добър китайски телефон с голям екран и яка батерия
добър китайски телефон с голям екран и яка батерия
Здравейте в момента съм с нексус 4 но с новата работа се оказва че имам тук таме малко свободно време. Почнах да си разцъквам повече телефона и този екран вече ми се струва малък. затова искам да си взема нещо с по голям екран. Друго което не ми допада на моят телефон е че батерията ми пада много бързо. абониран съм за контакта с него сме кръвни братя:)
Обръщам към вас за съвет.
търси се китайски телефон до максимум 350 лева, (не ми се дават пари за ноут3) екран от поне 5,5 до към 6 инча, батерия поне 3500mah. дисплей не повече от 720, и да работи достатъчно гладко.
ще го ползвам за четене, браузване, видео, скайп задължително че съм далеч от вкъщи, некви игри отвреме на време...
моля за вашите мнения.
благодаря
Обръщам към вас за съвет.
търси се китайски телефон до максимум 350 лева, (не ми се дават пари за ноут3) екран от поне 5,5 до към 6 инча, батерия поне 3500mah. дисплей не повече от 720, и да работи достатъчно гладко.
ще го ползвам за четене, браузване, видео, скайп задължително че съм далеч от вкъщи, некви игри отвреме на време...
моля за вашите мнения.
благодаря
Re: добър китайски телефон с голям екран и яка батерия
Аз ще си позволя да разширя малко темата, за да не създавам друга.
Ако има някой желаещ, който си е пазарувал китайски телефон онлайн, да сподели/похвали/оплаче от кой сайт и какво си е купил.
Ако има някой желаещ, който си е пазарувал китайски телефон онлайн, да сподели/похвали/оплаче от кой сайт и какво си е купил.
http://www.chinaphonereview.com/star-x920-butterfly?lang=bg
С тези изисквания за 350 лв. ако намериш, вземи един и за мен. Нормалните (не тези от 50-100$) китайчета са порядък 150-200$. Става дума за относително хубав телефон до 5\" екран. Батериите са около 1800-2500mAh. За по-голяма батерия и дисплей отиваш на >300$. Ако си харесате някакъв модел, пишете в Гугъл името на телефона и 4pda. Ще ви излезе тема на руснаците за този телефон разнищен. Обикновено вътре има и от къде може да си го купите.
Ето, рови тук, има доста богат избор
http://j.gs/31Et
http://j.gs/31Et
CUBOT GT99 e най-доброто китайче, което съм ползвал и мога да го препоръчам с две ръце.
(yes)
(yes)
Взех си преди 2 месеца Леново а820, върви 150-160 долара, примерно в dx.com, minideal и т.н. Адски съм доволен. Има тема з анего в Хардуербг.
Предполагам,че вече си си намерил,като гледам колко е стара темата,но ти препоръчвам 7\"-ов таблет на Леново със слот за сим карта!Има няколко такива,даже в М Тел имаше един,братовчедка ми си го взе и единствения му недостатък е,че е 400 грама,но иначе напълно покрива изискванията ти!Иначе за телефон с тези размери,батерия,производителност и цена,мога само да ти пожелая...късмет :) !
Абе пич, човека пита за телефон... таблета в задния джоб на дънките примерно как ще го сложи?
Най-доброто за момента е Леново P780 по отношение на батерията и сравнително добре, като характеристики. (yes)