Какво да направя след като съм си взел нов телефон за да удължа живота му?
-
- Регистриран: 11 окт 2015, 17:21
Какво да направя след като съм си взел нов телефон за да удължа живота му?
Току що ми пристигна новото LG G3. Чувал съм, че е хубаво първо да сваля батерията до 0% след това да го зареждам 12 часа и после пак същото. Някой може ли да ми обясни точно как е хубаво да се случат нещата?
Re: Какво да направя след като съм си взел нов телефон за да удължа живота му?
От години не спазвам тази процедура. Тва важеше за старите NiMh батерии (Никел метал-хидридни).
Не слагай калъфи, за да грее колкото може по-малко, също при интензивна употреба не е зле да е на зарядно, за да черпи предимно от него и да не товари батерията.
[Quote]Чувал съм, че е хубаво първо да сваля батерията до 0% след това да го зареждам 12 часа и после пак същото[/Quote]
Точно това ,ама [B]никога не трябва да правиш[/B]...
Под 20% падне ли и трябва да се оглеждаш за зареждане в почти всички случаи...
Точно това ,ама [B]никога не трябва да правиш[/B]...
Под 20% падне ли и трябва да се оглеждаш за зареждане в почти всички случаи...
Re: Re: Какво да направя след като съм си взел нов телефон за да удължа живота му?
Вземи си протектор за екран,а относно батерията-чувал съм да се държи между 50 и 80 % за максимален живот.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Тия отживели глупости няма да се откажат да ги дрънкат в магазините.След приключване на зареждането телефона прекъсва захранването от зарядното, повече просто няма смисъл да го държиш.
Вземи си
http://www.lg.com/us/mobile-accessories/lg-CCF-345N-Black-quick-circle-snap-on-folio-case
много е удобен - през прозорчето можеш да приемаш и набираш разговори да снимаш без да отваряш, отключва дисплея с отваряне на капака материала е много качествен.Това с прегряването дали ще е с кейс или без винаги ще ти загрява ако го товариш много.
Вземи си
http://www.lg.com/us/mobile-accessories/lg-CCF-345N-Black-quick-circle-snap-on-folio-case
много е удобен - през прозорчето можеш да приемаш и набираш разговори да снимаш без да отваряш, отключва дисплея с отваряне на капака материала е много качествен.Това с прегряването дали ще е с кейс или без винаги ще ти загрява ако го товариш много.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Какво да направя след като съм си взел нов телефон за да удължа живота му?
Има доста по-стилни предложения на много по-ниски цени. Ето един пример http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Mofi-PU-Leather-Flip-Cover-for-LG-G3-Case-Back-Covers-Capas-para-Celular/32346430859.html?spm=2114.01020208.3.1.Y0DeA8&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201527_3_71_72_73_74_75,searchweb201560_9 . 50$ за кейса на LG са много...
Re: Re: Re: Какво да направя след като съм си взел нов телефон за да удължа живота му?
Когато подписах с Виваком и взех G3-то, ми подариха QuickCircle.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Какво да направя след като съм си взел нов телефон за да удължа живота му?
Толкова е кейса който заменя задния капак и има вградено индуктивно зареждане.Обикновения струва 40 лв. и се слага върху задния капак а не го заменя.Не гледай линка той е само за пример, цените в сайта им са много надути.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Стъкления протектор е задължителен. Спасява дисплея в 90% от паданията и ударите. Добавиш ли и един твърд гръб, можеш да си спокоен за телефончето.
Ако те интересува марка - Nillkin. От няколко години ползвам техни протектори и кейсове и съм доволен. Също така не са много скъпи и пасват идеално към телефоните.
Ако те интересува марка - Nillkin. От няколко години ползвам техни протектори и кейсове и съм доволен. Също така не са много скъпи и пасват идеално към телефоните.