Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Sony то определено ;):D
Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Аз бих избрал Х*я, това Сони е с много малко вградена памет- 8гб...
абе има слот- ама, няма като вградената:)
абе има слот- ама, няма като вградената:)
Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
[Quote]Sony то определено[/Quote]
Само защото пише Сони на него? Покажи 2-3 предимства пред Хайванчето? :D
Само защото пише Сони на него? Покажи 2-3 предимства пред Хайванчето? :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Moto G3,но ако намериш 16-вата версия с 2 гига рам.
Чист андроид,сигурна и дълготрайна поддръжка,водоустойчив,много добра камера.
Чист андроид,сигурна и дълготрайна поддръжка,водоустойчив,много добра камера.
Pixel 8
Re: Re: Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Здрасти, P70 изглежда добра машина, но забравих да спомена, че трябва да е от Mtel, а за съжаление точно този модел там го нямат, имат Vibe P1m и A6000, но те ми се струват доста по-слаби.
Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
И двете марки правят добри телефони в горния клас,но средния им са бъгави и дават доста дефекти - висят по сервизите.Знам го със сигурност.Питай някой който е ползвал.Мото G или като опция някой LG или Самсунг.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Нямам абсолютно никакви проблеми с моя Huawei P6. Никакви !!! 2.5 год. го ползвам, което е рекордно за мен.Ще го сменям само защото ми омръзна.
Re: Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Камера, софтуер /набутано е с по - малко излишен софтуер/, предстояща Android 6 актуализация, GPU?
Re: Re: Re: Re: Съвет за покупката на телефон Huawei P8lite или Sony Xperia M4 Aqua?
Бавен, ГОРЕЩ и "лаком" процесор, двойно по-малко вградена памет, голям процент брак на у-вата, няма смисъл да продължавам (това всичкото е за Сони-то).
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Вземай p8lite с него съм от няколко месеца и за парите си е жесток телефон.За мен е с класа по-добър от м4-ката