На кое държите най-много при избора на телефон?
Re: Re: Re: На кое държите най-много при избора на телефон?
Като съм писал кифли - диапазон от 16 до 25 годишни без много материал в главата. После се амортизират.
Всичко в кръга на шегата.
Но се сещам беше някъде 1999/ 2000 Бонкърс на Златни, едно момченце с един Бенефон на кръста през 2-3 минути натискаше клавиш за да светне екрана, и съответно се озърташе и се чудеше как пък не прави впечатление с телефона.
Всичко в кръга на шегата.
Но се сещам беше някъде 1999/ 2000 Бонкърс на Златни, едно момченце с един Бенефон на кръста през 2-3 минути натискаше клавиш за да светне екрана, и съответно се озърташе и се чудеше как пък не прави впечатление с телефона.
Re: Re: Re: На кое държите най-много при избора на телефон?
Board, можеш, можеш, някои взимат под наем в името на свалките.
Re: На кое държите най-много при избора на телефон?
И моите критерии:
- Екран, AMOLED; минимум 5.5'; [B]правоъгълен[/B] и без изрязвания, скосявания по краищата и ночове; предпочитана резолюция 2560 х 1440 (към момента).
- Процесор от текущата година и поне 4GB RAM, 64GB ROM.
- 3.5mm жак за слушалки.
- Камера с добри параметри при запис както на видео, така и при заснимане. Особено микрофони.
- Стерео говорители, по възможност фронтални; вградени услилватели, Dolby Atmos.
- Външни капацитивни бутони, а не такива, за които се използва екрана; LED за известия, always-on-display или автоматично включване на екрана, показващо, че нещо се е случило.
- Батерия поне 3200 mAh, колкото повече, толкова повече.
- USB-C.
- Слот за външна карта с поддръжка на поне 256GB.
- Евентуално водоустойчивост, безжично зареждане, двоен СИМ и други екстри, които за мен са без значение.
Цената почти никога не е била от значение, макар че бих се замислил сериозно, ако трябва да дам 2к за което и да е от текущите предложения на пазара. Просто не покриват и 70% от по-горните параметри едновременно. Но, ако трябва да обобщя, изборът ще е [B]екран[/B], [B]слот за карта[/B], [B]батерия[/B], [B]аудио[/B] и [B]камера[/B], всички развнопоставено.
- Екран, AMOLED; минимум 5.5'; [B]правоъгълен[/B] и без изрязвания, скосявания по краищата и ночове; предпочитана резолюция 2560 х 1440 (към момента).
- Процесор от текущата година и поне 4GB RAM, 64GB ROM.
- 3.5mm жак за слушалки.
- Камера с добри параметри при запис както на видео, така и при заснимане. Особено микрофони.
- Стерео говорители, по възможност фронтални; вградени услилватели, Dolby Atmos.
- Външни капацитивни бутони, а не такива, за които се използва екрана; LED за известия, always-on-display или автоматично включване на екрана, показващо, че нещо се е случило.
- Батерия поне 3200 mAh, колкото повече, толкова повече.
- USB-C.
- Слот за външна карта с поддръжка на поне 256GB.
- Евентуално водоустойчивост, безжично зареждане, двоен СИМ и други екстри, които за мен са без значение.
Цената почти никога не е била от значение, макар че бих се замислил сериозно, ако трябва да дам 2к за което и да е от текущите предложения на пазара. Просто не покриват и 70% от по-горните параметри едновременно. Но, ако трябва да обобщя, изборът ще е [B]екран[/B], [B]слот за карта[/B], [B]батерия[/B], [B]аудио[/B] и [B]камера[/B], всички развнопоставено.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: На кое държите най-много при избора на телефон?
Ми аз ги сменям през има няма 2 месеца и все им намирам кусури.
В момента най важното ми е да е водоустойчив, което обхваща флагманите на топ марките.
Камерата е другото. Особено на тъмно. Което вади от избора ми китайците.
