Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
От тези 3 телефона аз бих ги подредил по този начин към днешна дата:
1) HTC 10
2) LG G5
3) Samsung S7 Edge
Цветовете на дисплея на ХТЦ с новия LCD5 са уникални, уникални... Мноооого по-добри и по-реални от Амоледа на самсунг. Самсунг направиха 3 хубави неща за новия телефон - прибраха камерата към гърба на телефона, оправиха рам паметта и сложиха читав процесор (въпреки всичко аз не бих си купил самсунг с ексинос. твърдо съм за куалкома при самсунг). ЛГ доста се постараха, камерата е върховна, признавам, но когато видях Г5 колко блуутуеър има , направо ми стана лошо... ХТЦ в последните години страдаха и доста се забавиха с 10-ката, обаче наистина са си свършили работата. А след последния ъпдейт сякаш сложиха нова камера... качеството на снимките е в пъти по-добро спрямо качеството им при примиерата. Няма препокриващи се приложения освен имейл приложението. Насочи се към ХТЦ според мен. Тази година аз съм най-впечатлен от този модел. Относно Ноут 6, ако той може да изчака до август, реално може да изчака и до септември. Тази година ще се представят 2 или 3 модела на нексус. Един от тях ще бъде конкуренция за Ноут 6 и ще бъде над 5.5 инча. Дори бих казал между 5,7 и 6 инча. На този етап аз бих избрал ХТЦ 10.
@Ванката - братле, ако си тръгнал към телефон със Снапдрагон 810, поне си вземи Нексус 6Р. няма да можеш да си чупиш орехи с него ама е определено по-добър от моторолата. А и на всичкото отгоре поддръжката ще бъде още по-добра. ;д
1) HTC 10
2) LG G5
3) Samsung S7 Edge
Цветовете на дисплея на ХТЦ с новия LCD5 са уникални, уникални... Мноооого по-добри и по-реални от Амоледа на самсунг. Самсунг направиха 3 хубави неща за новия телефон - прибраха камерата към гърба на телефона, оправиха рам паметта и сложиха читав процесор (въпреки всичко аз не бих си купил самсунг с ексинос. твърдо съм за куалкома при самсунг). ЛГ доста се постараха, камерата е върховна, признавам, но когато видях Г5 колко блуутуеър има , направо ми стана лошо... ХТЦ в последните години страдаха и доста се забавиха с 10-ката, обаче наистина са си свършили работата. А след последния ъпдейт сякаш сложиха нова камера... качеството на снимките е в пъти по-добро спрямо качеството им при примиерата. Няма препокриващи се приложения освен имейл приложението. Насочи се към ХТЦ според мен. Тази година аз съм най-впечатлен от този модел. Относно Ноут 6, ако той може да изчака до август, реално може да изчака и до септември. Тази година ще се представят 2 или 3 модела на нексус. Един от тях ще бъде конкуренция за Ноут 6 и ще бъде над 5.5 инча. Дори бих казал между 5,7 и 6 инча. На този етап аз бих избрал ХТЦ 10.
@Ванката - братле, ако си тръгнал към телефон със Снапдрагон 810, поне си вземи Нексус 6Р. няма да можеш да си чупиш орехи с него ама е определено по-добър от моторолата. А и на всичкото отгоре поддръжката ще бъде още по-добра. ;д
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Мислих и за варианта IPhone 6S Plus 128GB.
И какво измисли за варианта iPhone 6S 128GB?
От 13.10.2015 ползвам точно такъв. Ако те интересува нещо, питай.
И какво измисли за варианта iPhone 6S 128GB?
От 13.10.2015 ползвам точно такъв. Ако те интересува нещо, питай.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Относно продажбата - много пъти съм давал много пари и накрая като ми омръзне на 2-3тия месец почти на половина го продавам (едвам едвам). За това питам. Не съм сигурен дали 5.5 инча ще ми е добре.
Благодаря за линковете. Поскоро съм склонен на Айфона но ще видим.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
За сега нямам въпроси, но благодаря за готовността.
Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Аз съм използвал телефони с всякакви размери между 3 инча и 5.5 инча. Сега не бих слязъл под 5 инча и в никакъв случай не бих взел нещо над 5.5 инча. 5.5 инча си е изключително удобство, дори в момента съм с такова устройство, но за такъв телефон трябва огромна батерия. И след толкова много сменени телефони и всякакви експерименти, продажби на 2рия месец в търсене на разнообразие, стигнах до извода, че 5.2 инча е най-удобното устройство. Ама не 5.2-та инча на сони, които имат по 5 сантиметра рамка под и над дисплея, а истински 5.2 инча. HTC-то 100% превъзхожда айфона.
-
Re: Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Хвърлил съм му око на НТС 10 и следващия месец ще го купя за проба.
-
Мерси за линковете. Поръчах един. Кога реално ще го получа? Никога не съм имал LeTV. Като ми омръзне, ще го подаря на близък.
Re: Re: Samsung Galaxy S7 Edge vs. HTC 10 vs. LG G5
Напълно съм съгласен с теб. Под 5 инча вече не си е работа.
за мен най-доброто което съм ползвал е LG G2 няма лаг, страхотна камера, страхотна бързина. След ъпгрейда към Г3 направо се разочаровах - супер лаг камерата нямаше съшите функции...
Та обмислях Айфона 6с Плюс, но някакси ми е маааалко голям. ВИдях миналата седмица ХТЦ-то, просто е страхотен. И софтуерно и хардуерно и най-вече стои много добре в ръката с ръбовете и самия метал.
В момента се продава по-скъпо от Самсунг С7 Едж, което е нормално като последно излязъл.
Това е мое мнение, може и да не е правилно или съобразено с другите но аз лично се колебая между ХТЦ и Айфона.
We'll see
за мен най-доброто което съм ползвал е LG G2 няма лаг, страхотна камера, страхотна бързина. След ъпгрейда към Г3 направо се разочаровах - супер лаг камерата нямаше съшите функции...
Та обмислях Айфона 6с Плюс, но някакси ми е маааалко голям. ВИдях миналата седмица ХТЦ-то, просто е страхотен. И софтуерно и хардуерно и най-вече стои много добре в ръката с ръбовете и самия метал.
В момента се продава по-скъпо от Самсунг С7 Едж, което е нормално като последно излязъл.
Това е мое мнение, може и да не е правилно или съобразено с другите но аз лично се колебая между ХТЦ и Айфона.
We'll see
Няма никакъв рейтинг за този телефон в Алиекспрес, това проблем ли е? Иначе магазина е с висок рейтинг. Един приятел иска да му поръчам един X800.