Покупка на нов смартфон
Re: Re: Покупка на нов смартфон
A9 е още една от поредните серии на Самсунг, ъпдейтите не са ясни, кога ще дойда, и дали изобщо ще дойдат. Преди тях е С серията, после Ноутовете и т.н...
Хуйвея е официален флагшип, ъпдейти ще има и то бързи. Телефона е супер. Това, че игри няма да вървят и т.н са пълни глупости. Процесора е бетон, просто някой хора са чували само за Снапдрагън и само това си баят... Батерията е най-големия плюс ще си играеш и снимаш колкото си искаш цял ден без да мислиш за зареждане. Камерата е супер, снимките са много добри, предостатъчни, а видео стабилизацията е на супер ниво, няма никакво клатене. По-добър избор е Самсунг С7/едж малко по-добра камера и екрана е малко по-добър и то е според лично предпочитание. Някой харесват по-реалистичен, на мен Амоледа ми харесва повече заради по-ярките цветове. Но това не значи, че хуйвея е с лош екран. А и на тея 6" ще си играеш и гледаш клипове с кеф, ако си фен на големите телефони, аз лично не съм. Хуйвей P9 е в бюджета ти, ако го вземеш от оператор, също страхотен телефон и с по-поносим размер на екрана. Камерата е 6+. И според мен това е най-добрия избор, за твоя бюджет.
Ако аз трябваше да взимам телефон сега, с тея пари, щеше да е Хуйвей П9 без да се замисля.
Хуйвея е официален флагшип, ъпдейти ще има и то бързи. Телефона е супер. Това, че игри няма да вървят и т.н са пълни глупости. Процесора е бетон, просто някой хора са чували само за Снапдрагън и само това си баят... Батерията е най-големия плюс ще си играеш и снимаш колкото си искаш цял ден без да мислиш за зареждане. Камерата е супер, снимките са много добри, предостатъчни, а видео стабилизацията е на супер ниво, няма никакво клатене. По-добър избор е Самсунг С7/едж малко по-добра камера и екрана е малко по-добър и то е според лично предпочитание. Някой харесват по-реалистичен, на мен Амоледа ми харесва повече заради по-ярките цветове. Но това не значи, че хуйвея е с лош екран. А и на тея 6" ще си играеш и гледаш клипове с кеф, ако си фен на големите телефони, аз лично не съм. Хуйвей P9 е в бюджета ти, ако го вземеш от оператор, също страхотен телефон и с по-поносим размер на екрана. Камерата е 6+. И според мен това е най-добрия избор, за твоя бюджет.
Ако аз трябваше да взимам телефон сега, с тея пари, щеше да е Хуйвей П9 без да се замисля.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Покупка на нов смартфон
От цялото Бля-Бля - "не разбирам" не ми се сърдете... много, ползвам една друга компания... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Покупка на нов смартфон
Това, че ползвам друга компания, какво общо има с това да имам мнение за Андроид телефон?
Почна се пак с безсмислениете ти мнения, за запълване на празния ти живот.
В колко теми, писа мнения от както пак се пръкна в тоя форум, и нито в едно от тях, няма полезна, дори имаща нещо общо с темите информация... Голем си, не е лесно да си такъв :)
Почна се пак с безсмислениете ти мнения, за запълване на празния ти живот.
В колко теми, писа мнения от както пак се пръкна в тоя форум, и нито в едно от тях, няма полезна, дори имаща нещо общо с темите информация... Голем си, не е лесно да си такъв :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Покупка на нов смартфон
Samsung Note 5 или A9
-
- Регистриран: 24 май 2016, 03:19
Re: Re: Re: Покупка на нов смартфон
Да и аз съм на същото мнение за Huwei P9 , но незнам дали ще се държи по същия начин на натоварване с игри и въобще използването му за същите цели заради които мисля да взема Mate 8 :-)
Дори е с по-добър процесор. Ще издържи на абсолютно всичко и то доста дълго време. Ти си решаваш. И с двата няма да сгрешиш.
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Покупка на нов смартфон
И моя глас е за note 5, но едва ли ще се вместиш в бюджета.
Иначе машинката е много добра и покрива всички критерии.
Иначе машинката е много добра и покрива всички критерии.
Има доволно клипове показващи точно това което те вълнува https://www.youtube.com/results?search_query=huawei+p9+vs+huawei+mate+8 За игри определено Mate 8 е по-добрия избор според мен.
За игри ти трябва минимум 5,5 инча екран. Mate 8, Note 5 и A9 са най-подходящи от изброените. Тук е вече въпрос на бюджет, и дали ще се вместиш в него.
Между другото, ако ще ползваш устройството най-вече за игри, защо не си вземеш един таблет? Най-подходящи в твоя случай са iPad mini 64/128GB в зависимост от твоите финансови възможности, можеш да вземеш последно или предпоследно поколение. Можеш да жертваш 3/4G свързаност, само wifi, но до 1000лв., ще се вместиш. Само предлагам...
Между другото, ако ще ползваш устройството най-вече за игри, защо не си вземеш един таблет? Най-подходящи в твоя случай са iPad mini 64/128GB в зависимост от твоите финансови възможности, можеш да вземеш последно или предпоследно поколение. Можеш да жертваш 3/4G свързаност, само wifi, но до 1000лв., ще се вместиш. Само предлагам...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Покупка на нов смартфон
В крайна сметка все още не съм сигурен
Кои процесори са по-добри тези на
qualcomm snapdragon
Или на
медиатек :S(woo):X
Кои процесори са по-добри тези на
qualcomm snapdragon
Или на
медиатек :S(woo):X