Windows или Android телефон
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Да, вече стар модел със спрян официален ъпдейт до последния Андроид 7,0 защото не върви добре.Можеш да му направиш помен официално
Цената му беше малко по-ниска от флагманска, верно е. Както е и Nexus 5x
Но в Европа и БГ това нещо при излизането струваше със сигурност над 800 лв.
По темата. Кой Андроид да си вземе и защо? Дай предложение, алтернатива на споменатите по-горе Lumia за 250 лв.
Цената му беше малко по-ниска от флагманска, верно е. Както е и Nexus 5x
Но в Европа и БГ това нещо при излизането струваше със сигурност над 800 лв.
По темата. Кой Андроид да си вземе и защо? Дай предложение, алтернатива на споменатите по-горе Lumia за 250 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Android само висок клас е за предпочитане или чист Android (Nexus-ите).
Среден и нисък клас Android е компромис с много неща.
Ако се търси сравнително евтин и надежден телефон до еди каква си цена Lumia е решението. Разни китайски с НЕизвестни имена и модели са просто екзотика.
Среден и нисък клас Android е компромис с много неща.
Ако се търси сравнително евтин и надежден телефон до еди каква си цена Lumia е решението. Разни китайски с НЕизвестни имена и модели са просто екзотика.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 06 ное 2007, 14:26
Re: Windows или Android телефон
Много от приложенията за Андроид не работят добре, но като намериш добрите, с помощта на твоите близки, ще се радваш на възможности по-големи отколкото при компютър. Самсунг са за предпочитане, но и при китайските модели качеството е добро.
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
abando виждам че си хейтваш на воля, но официален ъпдейт не трябваше и да получава Nexus 4, но в последствие го получи. Затова не се знае какво ще стане с Android M. За сметка на това security ъпдейти ще си получва със сигурност. Помен на телефона със Snapdragon 800 и 2GB RAM не се прави толкова лесно. Не знам колко е струвал в България, но не съм го взимал от тук. Реално цената си му беше 350$, а колко са я надували нашите оператори не знам.
Алтернатива не мога да дам, заложил съм на екосистемата на Андроид и съм доволен от нея. Ако имам възможност спокойно бих опитал и Apple, но доста време трябва да мине преди да пробвам windows телефон. Все още не ми допада интерфейса им и липсата на приложения.
Алтернатива не мога да дам, заложил съм на екосистемата на Андроид и съм доволен от нея. Ако имам възможност спокойно бих опитал и Apple, но доста време трябва да мине преди да пробвам windows телефон. Все още не ми допада интерфейса им и липсата на приложения.
Re: Windows или Android телефон
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/51677/samsung-galaxy-j5-duos-2016
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
[Quote]Разни китайски с НЕизвестни имена и модели са просто екзотика.[/Quote]
Можеш ли да дадеш дефиниция на - "НЕизвестни имена"?
Шаоми - номер 1 в Китай, номер 3 в света. Хуавей - номер 2 в света, все световнонеизвестни за теб имена... :D
Можеш ли да дадеш дефиниция на - "НЕизвестни имена"?
Шаоми - номер 1 в Китай, номер 3 в света. Хуавей - номер 2 в света, все световнонеизвестни за теб имена... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Може да има в предвид някакви "наистина" неизвестни... :) Те в Китай сигурно са стотици марки...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Затова и чакам неговия отговор.
По темата - Windows за смартфони е вече мъртва ОС и по-голяма екзотика от НЕизвестните китайски смартфони. По последни данни с 0.7% пазарен дял.
Съвет към човека създал темата. Ако се насочиш към Андроид смартфон, минимума за добър и кчаествен китайски е 250+ лева (ТопОне - АлиЕкспрес), ако ще купуваш марков такъв от БГ (ЛГ, Нексус и т.м.) - 450+ мин. Ако искаш да имаш удоволствието да работиш с него. Не си купувай "маркова" пръчка за 200 лв.
По темата - Windows за смартфони е вече мъртва ОС и по-голяма екзотика от НЕизвестните китайски смартфони. По последни данни с 0.7% пазарен дял.
Съвет към човека създал темата. Ако се насочиш към Андроид смартфон, минимума за добър и кчаествен китайски е 250+ лева (ТопОне - АлиЕкспрес), ако ще купуваш марков такъв от БГ (ЛГ, Нексус и т.м.) - 450+ мин. Ако искаш да имаш удоволствието да работиш с него. Не си купувай "маркова" пръчка за 200 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Малкият дял няма нищо общо с това дали нещо е мъртво или не. Мърда си даже доста повече в последно време от времето когато делът беше 3-4% ... :D
Липсата на апарати с Windows на пазара не значи, че ОС-а е мъртва. Разработката на софтуер и хардуер са две различни неща .
Липсата на апарати с Windows на пазара не значи, че ОС-а е мъртва. Разработката на софтуер и хардуер са две различни неща .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Искаш ли и проценти колко от разработчиците са се отказали да програмират за WP? ;)