Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Колеги, кой от тези два модела мислите, че е по-добър? И кой бихте избрали.
Приемам съвети и за други модели в този ценови диапазон.
Приемам съвети и за други модели в този ценови диапазон.
Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
И аз се замислих за П8 ... но ще чакам коледните или великденските промоции .... :| .. Мейзо 5 също е як ... Поне чета добри отзиви .. (beer)
Бих избрал M4 Aqua
Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
А защо не Самсунг J5 ,аз се насочвам към него,не съм решил на 100 %,но натам клоня. Накратко камера 13 МП,5 МП втора камера,1.2 гх процесор,РАМ 1,5
Преди месец питах един приятел от виваком за сонито, но ми каза, че има много дефектни бройки и често ги връщат. Иначе Р8 е добър, като даже е по-евтин.
Re: Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
ЗДР.ВЗЕМИ СИ едно ЛЕНОВО П 70,и нема да сбъркаш.Това е телефона ,бий ги всичките особено с батерия.Да му пикая на смотаното СОНИ,и без пари да ми го дават нема го взема.Имаш и безплатен протектор и 2 заден капак също безплатен,както и слушалки и кабел за пренос на данни(On the go).
Лично мое мнение,не задължавам никой с него.Аз бих си купил пак и отново ЛЕНОВО П 70.Това е телефона с който искам да остарея.А съм сменил над 100 тел.ЛИЧНИ.
Дерзай,парите са твои ,изборът също.Но не си вземай СОНИ,ще си хвърлиш парите на ветера.
Лично мое мнение,не задължавам никой с него.Аз бих си купил пак и отново ЛЕНОВО П 70.Това е телефона с който искам да остарея.А съм сменил над 100 тел.ЛИЧНИ.
Дерзай,парите са твои ,изборът също.Но не си вземай СОНИ,ще си хвърлиш парите на ветера.
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Sony или какво? Това другото не може и да се произнесе, 99% съм убеден, че е китайски тиган. Кое според теб е дожре?:))))
Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Колко си "убеден", колкото беше и за ZUK, да ти припомня:
[Quote]Автор: strikercho
Дата: 06.11.2015 11:27
Това ZUK съм на 120% убеден, че е някоя световно неизвестна марка[/Quote]
Вземи малко да се образоваш, преди да се изказваш за непознати за теб неща.
Конкретно този модел на Сони не си заслужава парите, P8Lite е по-добрият избор, ако е само м/у тези двата телефона.
[Quote]Автор: strikercho
Дата: 06.11.2015 11:27
Това ZUK съм на 120% убеден, че е някоя световно неизвестна марка[/Quote]
Вземи малко да се образоваш, преди да се изказваш за непознати за теб неща.
Конкретно този модел на Сони не си заслужава парите, P8Lite е по-добрият избор, ако е само м/у тези двата телефона.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Точно тоя хуивей е на добра цена без оскъпяване в технополис.