Мобилен телефон Meizu m2 Dual SIM,huawei p8 lite ili Samsung s 3 neo
Мобилен телефон Meizu m2 Dual SIM,huawei p8 lite ili Samsung s 3 neo
Здравейте!Може ли да кажете кой от трите е най - добър Meizu m2 Dual SIM,huawei p8 lite ili Samsung s 3 neo.
Все още се чудия какъв да ми е телефона. И имам и още един въпрос за Meizu m2 Dual намерих го в Хенди и http://www.techmart.bg/products/product_details/33643 ,но и двата сайта не ми вдъхват нещо доверие.Да ми препоръчате някой сайт български ако се спра на него.Благодаря
Все още се чудия какъв да ми е телефона. И имам и още един въпрос за Meizu m2 Dual намерих го в Хенди и http://www.techmart.bg/products/product_details/33643 ,но и двата сайта не ми вдъхват нещо доверие.Да ми препоръчате някой сайт български ако се спра на него.Благодаря
Re: Мобилен телефон Meizu m2 Dual SIM,huawei p8 lite ili Samsung s 3 neo
Както писах и в една друга тема наскоро, Samsung Galaxy S 3 Neo е пълен боклук. Колкото до Хенди и онлайн магазина, който си посочила, това не са магазините, от където човек може да купи качествена стока. Телефон с истинска гаранция се копува от магазин, който е официален дистрибутор или внася от такъв, а такива магазини са Vivacom, M-tel (въпреки, че Хенди са към M-tel, те са с доста съмнителна репутация и не ги препоръчвам изобщо, същото важи и за Germanos / Internity, които са към Telenor), Telenor, Технополис и Техномаркет (може би и Ozone, Plesio). Meizu m2 Note е твоят телефон, взимай смело и не се колебай повече, че скоро няма да имаш нов телефон така като гледам. Най-добрата машина за парите си, от изброените.
Re: Re: Мобилен телефон Meizu m2 Dual SIM,huawei p8 lite ili Samsung s 3 neo
колегата пита за Meizu m2 а не за Meizu m2 Note. разликата е голяма.взимай P8 lite
Re: Re: Re: Мобилен телефон Meizu m2 Dual SIM,huawei p8 lite ili Samsung s 3 neo
Колко да е голяма тази разлика? ~ 50 лева максимум, средно 20-30. За тези пари m2 Note предлага качествен Sharp IGZO IPS 1080p екран, 8-ядрен MT6753, 3100 mAh батерия, записва 1080p видео и др. екстри. Нищо не спестявате и се набутвате с орязания отвсякъде модел?!
Re: Re: Re: Re: Мобилен телефон Meizu m2 Dual SIM,huawei p8 lite ili Samsung s 3 neo
грешно си ми разбрал коментара.тук не коментираме Meizu m2 Note а Meizu m2 съпоставен с другите два телефона.
Аз лично от изброените бих избрал P8 Lite.
М2 също е симпатично телефонче за парите си, купих такова на майка ми за коледа. В Емаг го има на 279лв http://www.emag.bg/smartfon-meizu-m2-dual-sim-16gb-4g-bjal-m2-dual-sim-white/pd/DZZMRYBBM/ и ги мисля за сериозни търговци.
Иначе разбирате, че има хора които не търсят фаблет и телефон над 5 инча няма да им е по-удобен, въпреки по-добрите характеристики.
М2 също е симпатично телефонче за парите си, купих такова на майка ми за коледа. В Емаг го има на 279лв http://www.emag.bg/smartfon-meizu-m2-dual-sim-16gb-4g-bjal-m2-dual-sim-white/pd/DZZMRYBBM/ и ги мисля за сериозни търговци.
Иначе разбирате, че има хора които не търсят фаблет и телефон над 5 инча няма да им е по-удобен, въпреки по-добрите характеристики.
-
- Регистриран: 16 дек 2014, 14:31
Вземи си huawei p8 lite, много добър телефон.
Имам Meizu m2 note,прекрасен смартфон,батерията държи със сигурност цял ден,за умерена употреба може и два дни.Продава се в България с 2год. Гаранцияcom за 379лв. www.techmart.bg/products/listing/category/100002/67/filter/100001/131677
Има и Meizu m2 за 299лв.Има ROM за Източна Европа,ъпдейти,Lolipop 5.1,няма 50-60 ненужни app,които не можеш да изтриеш.Малко по скъпо излиза отколкото китайски сайт например gearbest.com,но е нелош вариант.Освен данните описани по горе има gorilla glass 3,Можеш да сложиш 2сим карти,ако не искаш може една карта и една карта памет,което е нелоша екстра 2gb RAM,16 gb вградена.s3Neo e компот,P8е готин,но батерията е слабо място.Поздрави и успех с избора.
Има и Meizu m2 за 299лв.Има ROM за Източна Европа,ъпдейти,Lolipop 5.1,няма 50-60 ненужни app,които не можеш да изтриеш.Малко по скъпо излиза отколкото китайски сайт например gearbest.com,но е нелош вариант.Освен данните описани по горе има gorilla glass 3,Можеш да сложиш 2сим карти,ако не искаш може една карта и една карта памет,което е нелоша екстра 2gb RAM,16 gb вградена.s3Neo e компот,P8е готин,но батерията е слабо място.Поздрави и успех с избора.
-
- Регистриран: 13 юни 2015, 14:49
И трите стават , но най ваче p8 lite и s3 neo