Препоръчайте смартфон с качествена камера
Re: Препоръчайте смартфон с качествена камера
Едно време ставаха за демонстриране на статус и понеже смартфоните на Nokia бяха във високият клас, те често се купуваха от хора, които не си инсталират и едно приложение за целият живот на телефона. Така въпреки стабилните продажби няма интерес към софтуера за Symbian, щото тези хора, които изпитват желание да демонстрират статус не са много на ти с "IT".
По добре Samsung Wave, отколкото Nokia N8 !
По добре Samsung Wave, отколкото Nokia N8 !
Аз пак казвам, супер е смешно да говорите за ос, с която ВСЕ ОЩЕ НЯМАТЕ ДОПИР, защото симбиана в н8, няма общо с тоя 9.4, все едно аз да почна да плюя айфон ос на фона на версия 1.0 или да плюя андроид, на фона също на първата му версия. На мен па от 2005, от когато ползвам смартфони как па аджеба не ми заби ни веднъж тоя пусти симбиан бе братчеее, виж сам-сунг телефони ми се е случвало да ми забият, по точно 4 модела.
Ще те разочаровам, но Symbian^3 не е много по различна като интерфейс от Symbian^1 в N97 например. Това не е лошо разбира се, но не става за демонстрации пред приятели, защото всеки които покаже Android или iOS ще обере овациите на публиката.
Опс, забравих да добавя Bada. Тя също има по-атрактивен интерфейс от Symbian^3.
Опс, забравих да добавя Bada. Тя също има по-атрактивен интерфейс от Symbian^3.
[Quote]На мен па от 2005, от когато ползвам смартфони как па аджеба не ми заби ни веднъж тоя пусти симбиан бе братчеее[/Quote]
абе пич ти да не си с някоя нокиа с java а да мислиш, че е симбиан :D
от 2005 до сега ако ползваш САМО смартфони без симбиан може да кажеш, че не ти се е случвало да забие :D
абе пич ти да не си с някоя нокиа с java а да мислиш, че е симбиан :D
от 2005 до сега ако ползваш САМО смартфони без симбиан може да кажеш, че не ти се е случвало да забие :D
Ако могат да се портват игрите за айфон за новата ос, единствения коз на айфон изчезва, защото това ще означава, че новия симбиан е пригоден много по-добре за използване на хардуера, който му е предоставен, а това беше единствения проблем на 9.4 тези ограничения(но той си беше просто портната версия на този в н95 и н73) а за айос не ми говори, щот па точно той имаше толкова ограничения до преди 4.0, не можеше да се сложи дори и тема(без джейлбрейк) всеки симбиан имаше функции, на които от епъл им трябваха 4 години за да ги добавят.
Умен телефон с най добрата камера отново казвам Nokia N8(yes)
Всичко друго тук е бла бла, колкото да не заспите, колкото и да плюете Nokia N8 ще бие по продажба много от така прехвалените ви телефони.
:D
Защото е уникално добър във всичко но най вече с комбинацията 12 МП камера и ксенонова светкавица.
Samsunga няма дори лед светкавица , 2010 г сме алооо осъзнай се излагаш се ......
това за мен си е най голямата изгъзица на самсунга да слагат як процесор и дисплей а без светкавица :D:D:D:D
Всичко друго тук е бла бла, колкото да не заспите, колкото и да плюете Nokia N8 ще бие по продажба много от така прехвалените ви телефони.
:D
Защото е уникално добър във всичко но най вече с комбинацията 12 МП камера и ксенонова светкавица.
Samsunga няма дори лед светкавица , 2010 г сме алооо осъзнай се излагаш се ......
това за мен си е най голямата изгъзица на самсунга да слагат як процесор и дисплей а без светкавица :D:D:D:D
Върви се по различен път на развитие за тези OS. Nokia ще влага Symbian в евтини смартфони с ARM11 още няколко години, а този процесор е неспособен да задвижи впечатляващ интерфейс без хардуерно ускорение от отделно GPU. По-добре 1GHz Hummingbird за 10$, които си има всичко, отколкото старовремски ARM11 и отделно GPU за 15$. За Wave е много подходяща рекламата на прах за пране "Хем по-евтино, хем по-хубаво", в сравнение с Nokia N8.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
[Quote]Ако могат да се портват игрите за айфон за новата ос,[/Quote]
Даа, за жалост това никога няма да стане :( Дори за Android портовете са малко и са нескопосани.
[Quote]новия симбиан е пригоден много по-добре за използване на хардуера, който му е предоставен[/Quote]
От iOS и Android? Айде не ме разсмивай. Не говори за неща, от които не разбираш.
[Quote]на които от епъл им трябваха 4 години за да ги добавят.[/Quote]
На Apple - 4 години, на собствениците на iPhone - няколко седмици.
Пак ще го кажа. За времето, за което Nokia портват Symbian за тъч устройства, Google изградиха своя собствена ОС, която тръгна от нулата.
Даа, за жалост това никога няма да стане :( Дори за Android портовете са малко и са нескопосани.
[Quote]новия симбиан е пригоден много по-добре за използване на хардуера, който му е предоставен[/Quote]
От iOS и Android? Айде не ме разсмивай. Не говори за неща, от които не разбираш.
[Quote]на които от епъл им трябваха 4 години за да ги добавят.[/Quote]
На Apple - 4 години, на собствениците на iPhone - няколко седмици.
Пак ще го кажа. За времето, за което Nokia портват Symbian за тъч устройства, Google изградиха своя собствена ОС, която тръгна от нулата.
Не от айос и андроид, а от симбиан 9.4 чети по-внимателно какво пиша. А относно портовете разликата е една и тя е че дивелъпърите са принудени да се съобразяват с десетки различни андроид телефони, с различен хардуер, което определено коства доста усилия докато при симбиан 3 не е така тъй като за момента има само един телефон с тази ос, а и колкото и да не ти харесва нокиа си е нокиа, за добро или за лошо са си изградили име и съм почти убеден, че н8 ще постигне по-добри продажби от галакси с, което всъщност е от най-голямо значение за дивелъпърите, за да насочат усилията си в дадена посока, а ако си говорим за игри, други освен геймлофт не ми трябват, дори и за сегашния симбиан игрите им са на високо ниво(доколкото им позволява платформата), па какво остава като се разширят възможностите на ос-а.
[Quote]нокиа си е нокиа[/Quote]
:D:D:D:D:D
[Quote]дори и за сегашния симбиан игрите им са на високо ниво[/Quote]
[Quote]н8 ще постигне по-добри продажби от галакси с, което всъщност е от най-голямо значение за дивелъпърите[/Quote]
По тази логика трябваше да са се счупили да пишат софтуер за този Симбиан дето държи 50% от пазара на смартфони, ама някъде другаде е ключа от бараката. ;)
[Quote]дори и за сегашния симбиан игрите им са на високо ниво[/Quote]
[Quote]н8 ще постигне по-добри продажби от галакси с, което всъщност е от най-голямо значение за дивелъпърите[/Quote]
По тази логика трябваше да са се счупили да пишат софтуер за този Симбиан дето държи 50% от пазара на смартфони, ама някъде другаде е ключа от бараката. ;)