Здравейте! Това е поредната тема за този въпрос, но при мен нещата са по-деликатни. Какво имам предвид? Ами скоро, този или другия месец най-късно, съм се решил да си взема някой смартфон , тъй като вече ми писна да съм единствения без тъч (имам сони ериксон зуло). И така, колебая се между два телефона:
Sony Xperia J (ще излезе наи-вероятно този месец; има го в каталога на глобул и германос)
HTC Desire X
Естествено, можете да ми предложите нещо, което сте сигурни ,че си струва, но да не е повече от 550 лв.
А относно тези двамата- Експерията има всичко, което htc-то няма- дизайн, по-хубав екран, звука може би съвсем малко да е по-добър при Сонито ии май толкова, и обратното- htc-то има по-добър процесор, рам, графичен ускорител. Камерите и на двата телефона са добри, нямам забележки. Телефона, който търся ще се използва за доста работи-браузър, игри, GPS, музика и снимки, затова ми е трудно.
п.п ако някой има Desire X да пише в статията как е.
Помогнете ми за избор на смартфон..
Re: Помогнете ми за избор на смартфон..
Ако си склонен да добавиш още 70 лв, бих ти предложил да вземеш Samsung Galaxy Nexus .
Във Виваком е 619,90 лв .
Във Виваком е 619,90 лв .
-
- Регистриран: 29 юни 2010, 13:42
Щом \"Експерията има всичко, което htc-то няма\" , купи си Alcatel тогава :|
Елементарно е да сравниш двата тела и сам ще си отговориш(angry) то и няма място за сравнение освен дизайна което е много субективно. Естествено HTC-то най малкото заради ДВУЯДРЕНИЯ процесор
spooky, взе ли си смартфон вече?
ако случайно си решил в полза на сонито, ще споделиш ли впечатления?
ако случайно си решил в полза на сонито, ще споделиш ли впечатления?
HTC - то разбира се. За един дизайн ще си купиш слаб телефон. Пък и естно казано htc - то има по-добър дизайн според мен.
трябваше ли да вдигаш тема от миналата година?!? Човека 100% вече си е взел телефон...
-
- Регистриран: 02 апр 2013, 13:13
Вземи си Desire-a, не се излага с тея Sony-та. Да си правят телевизори и да не се бутат между шамарите :)