Препоръчайте смартфон с качествена камера
Re: Препоръчайте смартфон с качествена камера
Sony Ericsson XPERIA X10
Motorola Milestone XT720
п.с: много ми е интересно как Galaxy S прави снимки на тъмно?
човека ясно е написал "Препоръчайте смартфон с [B]качествена камера[/B]"
Motorola Milestone XT720
п.с: много ми е интересно как Galaxy S прави снимки на тъмно?
човека ясно е написал "Препоръчайте смартфон с [B]качествена камера[/B]"
@jamesjames
За втори път виждам да твърдиш, че телефоните със Symbian не са смартфони. Престани да подвеждаш хората. (angry)
@palavnik
Трябва да ни споделиш какви са точно очакванията и разбиранията ти за камера и смартфон. Какво възнамеряваш да правиш с бъдещия си телефон? Така съветите ни ще са по-целенасочени.
За втори път виждам да твърдиш, че телефоните със Symbian не са смартфони. Престани да подвеждаш хората. (angry)
@palavnik
Трябва да ни споделиш какви са точно очакванията и разбиранията ти за камера и смартфон. Какво възнамеряваш да правиш с бъдещия си телефон? Така съветите ни ще са по-целенасочени.
-
- Регистриран: 02 авг 2010, 17:26
[Quote]Аз ще чакам N8! [/Quote]
не си сам,маи сме много;)
Аз бих препоръчъл N8,Samsung I9000 Galaxy S,Motorola Milestone,NOKIA N900 и Sony Ericsson XPERIA X10
не си сам,маи сме много;)
Аз бих препоръчъл N8,Samsung I9000 Galaxy S,Motorola Milestone,NOKIA N900 и Sony Ericsson XPERIA X10
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
[Quote]За втори път виждам да твърдиш, че телефоните със Symbian не са смартфони. Престани да подвеждаш хората.[/Quote]
Тук говорим за истински функционални смартфорни.
Symbian не се развива, няма приложения за нея, не се и пишат. Колкото са смартфони телефоните с Bada, толкова са и със Symbian (no)
Тук говорим за истински функционални смартфорни.
Symbian не се развива, няма приложения за нея, не се и пишат. Колкото са смартфони телефоните с Bada, толкова са и със Symbian (no)
-
[Quote]п.с: много ми е интересно как Galaxy S прави снимки на тъмно?
човека ясно е написал "Препоръчайте смартфон с [B]качествена камера[/B]"[/Quote]
Aз това и казах. Galaxy S е най-добрият телефон в момента, но не е камерафон. Записва едно от най-добрите видеа, качеството на снимките е доста добро, но камерата е едва 5МР, няма и светкавица. Т.е. не прави снимки на тъмно. Аз не съм го препоръчвал за камерафон.
човека ясно е написал "Препоръчайте смартфон с [B]качествена камера[/B]"[/Quote]
Aз това и казах. Galaxy S е най-добрият телефон в момента, но не е камерафон. Записва едно от най-добрите видеа, качеството на снимките е доста добро, но камерата е едва 5МР, няма и светкавица. Т.е. не прави снимки на тъмно. Аз не съм го препоръчвал за камерафон.
Е, щом ще е камерафон, избора е общо взето ясен (поне за мен) - SE Satio. Вече е на доста прилични цени, можеш да го намериш за около 500-600 лв. Отговаря на всичките ти изисквания, и има една от най-добрите камери на пазара.
отново неверни твърдения.
глупаво е да се игнорира най-голямата платформа за смартфони в света - за миналото тримесечие продадените телефони със symbian са почти колкото сбора на тези с blackberry, android и ios.
след седмици на пазара ще са първите телефони с новата и по-добра от всички досегашни издания версия на платформата, а писането на приложения и портването на такива от iphone става по-лесно от всякога благодарение на qt. публикуването им вече е по-лесно и евтино - в момента публикуването на софтуер за symbian е по-евтино само от това за android.
глупаво е да се игнорира най-голямата платформа за смартфони в света - за миналото тримесечие продадените телефони със symbian са почти колкото сбора на тези с blackberry, android и ios.
след седмици на пазара ще са първите телефони с новата и по-добра от всички досегашни издания версия на платформата, а писането на приложения и портването на такива от iphone става по-лесно от всякога благодарение на qt. публикуването им вече е по-лесно и евтино - в момента публикуването на софтуер за symbian е по-евтино само от това за android.
То е повече от ясно... Изчакай другия месец Nokia N8 най добрия камерфон и то от лидира Нокия произведен във Финландия.(yes)
Nokia N8 е с OS Symbian :D и всички които сме имали допир с тази ОС знаем, че НЕ рядко се случва така брутално да забие, че единствения начин за рестарт е да извадим батерията :) тук идва и забавната част :D батерията на N8 се вади само с отверка :D Ако все пак погледнем от забавната страна отверката може да си я носим като аксесоар и да я ползваме за стилус :D
-
[Quote]Nokia N8 е с OS Symbian :D и всички които сме имали допир с тази ОС знаем, че НЕ рядко се случва така брутално да забие, че единствения начин за рестарт е да извадим батерията :) тук идва и забавната част :D батерията на N8 се вади само с отверка :D Ако все пак погледнем от забавната страна отверката може да си я носим като аксесоар и да я ползваме за стилус :D[/Quote]
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mного добро!!!! (yes) (yes) (yes) (yes) (yes) (yes)
chilko, к'во говориш глупости бе, не разбирам. От Nokia да не са те наели?? Много добре знаеш, че Symbian е НАЙ-ДЪРВЕНАТА ОС, която съществува в момента, с НАЙ-НЕКАДЪРНО написаните приложения, които са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО нефункционални, с ОТВРАТИТЕЛНО грозен и лагващ интерфейс. За времето, за което Nokia се мъчеха да портнат Symbian за тъч скрийн, Google създадоха една невероятно добра ОС за телефони и таблети.
Дреме ми на мен че се продават 439758903475809345 телефона със Symbian, като няма едно свястно приложение за нея, а като гледам как вървят нещата няма и да има.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mного добро!!!! (yes) (yes) (yes) (yes) (yes) (yes)
chilko, к'во говориш глупости бе, не разбирам. От Nokia да не са те наели?? Много добре знаеш, че Symbian е НАЙ-ДЪРВЕНАТА ОС, която съществува в момента, с НАЙ-НЕКАДЪРНО написаните приложения, които са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО нефункционални, с ОТВРАТИТЕЛНО грозен и лагващ интерфейс. За времето, за което Nokia се мъчеха да портнат Symbian за тъч скрийн, Google създадоха една невероятно добра ОС за телефони и таблети.
Дреме ми на мен че се продават 439758903475809345 телефона със Symbian, като няма едно свястно приложение за нея, а като гледам как вървят нещата няма и да има.