ФОРУМА Е МЯСТО ЗА НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ
Re: ФОРУМА Е МЯСТО ЗА НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ
Клавиатурни бабайти:)
Пък на живо като ги видиш навеждат глава като ритани, то е жалко, не смешно. тцтцтцтц
Пък на живо като ги видиш навеждат глава като ритани, то е жалко, не смешно. тцтцтцтц
Е ти си най качествения от некачествените
Хич не ме дразниш даже,пия си биричката зяпапм си мача и ми е през оная работа за твоето приложение Шизо (beer):D
Хич не ме дразниш даже,пия си биричката зяпапм си мача и ми е през оная работа за твоето приложение Шизо (beer):D
[Quote]ТУК ВЕЧЕ СЕ СЪБИРАТ САМО ОТРЕПКИ (НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ).
НОРМАЛНИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ ВЕЧЕ НЕ ВЛИЗАТ ТУК, ВЛИЗАТ САМО НЕКОЛЦИНА С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ И СИ СЕРАТ В УСТИТЕ ДО ТЯХНОТО ЗАПЪЛВАНЕ[/Quote]
И какъв извод може да се направи от този експлицитен пост?
НОРМАЛНИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ ВЕЧЕ НЕ ВЛИЗАТ ТУК, ВЛИЗАТ САМО НЕКОЛЦИНА С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ И СИ СЕРАТ В УСТИТЕ ДО ТЯХНОТО ЗАПЪЛВАНЕ[/Quote]
И какъв извод може да се направи от този експлицитен пост?
-
- Регистриран: 22 май 2016, 08:20
Re: Re: ФОРУМА Е МЯСТО ЗА НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ
ХА ХА ХА ДА Я ДЕШ ОТ ХУЙ ГЛАВА.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Горкият, лошите отрепки пак ти насраха бизнеса.Лоши отрепки, лоши.Направи си сега няколко профила да те потупат съчувствено.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
[Quote]И какъв извод може да се направи от този експлицитен пост?[/Quote]
ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ПИШАТ ПО ТЕМАТА ОСВЕН АВТОРА СА ПРЕДМЕТ НА ОБСЪЖДАНЕ В ТЕМАТА.(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ПИШАТ ПО ТЕМАТА ОСВЕН АВТОРА СА ПРЕДМЕТ НА ОБСЪЖДАНЕ В ТЕМАТА.(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Когато нямаш живот и си самотен девственик цял ден пред компютъра, без работа и без приятели, търсиш внимание във форума...
Чак ми стана жал, че го разкрих :( За нула време от "доволен клиент, препоръчващ услугата" си показа истинската същност :D
Btw, Шизото е много як прякор :D
Btw, Шизото е много як прякор :D
-
ФАКТА ЧЕ ВСЕ АЗ СЪМ ИМ ДАЛ А НЕ ТЕ НА МЕН ГОВОРИ ДОСТАТЪЧНО ! ЗА ТЕБЕ Е ЯСНО ЧЕ СИ НЕДОНОСЕН И МЕ МРАЗИШ НО ФАКТ НЕОСПОРИМ Е ЧЕ ПОДДЪРЖАМ НАЙ-ДОРИТЕ УСЛИГИ И ОФЕРТИ И ХОРАТА ГИ ПОЛЗВАТ И СИ ПЛАЩАТ, НО АЗ ЩЕ ТИ КАЖА САМО ЧЕ ТЕ ХАРЕСВАМ И ТЕ УВАЖАВАМ ЗАЩОТО ПОСТОЯННО НИ РЕКЛАМИРАШ. НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ НЯМА ЛОША РЕКЛАМА И АНТИРЕКЛМАТА Е РЕКЛАМА. БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА БЕЗПЛАТНИТЕ УСИЛИЯ КОИТО ПОЛАГАШ ДА СЕ НАЛАГАТ УСЛУГИТЕ НИ.
Re: Re: Re: ФОРУМА Е МЯСТО ЗА НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ
Ако може да спреш да пишеш само с главни букви. И да използваш все пак някакви препинателни знаци (beer)