [Quote]в България е 90% прости и необразовани глупаци, които си мислят че знаят и разбират всичко, а всъщност си нямат ни най-малка представа за какво става на въпрос. Така че първо се интересувайте и питайте тук там за да разучите за какво става на въпрос, а после коментирайте Аре и да си плащате редовно, да не ви се обадят някой ден[/Quote]Ти на голям разбирач се направи или работиш при тия бандити,я по спокойно и не обиждай тека хората да не ти се обади някой на тебе че тогава ще се посереш умник(angry)