избор на смартфон
-
- Регистриран: 29 юни 2010, 13:42
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: избор на смартфон
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3829/lg-g3
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: избор на смартфон
Това лг вчера го купих от Технополис за подарък на един приятел фен на лг струваше 569 лв в коледната им оферта е не харесвам андройда ама това е хубава слушалка пък и за 500 лв даже е кореиска сглобка
-
- Регистриран: 15 дек 2014, 22:44
Re: избор на смартфон
Не съм експерт по новите технологии, но мога да ти препоръчам това, кето аз имам и съм много доволна, Samsumg galaxy s3. Превърженик съм на http://shtepsel.bg/category/samsung/ Samsung, но чула съм и за Lenovo много добри отзиви.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: избор на смартфон
За тези пари може да вземе ш Samsung Galaxy s4 black edition , value edition или стандартния s4.
Може да погледнеш и LG G2 .
Може да погледнеш и LG G2 .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: избор на смартфон
S4 e модел на две години, за тези пари може да се вземе нещо по-съвременно. Lenovo Vibe X2, Xiaomi Mi4, Huawei Ascend P7 и т.н.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: избор на смартфон
Благодаря на всички за мненията.От получените тука коментари разгледах всички предложени модели.Също сравнявах, четох за тях.Мисля, че най- добри неща прочетох за LG G2 и мисля към него да се насоча.Единственото което не ми хареса е несменяемата батерия, но пък разбрах, че това въобще не е проблем и лесно може да се сменя във всеки сервиз.Само ме притеснява, че понякога телефоните блокират и единствения вариант да го оправиш е да махнеш батерията.Това дали означава,че дори и тогава трябва да се кара телефона на сервиз?
Моята препоръка:
Sony Xperia M2 или M2 Aqua
Motorola Moto G
Мисля че тези в диапазон около 350-450 са най - доброто предложение.
Сонито има много добър дизайн, дисплея макар qHD е приятен с добри цветове
Моторолата е страхотен пакет особено за цената си. Лично аз съм с него и го препоръчвам пред Samsung, всъщност и двата са по добър избор от всеки Samsung от техният клас.
Sony Xperia M2 или M2 Aqua
Motorola Moto G
Мисля че тези в диапазон около 350-450 са най - доброто предложение.
Сонито има много добър дизайн, дисплея макар qHD е приятен с добри цветове
Моторолата е страхотен пакет особено за цената си. Лично аз съм с него и го препоръчвам пред Samsung, всъщност и двата са по добър избор от всеки Samsung от техният клас.
При телефони с несменяема батерия, ако забие просто задържаш бутона за изключване (може да е в комбинация със звук+ или звук- ) докато се изключи.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
[Quote]Само ме притеснява, че понякога телефоните блокират и единствения вариант да го оправиш е да махнеш батерията.Това дали означава,че дори и тогава трябва да се кара телефона на сервиз?[/Quote]
Мисля че би трябвало да има с едновременно натискане на някои от бутони те се стартира сервизно меню .
Виж в темата за G2.
Мисля че би трябвало да има с едновременно натискане на някои от бутони те се стартира сервизно меню .
Виж в темата за G2.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: избор на смартфон
За Moto G добре, ама точно недоразумението М2 е силно казано добро предложение..