Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Здравейте съфорумци,
Обмислям смяна на телефона и по този повод ви моля за вашето лично мнение/предпочитание между гореизброените модели.
Обмислям смяна на телефона и по този повод ви моля за вашето лично мнение/предпочитание между гореизброените модели.
Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Отиди в някой магазин и ги разгледай на живо и тогава прецени кой ще е.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
За сега ми допада HTC заради металния корпус. Ползвал съм LG G2&G3 - доволен от 2ката но разочарован от 3ката. в крайна сметка не ми се връща отново на LG
Мислих и за варианта IPhone 6S Plus 128GB.
Мислих и за варианта IPhone 6S Plus 128GB.
Сподели първо какво ползваш най-много в един телефон, макар да се досещам насоката на отговора ти каква ще бъде.
Аз лично бих те посъветвал да ограничиш избора си до HTC 10 и LG G5.
Ползвал съм 2 от трите модела и ако не си върл лумпенизиран фен на Самсунг, не мисля има с какво да те грабне въпросния.
Говориш за метал н HTC, но не забравяй, че и LG е метален.
Аз лично бих те посъветвал да ограничиш избора си до HTC 10 и LG G5.
Ползвал съм 2 от трите модела и ако не си върл лумпенизиран фен на Самсунг, не мисля има с какво да те грабне въпросния.
Говориш за метал н HTC, но не забравяй, че и LG е метален.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Който и да вземеш ще си доволен, не са големи разликите. Аз лично бих избрал S7 Edge заради осезаемо по-голямата батерия, както и чудесния по-голям AMOLED дисплей, при сходни размери и тегло.
Re: Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
[Quote]ако не си върл лумпенизиран фен на Самсунг, не мисля има с какво да те грабне въпросния.
Говориш за метал н HTC, но не забравяй, че и LG е метален.[/Quote]
Викаш, че S7 е само за лумпенизираини фенове, това защото другите два телефона го превъзхождат сериозно ли? Някой аргумент?
Иначе на LG-то метала е скрит под дебел слой покритие, така че е по-скоро с метално шаси от колкото с метелен панел, след като никога няма да го видиш или докоснеш този метал.
Говориш за метал н HTC, но не забравяй, че и LG е метален.[/Quote]
Викаш, че S7 е само за лумпенизираини фенове, това защото другите два телефона го превъзхождат сериозно ли? Някой аргумент?
Иначе на LG-то метала е скрит под дебел слой покритие, така че е по-скоро с метално шаси от колкото с метелен панел, след като никога няма да го видиш или докоснеш този метал.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
LG имат предимството на широкоъгълната камера, а HTC предлагат традционно изчистен, бърз и красив software, както и сравнително бърза доставка на update-и. S7 е просто едно добро устройство във всичко, което върши, но не виждам с какво реално се отличава (освен любимия ти VR). Освен това, тези дни си играх със S7 Edge и наистина не разбирам положителните качества на извития екран. Най-вече ме дразни пречупването на образа. Освен това, за пореден път се убедих, че днешните флагмани са едва стотни от секундата по-бързи от моя телефон (и съответно кажи-речи всеки модел днес).
Вземи си Ноут 5 , или изчакай до Ноут 6 , другото е компромис ... все отнякъде понакуцва..
Здравей, и аз съм пред подобен избор, но се насочих към още два модела освен тези, които ти си посочил. За мен играе важна роля и по-големия екран с висока резолюция, и под 5,5 няма да слезя. Харесал съм моделите на Motorola X Force и X Style. Х Форс е здрав телефон, но тъпото е, че му липсва оптична стабилизация на камерата и процесора е стария СД810. Обаче разполага с чист андроид и дългосрочна поддръжка.
Samsung GALAXY S22 Ultra