Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Много малко вътрешна памет е това а7000. Поне 16ГБ трябва да има, за да няма проблеми. Патих веднъж с телефон който имаше 8ГБ, след ъпдейта до дроид 5 паметта излетя. Имах около 1ГБ свободен. Въпреки голямата външна карта, с толкова малко вътрешна памет телефона (htc 816) започна да лагва стабилно...
Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Погледни тази обява:
http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=81108
За цена 400 лева е супер.
И е чистак бърсак.
Определено си струва покупката.
http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=81108
За цена 400 лева е супер.
И е чистак бърсак.
Определено си струва покупката.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Ами няма просто да ъпдейтва и телефона ще си хвърчи , особено с тоя само HD дисплей ще е бързак , и за игри ще става .. това са си малко пари за 5.5 инча телефон с 2 год гаранция от БГ магазин ...
Ама какви са тия нови телефони ...предния ми Нокия хл имаше повече свободна памет и рам от сегашния Ж флекс 2 пфффф... Значи вече телефон под 32 г. и 3 рам. си е живо набутване ... (no):S(angry)
Имам телефона от петък, 05.02.2016, и наистина не мога да ти дам обективно мнение. Първо сложих TWRP Recovery и след това - MIUI ОS 7.1.3.0. Хубавото на телефона е, че осигурява поддръжка и от MIUI, и от GyanogenMod Team. Ta с много човъркане (wifi, 2 sim, инсталиране и бърз тест на програми, обикаляне из менютата) изкарва със сигурност ден. На моето ползване - около 10-15 мин разговори, пуснат постоянно wifi (което се спира автоматично при гаснене на екрана), 2 сим карти и чат-пат малко ровичкане из нета и google store очаквам да ме кара поне 3 дена. С оригиналното си зарядно зарежда бързо, не мога да ти кажа колко минути точно, ама е към 30 мин мисля. Пластамаса е ОК, няма скърцания или луфтове. За камерата не ме питай, аз телефон заради камера никога не купувам. :) Работата ми е такава, че нямам много време за тестове денем, но ми драсни на ЛС мейл, през уикенда ще гледам да ти щракна няколко и да ти ги пратя на посочен от теб мейл. За гиърбест-а - те определят най-бързия начин на транспорт, така ми отговориха на питане след плащането. Иначе тази пътна такса ти я добавят преди плащането и ти можеш да я видиш. И не, не минава митница, това беше и причината да го поръчам от европейски клон на сайт, че нямам никакво време да ходя до пощи и да губя време, ако не мине митница. Единствения минус на телефона за мен е, че отвора на microUSB-то не е като формата на самото юсб, т.е. няма трапецовидна форма, а е с правоъгълна и ако не внимава, човек лесно може да "пробва" да включи юсб-то наобратно.
Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Имах предвид, че ми остана 1ГБ след като си инсталирах необходимите програми. А както знаем кит кат запаметява всичко във вътрешната памет (ако няма рут)...
Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
може би малко глупав въпрос,но съм длъжен да го задам.
На коя марка е по- добре да се заложи Леново или Ксиаоми.
Знам че всичко зависи от модел-модел,но ей така за сверячване на часовника.
Станах банален,моля да ме извините,колеги.
На коя марка е по- добре да се заложи Леново или Ксиаоми.
Знам че всичко зависи от модел-модел,но ей така за сверячване на часовника.
Станах банален,моля да ме извините,колеги.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Естествено, че на Xiaomi.(yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Личен избор! Всяка марка има и куци модели! Отиваш в магазина, гледаш, избираш което ти харесва и купуваш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
От Ксиаоми съм се спрял на редми ноте 3 и ми4.А като съпоставка с Леново кои модели би трябвало да гледам.