Предложете телефон

tapata
Регистриран: 24 май 2007, 14:12

Re: Re: Предложете телефон

Мнение от tapata » 19 яну 2015, 19:40

Asus-а няма как да дойде на 300 лв тук...

stanislavSL
Регистриран: 30 май 2013, 15:52

Re: Re: Re: Предложете телефон

Мнение от stanislavSL » 19 яну 2015, 20:53

Имам едно запитване за Asus-a. Като пристигне тук, независимо дали ще дойде на 300 или 400лв, по какъв начин ще мога да го отключа да работи към други оператори? И по-добре ли е да изчакам, за да видя ревю-та с телефона или като излезе направо да си го взема?

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Предложете телефон

Мнение от sladyrko » 19 яну 2015, 21:25

Зависи от къде го взимаш. Най-вероятно ще е отключен(само операторите заключват понякога). Ще питаш където го има и ще ти кажат. И сега може да го видиш има достатъчно клипчета в нета. Аз бих го взел направо, това е най-доброто предложение не само в средния клас ами може да се конкурира и с високия. Тоя телефон е номер едно просто.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Re: Re: Re: Re: Предложете телефон

Мнение от sgs_maniak » 19 яну 2015, 22:47

Официално едва ли ще дойде в България.
Според статията тук asus ще бъде пуснат март.
Трябва да си го поръчваш от някой читав сайт.
Телефоните си се продават отключени но търси европейска версия за да ти работи 3G.
Изчакай мнения от колеги за читави сайтове .

Cezar
Регистриран: 16 апр 2008, 19:46

Re: Предложете телефон

Мнение от Cezar » 20 яну 2015, 06:34

Винаги съм бил скепричен към закупуването на техника от току що прохождаща фирма в тази сфера.Мое мнение е че първите модели,независимо дали телефони,лаптопи или каквото и да било не оправдават очакванията.Да,Асус едоказана марка в производството на лаптопи,но доколко ще е успешен и бизнеса им с телефони е божа работа.За пример мога да дам първите лаптопи на Самсунг,ми те сервизите бяха пълни с дефектирали бройки.После вдигнаха качеството,но им ттябваше време.Подизирам че и тук ще е същата работа.

stanislavSL
Регистриран: 30 май 2013, 15:52

Мнение от stanislavSL » 20 яну 2015, 10:14

Е, ако се има в предвид мощността му и след първата вълна от продажби, асус-а не оправдае очакванията да играеш най-мощната игра без да ти забива не е проблем за мен. Най-вече се боя от технически софтуерни грешки, които няма да могат да бъдат поправени, поради неналичието на оторизиран сервиз в България. Март месец ще пусна запитване за добър сайт, откъдето мога да си го закупя(Европейски).

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Re: Re: Предложете телефон

Мнение от A4i » 20 яну 2015, 10:52

Виждам че си харесал Asus-а. Телефона е супер като за бюджетен модел. Ако може да си го купиш на $199 ще е чудесно, но виждаш че надценките на търговците са дебели. Друго , което е важно за ЗенФон 2 е x86 процесора. Андроида е писан за ARM хардуер. Софтуера, който не е Java (големи и хубави игри), върви лошо на x86 процесор. Според мен не са за изпускане новите китайски телефони с 64-битови процесори. Примерно един JiaYu S3 с MediaTek MT6752 за $170 от Китай или ~ $200 от Европа е феноменално добър за парите си.

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 20 яну 2015, 11:56

Колега по мое мнение asus правят сравнително добри лаптопи. За телефони това не им е първият модел. Още преди месеци видях в сайта на ем'г предлагаха няколко модела .

До автора на темата

Ако искаш да играеш тежки 3D игри на телефона вземи под внимание мнението на колегата a4i

Отговори