Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

v1r00s
Регистриран: 07 мар 2015, 14:02

Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от v1r00s » 07 мар 2015, 14:33

Привет на всички! Следя форума от известно време и най-накрая реших и аз да се регистрирам :D Чета доста компетентни мнения в темите затова реших и аз да се допитам до Вас. Дилемата ми е между тези 2 смартфона но ще приема и обмисля и други предложения . За ЛГ Г3 съм изгледал доста ревюта и съм работил с него , но ще се радвам някой по-запознати да споделят мнения и дали имат проблеми . Колкото до Леновото има хубав дизайн и ме изкушава цената (woo),но пък нямам никакви впечатления за него освен ,че батерията ми се струва малко слабичка. Ще се радвам ,ако някой се е сдобил с него да изкаже някакво мнение как се държи . Благодаря предварително!:P

bladyy
Регистриран: 08 юли 2010, 01:00

Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от bladyy » 07 мар 2015, 14:40

Ако държиш да избираш само и единствено между тези два телефона, то избора би бил прекалено лесен - LG G3.
Но искам да те попитам да не би случайно да си решил да преподписваш или да ставаш абонат на Теленор и да си вземеш телефон с договора? Защото ако е така, има и други хубави варианти. Аз лично бих взел LG G2. Изобщо не се шегувам. G2 е телефонът, който най-много си заслужава цената. Аз в момента използвам Huawei Ascend G7 с 64-битовият професор Снапдракон 410 и мога само да го хваля. Този телефон е прекрасен. Зареждам го на всеки три дни, правя по 7-8 часа дисплей, 5-6 часа разговори (в тези 3 дни от зареждане до зареждане), а камерата е уникална. Имах Самсунг С4, който също е с 13 мегапиксела камера, но Хуауея прави по-хубави снимки. И него да го вземеш - пак няма да сбъркаш. С размерите на Г3 е.

v1r00s

Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от v1r00s » 07 мар 2015, 14:59

Да мисля да сменя телефона и най-вероятно ще се възползвам чрез преподписване от оператор:) За Г2 не ме устройва , защото няма слот за карта памет , а операторите предлагат само 16гб версия . Huawei Ascend G7 наистина си прав една позната го има и всичко ,което каза е така но не ме кефи особено тази марка освен Mate7,но него не го предлагат:( Да знам , че Г3 е 1 класа над Леновото и избора изглежда лесен , но както казах цената и дизайна на Леновото ме изкушават. :D Затова исках да събера впечатления и от други потребители за 2-та смартфона.:)

Laphroaig
Регистриран: 31 яну 2015, 14:33

Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от Laphroaig » 07 мар 2015, 15:05

Няма какво да мислиш, G3 е правилният избор, отвсякъде. От около година съм с него, досега по-добре работещ андроидски телефон не съм имал.

v1r00s

Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от v1r00s » 07 мар 2015, 15:18

Благодаря ! И аз клоня към него :D Нещо повече да споделиш за батерията как се държи на този дисплей и за какво го ползваш горе-долу?

Laphroaig
Регистриран: 31 яну 2015, 14:33

Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от Laphroaig » 07 мар 2015, 15:28

Ами аз доста го тормозя, нет най-вече, браузвам, чета, чатя. Ако не е постоянно с включен 3G, изкарва ден. Иначе трафикът през оператора тегли много батерия... но това е същото навсякъде, какъвто и телефон да избереш. Според мен си заслужава.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от Ванката » 07 мар 2015, 15:36

Аз ще ти кажа. Батерията е една от най-слабите му страни, въпреки последния ъпдейт до 5.0, който малко подобри нещата. Дисплея е прекрасен. Гледането на клипове и играенето на хитовете заглавия е едно удоволствие. Батерията обаче особенно при игра се топи, като масло в августовски ден.:D
Прави уникални снимки, засрамва дори пионери като Z-серията на Sony. Да не се обиждат колегите. Като цяло съм много доволен от него. Не е скъп, а предлага качество, за което при повечето флагмани на конкурентите ще се бръкнете по-дълбоко!;)
Избора е само твой.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от Ванката » 07 мар 2015, 15:51

Въпреки, че си и ама тема за снимки от смартфони, ще ти сложа три от моя G3.
Samsung GALAXY S22 Ultra

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от zazabg » 07 мар 2015, 16:32

Нещо не можах на това леново да се ориентирам из софтуера. Ако ще е без договор бих препоръчал леновото. Ако ще си правиш договор... LG :-) Разликата в качеството им е доста голяма, да не кажа двойна.

Аз съм с G2 и имах само веднъж проблем с паметта и то заради прекаляване със снимки :-) Всички снимки обаче дропбокса ми ги прехвърля веднага и просто трябваше да ги изтрия и всичко беше ок. Не съм имал никакви проблеми освен стриймване на видео през ustream, което ми го правеше много тъмно.

Батерията при гледане на видео през LTE просто се виждаше как процентите намаляват :-) С доста ползване на интернет на ден не може да изкара цял ден :-) Що се отнася до батериите. От към разоговори - ще го прехвърлиш на 2Г, няма да ти работи дисплея и няма да имаш проблеми.

rokon4o
Регистриран: 25 сеп 2009, 21:40

Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3

Мнение от rokon4o » 07 мар 2015, 16:50

Колега има го Хуавея етоwww.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni/huawei-ascend-mate-7.html.Аз лично бих си взел г7.Успех в избора(yes)

Отговори