здравейте експерти,
аз съм лаик в областта на телефоните, но ми се ще най-после и аз да си купя смартфон. Гледах, проучвах, и накрая се спрях на Sony Experia J. Не намерих никакви отзиви за него във форума. Някой от вас да си го е купил, да сподели впечатления?
Резервният ми избор е Nokia Lumia 900, но тя е малко по-скъпичка...
Въобще, приемам съвети за най-подходящ телефон за следните цели:
1. добра камера - min това, което имам в момента (Нокиа N79), за предпочитане по-добра, защото често ми се случва по работа да ме извикат по обекти и да съм неподготвен с фотоапарат
2. сателитен (безплатен) GPS, т.е. да мога да използвам навигация и в чужбина без да плащам дейта в роуминг
3. чатене в Skype
4. най-общо браузване в интернет, проверка на поща, Панорамио и G+ (фейсбука, туитъра и линкдина не ме интересуват, както и по-завъртяните апликейшъни, нито пък игри, затова не държа на Android, може да е и Windows)
5. за предпочитане- малки размери, или поне да е тънък. И не много тежък
6. естествено, прилична цена, да кажем 600-700 лв. (Имам възможност да си го купя от Дания, където цените са 20-30% по-ниски от БГ, затова засега ме интересуват най-вече техническите параметри)
Предварително благодаря!
Sony Experia J
Re: Sony Experia J
Човече не се отчайвай:D За тези пари които си приготвил има много по-добри предложения от въпросното Сони. Разгледай например- Сони Xperia P, S, Самсунг Galaxy S2, Моторола RAZR, НТС One S и т.н.
Re: Sony Experia J
бия отбой! :)
вече си взех Nokia Lumia 900.
знам, че не е най-доброто, но пък беше супер оферта - без абонамент, за няма и 500 лв., от Дания. Другата седмица заминавам в дълга коледна ваканция, да си я взема... ;)
вече си взех Nokia Lumia 900.
знам, че не е най-доброто, но пък беше супер оферта - без абонамент, за няма и 500 лв., от Дания. Другата седмица заминавам в дълга коледна ваканция, да си я взема... ;)