Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
Ясно...доста минуси...а дизайна и спецификацията колко ме грабнаха. Еми значи за сега везната си е наклонена към Meizu m2...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
От Meizu по-добре погледни новия Metal. Виж и Lenovo K3 Note. А за Xiaomi Mi3 мога да дам само отлични отзиви (лично ползване) - като камера, батерия, скорост на работа, но пък е сравнително голям за 5-инчов телефон.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
+ 1 за Xiaomi MI4. Няма да сбъркаш.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
Аз пък си поръчах Leagoo Elite 1. С 5" екран, 179,99$ , 32Gb вградена памет, 3GB RAM, камера на Сони - задната е много добрата IMX214, като на Oneplus One.Такава е цената му в gearbest.com и everbuying.net.
Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
мото g3-2015,с доста добра 13 мпс. камера и последна версия на андроид.
Pixel 8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
това телефонче изглежда доста добре (cyber) минава ли през митиница през тези сайтове? Също така гледах сега 1 ревю и нещо май батерията му не е много добра?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
https://ibuygou.com/p-white-xiaomi-mi4-snapdragon-801-quadcore-25ghz-3gb-ram-16gb-rom-wcdma-6189.html Този сайт се води официален, мито не плащаш, има представителство в България, където при възникнал проблем ти ремонтират гаранционно телефона...или го заменят. Аз платих 300$ за 64гб версия и грам не съжалявам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
да, знам ги ibuygou, от там си взех Редми 1-то :D
Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
Ба@ти телефоните,ба@ти марките:S
Re: Re: Съвет за избор на телефон с екран до 5 инча
е има и други марки освен Samsung,Apple, HTC, Nokia :D(woo)