Елит мобил - сервизно обслужване

tterziev1
Регистриран: 16 яну 2013, 08:07

Елит мобил - сервизно обслужване

Мнение от tterziev1 » 26 окт 2016, 08:57

Искам да изразя разочарованието си от сервизното обслужване на Елит мобил. Наложи се да изпратя гаранционен телефон на ремонт. След като никой не се свърза с мен в продължение на около две седмици, телефона се върна обратно с отказана гаранция, снимки на които нищо не се вижда и обяснение че телефона е бил подложен на неправилна експлоатация, механични въздействия. Това разбира се не отговаря на истината. Снимах телефона преди да го изпратя и на снимките които имам ясно се вижда, че няма следи от удари и механични въздействия. Разочарован съм от сервизното обслужване на фирмата и не смятам да ползвам повече техните услуги. Смятам да потърся правата си по съответния ред.

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Re: Елит мобил - сервизно обслужване

Мнение от maxito2 » 26 окт 2016, 10:02

то друго не може и да се очаква от фирма, регистрирана с 2 лева капитал и рекламираща се с най-ниските цени..

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 26 окт 2016, 10:13

[Quote]Искам да изразя разочарованието си от сервизното обслужване на Елит мобил...[/Quote]
Вече го писа в AndroidBG, сега и тук, къде още и с каква цел?

hristohh
Регистриран: 14 фев 2015, 21:08

Re: Re: Елит мобил - сервизно обслужване

Мнение от hristohh » 26 окт 2016, 11:46

И защо да не го напише на повече от едно място? Писането на повече от едно място е съвсем удачен начин да бъде споделена информация относно некоректно поведение от страна на някоя компания и да бъде оказан натиск. Ако искат, от Елит Мобил също могат да напишат своята версия на събитията.

tterziev1

Мнение от tterziev1 » 26 окт 2016, 13:49

Целта ми е единствено да информирам потребителите за качеството на гаранционното сервизно обслужване предлагано от Елит мобил. Нищо повече.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Елит мобил - сервизно обслужване

Мнение от tzincbg » 26 окт 2016, 17:11

Щом имаш снимки пт преди това КЗП ще им разкаже играта. Действай.

tterziev1

Re: Re: Re: Re: Елит мобил - сервизно обслужване

Мнение от tterziev1 » 28 окт 2016, 17:07

Не мога да изпратя жалбата. Втори ден вече пробвам. Има някакъв проблем със сайта на КЗП /електронната форма за подаване на жалби/. Компютърните им специалисти и те не можаха да ми помогнат... Ако не успея по електронен път ще я занеса на гише. Дано само не изпусна някакви срокове.

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Мнение от Wallker » 29 окт 2016, 01:18

Може ли да качиш снимки на телефона преди и след като си го изпратил/получил от сервиза? Иначе дано успееш да ги осъдиш тези мошенници! И аз съм си патил от подобни като тях - Citytel. Не копувайте от магазинчетата рекламирани в този сайт и не се примамвайте с ниска цена. Ниска цена, значи че няма ДДС и гаранция от производител. Купувайте само от официални дистрибутори! Ще очаквам развитие по темата, за да разбера дали са наказани виновниците. :)

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 29 окт 2016, 02:41

Това е причината да предпочитам телефони от оператори, макар и малко по-скъпи... От тея гаражни онлайнчета, които целта им е печалба, а не удоволетвореност на клиента повече не можеш да очакваш. КЗП сега къде ще ходи да ги гони тея "малки" мошенници. Ще отидат години. Емаг ме прецака с една гаранция, Януари писах онлайн жалба, още никакъв отговор... На жалбата пише ОБРАБОТВА СЕ, така вече 10 месеца... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

tterziev1

Мнение от tterziev1 » 29 окт 2016, 09:07

И аз мислех да покажа снимките, но ме посъветваха да не публикувам нищо преди да приключи проверката. Ще ги покажа след това.

Отговори