Телефон с добра камера?

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнението е изтрито.

Мнение от sladyrko » 06 май 2016, 16:50

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Мнението е изтрито.

Мнение от Wallker » 06 май 2016, 18:10

[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.

sladyrko

Мнението е изтрито.

Мнение от sladyrko » 06 май 2016, 18:18

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от Wallker » 06 май 2016, 18:36

Извинявай, че те обиждам, но няма ли да млъкнеш вече, че ми писна да ти чета глупостите? Щом според теб Samsung Galaxy S7 има най-добрата камера, защо 99% от хората в тази тема препоръчват LG G4? И само ти си препоръчваш смотания iphone... Аз поне дадох причини, защо смятам камерата на microsot lumia за най-добра и дори признах че снимките са толкова добри, колкото и на Lg G4... а ти какво даде... освен празни приказки? В темата става въпрос за телефон с най-добра камера, а не за телефон с най-хубава и популярна ос. Направи разлика и остави автора на темата сам да си преценя, коя ос да ползва...

sladyrko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от sladyrko » 06 май 2016, 18:50

Ти и да четеш не можеш значи. Препоръчах Самсунг. Ако иска iOS няма друг избор, освен Айфон. Автора на темата е споменала и него. Препоръчват Г4, защото това ползват. И повечето са го купили в скоро време, когато цената му падна супер много. Аз не съм казал, че е лош телефон. Казах, че има масов проблем в бройките.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от Вито » 06 май 2016, 19:40

[Quote]Не мисля, че ако сравняваме телефон и фотоапарат за 1000 лева, камерата на телефона ще е по-добра. Просто такова твърдение ми звучи смешно и абсурдно. [/Quote]
То си е абсурдно. Фотоапаратът, който показах дадох за пример, че е с добри характеристики, не че който и да е от изброените телефони има по-големи възможности от него. Имах предвит, че днешните камерафони с f ot 1.8 до 2 и тези с огромни сензори като 1020 и 808 снимат по-хубаво от масовите сапунерки които имат f 3+. Позната искаше апарат до 350 лв., но се спрях на посочения модел от 600 лв. Под тази цена според мен не си заслужава покупка, ще събере още пари и така.
Иначе да, за 800-1000 лв. има чудесни компактни фотоапарати!

more_bg
Регистриран: 08 окт 2009, 12:35

Re: Телефон с добра камера?

Мнение от more_bg » 06 май 2016, 23:23

https://recombu.com/mobile/article/sony-xperia-x-camera-review#

Катерина A.
Регистриран: 04 май 2016, 17:07

Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от Катерина A. » 10 май 2016, 11:39

Огромен е ... иска ми се нещо до 5-5.2

Катерина A.
Регистриран: 04 май 2016, 17:07

Re: Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от Катерина A. » 10 май 2016, 12:02

Леле... нямаше ме известно време и вие сте изписали адски много... Попрочетох коментарите и:
1. Камерата не ми трябва професионално(ако беше така, щях да си взема фотоапарат), но обичам да пътувам и да запечатвам моментите и много се дразня като зеленото не е ярко зелено, каквото изглежда в действителност, или като е малко мрачно и снимката става тъмна, а качеството става брутално кофти и т.н.
2. Освен камерата, естествено, е важно и телефона да не забива и да не се рестартира - благодаря, че споделихте за проблема на LG G4 - камерата е добра, но след като голяма бройка са с бъг - не мерси...
3. Другото, което не искам е телефон с големината на таблет - 5.3 и нагоре ми идва огромен.
4. Iphone 6s ми харесва, защото е бърз и компактен, но не съм свикнала на IOS, освен това за всяко нещо ти трябва да теглиш приложение, повечето от които са платени... затова ми се иска Android, с бързината и здравината на Iphone.
5. За Samsung съм малко преднамерена, защото съм имала няколко през годините (сред които Note 2) и на втората година направо отказва да работи, започва да цикли и плаче за нов.
Благодаря за информацията, с която ме заляхте :)

cosera
Регистриран: 13 сеп 2006, 10:09

Re: Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от cosera » 10 май 2016, 12:07

Огромни са му парите.Дисплеят е 5"

Отговори