Колко телефона имате?
Колко телефона имате?
Въпроса не е зададен правилно.
Аз имам 4 телефона но ползвам само един.
Другите три са ми в колекцията,вече са много стари.
Аз имам 4 телефона но ползвам само един.
Другите три са ми в колекцията,вече са много стари.
Re: Колко телефона имате?
Ползвам един в момента.
Иначе имам още 3: 2 броя много стари Sony Ericsson стоят да събират прах + една Lumia, която им прави компания :D
Lumia-та (630) я ползва сестра ми, когато идва на гости през годината, а през останалото време събира прах.
Иначе имам още 3: 2 броя много стари Sony Ericsson стоят да събират прах + една Lumia, която им прави компания :D
Lumia-та (630) я ползва сестра ми, когато идва на гости през годината, а през останалото време събира прах.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Колко телефона имате?
Имам пет, ползвам един.
5 стари истински телефона с копчета - за колекция
два Андроида - личен и служебен. Служебния захвърлен в шкафа за резерва а двете сим карти в личния
два Андроида - личен и служебен. Служебния захвърлен в шкафа за резерва а двете сим карти в личния
Re: Re: Re: Колко телефона имате?
Ооо , хубава тема ,
Преди имаше подобна , но изчезна !
Ползвам:
Meizu MX5 3/32 5,5
Doogee Y6 Max 3/32 6,5
Alcatel Idol 3 2/32 5,5
Lg G Flex 2 2/16 5,5
Nokia 808 .....
Xiaomi Redmi Note 4 3/32 5,5
Huawei GX8 5,5 3/32
От 7 броя -
Ползвам само по 2 , другите почиват !
:D(yes)(beer)(yes)(cyber)
Преди имаше подобна , но изчезна !
Ползвам:
Meizu MX5 3/32 5,5
Doogee Y6 Max 3/32 6,5
Alcatel Idol 3 2/32 5,5
Lg G Flex 2 2/16 5,5
Nokia 808 .....
Xiaomi Redmi Note 4 3/32 5,5
Huawei GX8 5,5 3/32
От 7 броя -
Ползвам само по 2 , другите почиват !
:D(yes)(beer)(yes)(cyber)
От старите ми телефони останаха само: Сони М2 бачка още , Нокиа 8910i бачка неотказно, 7250i също и Айфон 7 ! Всичкото другото съм го разкарал ! Двете Нокий си ги пазя , имат сантиментална стойност , в перфектен вид са и до днес нищо , че са вече на 16 години!
-
- Регистриран: 08 сеп 2017, 22:27
Re: Re: Колко телефона имате?
Ползвам всичко що видя и ми е интересно.
В момента съм със 3
Айфон Х
Ноте 8
Онеплюс 5т
Първите два скоро отиват за продажба и мисля да купя Сони xz1 за проба,че съм нямал Сони никога:)
Колекции не правя, вехтории не събирам, обикновено ползвам един смарт 2-3 месеца и заминава за продажба- телефоните бързо се разкарват.
В момента съм със 3
Айфон Х
Ноте 8
Онеплюс 5т
Първите два скоро отиват за продажба и мисля да купя Сони xz1 за проба,че съм нямал Сони никога:)
Колекции не правя, вехтории не събирам, обикновено ползвам един смарт 2-3 месеца и заминава за продажба- телефоните бързо се разкарват.
-
- Регистриран: 07 юли 2011, 13:15
Re: Re: Re: Колко телефона имате?
Наистина доста интересна тема.Аз ползвам за личен LG G4, иначе освен това имам Nokia N8,X7, Galaxy S3 и iPhone 5s.
С копчетата имам Nokia 6233 работеща
А от неработещите 3120 classic.
С копчетата имам Nokia 6233 работеща
А от неработещите 3120 classic.
Re: Re: Re: Re: Колко телефона имате?
Имам доста - и с копчета и без.
В момента ползвам Самсунг Галакси А3(личен) и Рево Пърл(служебен). Ревото го сменям от известно време уж, ама направи към година. Инъче си е пръчица. Самсунгът си е ок.
В момента ползвам Самсунг Галакси А3(личен) и Рево Пърл(служебен). Ревото го сменям от известно време уж, ама направи към година. Инъче си е пръчица. Самсунгът си е ок.