Защо не мога да публикувам обява в сайта
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Защо не мога да публикувам обява в сайта
С тази регистрация ли публикуваш? Не би трябвало да имаш проблем. Напиши си IP адреса, от който публикуваш + всички регистрации които имаш на лична бележка към мен от тук:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/note_post.php?id=53899
http://www.mobilebulgaria.com/forum/note_post.php?id=53899
и при мен е същото положение.не мога да публикувам обява
-
- Регистриран: 16 ное 2010, 20:09
И при мен имаше проблем последно когато пробвах,но от телефона от мобилният интернет на глобул ВИЕ от телефон ли пускате обявите? Тествах с една и съща регистрация само че първият вариант от уифито през телефона стана с пускането на обявата втория случай същия юзер само че от мобилния интернет на глобул даваше ми надвишен лимит за деня... сякаш е бан
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Има бан за публикуване на обяви от мобилните интернети, защото операторите дават един IP aдрес на всички потребители в България и измамници се възползват от това и публикуват крадени телефони и след това проследяването им е невъзможно.
-
- Регистриран: 16 ное 2010, 20:09
Предполагам и при колегите е от това проблема така че вървим напред (yes)
Какво е решението на проблема? Имам само една регистрация,тази! През уайфи мога ,но през мобилния е като при колегите. А и нямам нищо общо с кожодери-моб.оператори !
Ако проблемът ти не е като на колегите,които публикуват от мобилен интернет ,ще предположа какво друго може да е. Открих ,че има много думи,които са забранени за публикуване в обяви,като например "мегапиксела" "лева" и доколкото разбрах още към 500 думи,също много "!!!!!!!" и главни букви. Така,че ако ти дава,че обявата ти не е публикувана,просто промени текста. Ако пак не става,изтрий целия текст и публикувай така,да видиш какво ще стане. Ако обаче ти дава,че си надвишил лимита си,тогава причината най-вероятно е бан.
......Значи е бан... ама защо???? Шегувам се не е! Става въпрос за това ,че от моя дизаър през уайфи ,мога да пускам обяви ,а през ментел пакет-не става:превишили сте лимита........ и дърадъра.Какъв е варианта ?
Еми те на това ти отговориха по-надолу. Има бан за публикиване от мобилен интернет,защото няма начин за установяване на IP адреса впоследствие.