Здравейте. Днес минах на BB план от виваком, но не знам какво трябва да направя за да ми тръгне интернета TCP, Houst Routing Table не знам дали трябва да напиша нещо някъде, да се свържа или ..каквото и да е било от HRT пратих съобщение за активация, но така и не получих обратна връзка, че всичко е активно а от сайта (http://vivacom.blackberry.com/) не мога да се регистрирам без да съм пратила това съобщения, явно нещо друго трябва да се бутне.
Някой?
Blackberry план от Vivacom (настройки)
Re: Blackberry план от Vivacom (настройки)
1. advanced options 2.
host routing table,
3. натискаш меню бутона и избираш register now.
Ако не стане звънни на техническата поддръжка. При мен се наложи да проведа около 5 разговора с поддръжката, докато се активирам. Оттогава обаче нямам никакви проблеми и съм изключително доволен от качеството на услугата.
Ползвам апарата само в EDGE режим, защото много се дразня, когато почне смяната на клетки и прескачане на обхвата в центъра. Това ми се случва с всички оператори, явно съм в някакво куцо място.
Ако звъннеш на оператор ще ти кажат да идеш и зададеш blackberry.net в apn настройките с потребител и парола виваком -> ТОВА НЕ СЕ ПРАВИ! На хората им трябва още малко да се поочупят с новата услуга:)
Успех
host routing table,
3. натискаш меню бутона и избираш register now.
Ако не стане звънни на техническата поддръжка. При мен се наложи да проведа около 5 разговора с поддръжката, докато се активирам. Оттогава обаче нямам никакви проблеми и съм изключително доволен от качеството на услугата.
Ползвам апарата само в EDGE режим, защото много се дразня, когато почне смяната на клетки и прескачане на обхвата в центъра. Това ми се случва с всички оператори, явно съм в някакво куцо място.
Ако звъннеш на оператор ще ти кажат да идеш и зададеш blackberry.net в apn настройките с потребител и парола виваком -> ТОВА НЕ СЕ ПРАВИ! На хората им трябва още малко да се поочупят с новата услуга:)
Успех
На apn ми е точно това blackberry.net с вивакомските настройки.
Какво трябва за да сложа, ако не това?
Какво трябва за да сложа, ако не това?
нищо не трябва да има. Изпълни каквото ти казах, ако не стане звънни на съпорта.