Размер...Джапанките на краката, не в ръката. Та над 5 цола телефон не е за мен. Трябва да мога да пиша с една ръка, освен това големия дисплей яде батерията повече. Тук избора ми става доста стеснен.
Хардуер над средно ниво, щото играя тежки игри.
Батерията няма как да я предвиди човек, щото си е строго индивидуално.
Та главно заради размера, нямам голям избор, но благодаря на СОНИ че поддържат Компакт серията.
В момента най важното ми е да е водоустойчив, което обхваща флагманите на топ марките.
Камерата е другото. Особено на тъмно. Което вади от избора ми китайците.
Размер...Джапанките на краката, не в ръката. Та над 5 цола телефон не е за мен. Трябва да мога да пиша с една ръка, освен това големия дисплей яде батерията повече. Тук избора ми става доста стеснен.
Хардуер над средно ниво, щото играя тежки игри.
Батерията няма как да я предвиди човек, щото си е строго индивидуално.
Та главно заради размера, нямам голям избор, но благодаря на СОНИ че поддържат Компакт серията.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: На кое държите най-много при избора на телефон?
Дай външни габарити на това Сони , да не се окаже колкото един 6 Цолов чайник.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: На кое държите най-много при избора на телефон?
Te ти размери, много е трудно да се намерят. https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=9082&idPhone2=7535&idPhone3=6538
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: На кое държите най-много при избора на телефон?
Размер над 5,5 " защото използвам телефона за работа .От там вече минавам в графа 'необходимост ' и ' жена съм глезя се ще си взема каквото ми е кеф '.
-
- Регистриран: 10 апр 2011, 16:16
1. Скорост, че съм голям нервак и достатъчно памет, че като си играя играта и ми звънне телефона, да не отива всичко подяволите.
2. Хубав дисплей и достатъчно яркост да не се кьоравя лятото на плажа.
3. Задължително андроид...не че нещо, ама мразя някой да ми казва какво мога и какво не мога да правя на телефона си (моята собственост).
4. Наистина на последно място камерата - не съм голям фотограф, ама си е хубаво да имаш под ръка средство за увековечаване на някои моменти.
2. Хубав дисплей и достатъчно яркост да не се кьоравя лятото на плажа.
3. Задължително андроид...не че нещо, ама мразя някой да ми казва какво мога и какво не мога да правя на телефона си (моята собственост).
4. Наистина на последно място камерата - не съм голям фотограф, ама си е хубаво да имаш под ръка средство за увековечаване на някои моменти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: На кое държите най-много при избора на телефон?
Имах 6.44"-овото Сони Z ултра почти две години и да ти кажа честно, бях по това време и в болница, караше си пълни 12 часа нон стоп нет, че в болниците е голяма скука и няма какво да се прави, та бях постоянно онлайн, фейсбук, новини, Ютюб, какво ли не! Та...не винаги големия дисплей яде по-бързо батерията, всичко си зависи от марката и качеството на изработка на батерията! Сега Моторолата ми е със същия капацитет на батерията и 5.7"-ов дисплей, но батерията издържа не повече от 6 часа нон стоп нет, така че...!
-
- Регистриран: 05 юни 2018, 17:37
Гаранция-поне 2 години
Батерия -да държи 2-3 дни без зареждане
Цена -ниска,защото за парите на флагмански модел можеш да си купиш телефон ,телевизор и фотоапарат.
Да е здрав-нещо със защити от рода на САТ или HUMER./Жена ми,седмица след покупката си изпусна телефона на земята и Горилата се пукна/
Батерия -да държи 2-3 дни без зареждане
Цена -ниска,защото за парите на флагмански модел можеш да си купиш телефон ,телевизор и фотоапарат.
Да е здрав-нещо със защити от рода на САТ или HUMER./Жена ми,седмица след покупката си изпусна телефона на земята и Горилата се пукна/