Нов дизайн на сайта :)
Re: Нов дизайн на сайта :)
(woo) Браво Мишо :D:P;)
можеше в спам темата да пишеш;)
можеше в спам темата да пишеш;)
Като гледам, 3 месеца и половина след конкретната ми препоръка какво и как да се коригира в дизайна - все още нищо не е оправено. За това време най-малкото можеше да се съберат от форума тук всички наблюдавани проблеми и да се направи някаква оценка и план колко ресурс ще отнеме да се отстранят и изтестват. Цялата работа след това едва ли иска повече от 2 седмици работа за 2-ма души = 1 месечна заплата.
Все пак говорим за проблеми, които в голямата си част са доста възрастни и добре известни...
Все пак говорим за проблеми, които в голямата си част са доста възрастни и добре известни...
Виждам, че се е появил нов бъг. Някой се е престарал с escape символите при постването във форума.
\"Проба 1\"
\"Проба 2\"
\"\"Проба 3\"\"
\\\"Проба 4\\\"
\\\\\"Проба 5\\\\\"
\"Проба 1\"
\"Проба 2\"
\"\"Проба 3\"\"
\\\"Проба 4\\\"
\\\\\"Проба 5\\\\\"
-
- Регистриран: 25 юли 2012, 20:55
Отливът от Мобилебулгария е очевиден и драстичен. От 15 часа на обяд в Пловдив са публикувани 9 обяви :D. Преди това ставаше за около 30 минути. Но то това се каза хиляди пъти в тази тема и нищо...
Нещо ни отсвириха:|
[B]Темите във форума се зареждат много бавно. Гледам някакви връзки сте сложили тиксота гугъли фейцбуци, от които направо [u]блокира браузърът[/u].[/B]
-
- Регистриран: 13 дек 2012, 17:02
Мен лично дизайна на сайта яко ме кефи, точно такъв трябва да бъде :)(yes)
-
GlupavoMagare ,нали ? :D
А аз пак да попитам,вече след няколко месеца \"усъвършенстване\" на сайта,кога ще може да се виждат другите обяви на даден продавач в борсата?
А аз пак да попитам,вече след няколко месеца \"усъвършенстване\" на сайта,кога ще може да се виждат другите обяви на даден продавач в борсата?
Сега забелязах,че не могат да се видят всички публикувани обяви на никого:|
-
Освен това при натискане на бутон \"покажи филтър\" за търсене на телефони по характеристики,изхвърля в челната страница на Борса