ВАЖНО! Истината за форума на mobilebulgaria!
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Re: ВАЖНО! Истината за форума на mobilebulgaria!
А1 в Европа значи , че си най-добрият.Боли ме щ.....а кой кой е за мен е важно да имам обхват и добри условия.Та тия А1 на пъпа на Варна около Съда нямат 4g , a се рекламират с най - доброто такова.Кой мерил , гледал ,слушал - всеки си гледа интереса...
Re: Re: Re: Re: Re: ВАЖНО! Истината за форума на mobilebulgaria!
В грешка си - многократно съм пускал и тестове от Теленор докато имах втори апарат и резултатите бяха сходни с тези на Виваком със 120+ мбпс даунлоуд и 30+ ъплоуд. (beer)
Взех и предплатена на а1 да им тествам мрежата, дори получих бонус 10000 мб - идеални за целта. Тествах същите места, на които съм през повечето време и резултатите винаги бяха плачевни. Вкъщи пък постоянно прескача от 4 на 3Г. Аз какво съм виновен, че мрежата им в Лозенец, Хладилника, Сухата река и Хаджи Димитър е кофти? Това са кварталите в които работя и живея. Когато се забавлявам не се занимавам с глупави тестове!:S
Взех и предплатена на а1 да им тествам мрежата, дори получих бонус 10000 мб - идеални за целта. Тествах същите места, на които съм през повечето време и резултатите винаги бяха плачевни. Вкъщи пък постоянно прескача от 4 на 3Г. Аз какво съм виновен, че мрежата им в Лозенец, Хладилника, Сухата река и Хаджи Димитър е кофти? Това са кварталите в които работя и живея. Когато се забавлявам не се занимавам с глупави тестове!:S
Samsung GALAXY S22 Ultra
Всъщност форума има проблем и той е, че се пускат тъпи, малоумни теми ежедневно... Само погледнете първата страница с темите и кажете колко от тях са за мобилни устройства...
-
- Регистриран: 11 мар 2013, 11:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ВАЖНО! Истината за форума на mobilebulgaria!
Ванката,виж сега пускам мнение на 5-6 месеца иначе ви чета всеки ден по 30 пъти,за мен сте много полезни ,обаче да си взема предплатена на А1 само и само да доказвам че Вива е по добра айде нема нужда.:|Доматите не ги ядем с колците.
На калпава ментелска “ракета” космосът й пречи :D Какво да направим като няма по-добра мрежа и по-добри оферти от тези на Вива, а сега с официалното пускане на Айфон съвсем ще отвеят конкуренцията!
За разлика от вас, за мен темата е полезна и най-малкото ми отвори очите. Още утре ще мина през Цариградско 115 да си заявя коледния бонус. Мерси, Епълчо! (flower)(flower)(flower)
ПП: Моля модовете да не изтрият темата.
ПП: Моля модовете да не изтрият темата.
Понеже много пътувам, (а в колата радиото ми е онлайн интернет-радио) плащам и ползвам мобилен интернет и от трите оператора (с бисквитки). От личен опит ще споделя - най-добро покритие имат Теленор, радиото ми спира само в тунелите. Виваком са средна хубост (4+ по шестобалната система). Най-зле са А1, радиото мълчи по десетина минути, докато бисквитката "захапе" следващата клетка, много са нарядко и има "дупки" между тях. Говоря само за покритието на България със сигнал, нямам впечатления от скоростите, високи или низки са, не знам, (не съм ги мерил, знам само че на радиото ми са нужни 128 kbps).
Мрежата на А1 до Южния парк е пълна скръб. И това е повече от година. Пинга е между 50-60 и много пъти липсва 4g.
Като няма качество поне да има количество!
За 51 лв. ти дават 15 гб.нет, явно А1 си е само за Випове.
За 51 лв. ти дават 15 гб.нет, явно А1 си е само за Випове.
[Quote]Здравейте на всички.
Един форум би бил много полезен, ако в него се говореше истината и хората можеха да черпят реална информация от него. Уви, този форум не е сред тях.[/Quote]
Здравей приятелю.
Хич не се ядосвай, не си струва да си хабиш нервите. Този форум е просто един от многото в интернет пространството и никой не го счита за меродавна истина от "последна инстанция". Има още много други форуми и блогери (независими и обективни), които разумния човек преглежда преди да си състави окончателно мнение за състоянието на операторите в България.
Един форум би бил много полезен, ако в него се говореше истината и хората можеха да черпят реална информация от него. Уви, този форум не е сред тях.[/Quote]
Здравей приятелю.
Хич не се ядосвай, не си струва да си хабиш нервите. Този форум е просто един от многото в интернет пространството и никой не го счита за меродавна истина от "последна инстанция". Има още много други форуми и блогери (независими и обективни), които разумния човек преглежда преди да си състави окончателно мнение за състоянието на операторите в България.