Темичка за iPhone

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Темичка за iPhone

Мнение от -=KaLin=- » 09 май 2013, 12:56

Здравейте,
използвам Android телефон Galaxy S PLUS и дойде време за смяна на апарата, но вече съм крайно изнервен от чакането на всички приложения да заредят. Затова имам няколко въпроса към вас за iPhone, забелязах, че е супер бърз, но искам все пак да попитам няколко неща:

- Как се справяте с файловете като няма file manager?

- Можете ли да получавате файлове по Skype, Whatsapp и Viber?

- Ако искам да кача MP3 от компютъра си ще мога ли?

- И при iPhone 5 ли все още ше трябва да си сменя рингтона през компютъра?

- Разкажете малко повече за работата с офис пакета и файлове и документи?

Всяка допълнителна информация ще ми е полезна. Само не искам темата да се превръща в спор. Моля за обективни мнения :)))

Мерси предварително!

MSH
Регистриран: 03 ное 2006, 20:52

Re: Темичка за iPhone

Мнение от MSH » 10 май 2013, 17:27

Абсолютно всичко можеш да правиш. Има една програмка (безплатна е) айтулс. С нея свързваш телефона и имаш файлов мениджър. С нея телефона се превръща на \"флашка\" с тази разлика, че ти казва кое къде да пейстнеш. С нея си качваш мелодийки и след това си ги избираш за звънене, аларма и т.н.т. Има си читави офис приложения, можеш да получаваш файл през скайп, вибер и уатсап. Лошото е че не можеш да получаваш и пращаш през синия зъб. Темата е много обширна ако имаш по-конкретни въпроси питай

firerose
Регистриран: 06 май 2013, 19:48

Re: Темичка за iPhone

Мнение от firerose » 14 май 2013, 02:37

Да и аз съм на това мнение като MSH! Не се замисляй сменяй го това Samsung-че. Не се притеснявай сигорен съм че ще си по доволен.

Отговори