Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

abando
Регистриран: 13 яну 2015, 13:34

Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от abando » 05 яну 2017, 22:54

И кои са тея програми, които вие и приятелите ползвате активно, а ние нямаме? :D
Научили сте един лаф и го повтаряте от години...

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от sladyrko » 05 яну 2017, 23:03

Ти шегуваш ли се? Нямате един глупав Тиндър.. Да не говорим за Снапчат, останалите дори да ги има дизайна е, да не ти е на телефона. Колко игри липсват, пак не е истина. Коди, стремио? Гугъл приложения? Дори само заради липсата на Google Photos си струва да подминеш тая ОС... Както и да е. Да не става темата ОС срещу ОС. Да ползваш Уиндоус телефон в днешно време или трябва да не ти пука за удобство, което значи, че един телефон за 50лв ще върши горе-долу същото без "добрата" камера, или да водиш много скучен живот без приятели и т.н. и да нямаш нужда от много приложения. Като някой ти каже "Ей виж какво яко приложение открих/пуснаха", ти стоиш и гледаш като теле. Мое мнение. И такъв съвет бих дал на всеки, да не дава и 5 пари за ОС което не се развива на никъде, особенно от към приложения :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

abando
Регистриран: 13 яну 2015, 13:34

Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от abando » 05 яну 2017, 23:24

Като ти слушам разсъжденията, то явно си или някакво лапе или някакъв пристрастен юзър дето не откъсва очи от телефона и е отворил 100 чат програми едновременно. Приятелите са такива заради реалния живот, а не заради Андроид телефона ти пълен с ненужни програмки.

Конкретно по въпроса за мега-яките приложения, без които живота ти се обезсмисля:
Тиндър има много добър UWP клиент за 10-ка - 6tin. Снапчат няма - за щастие!
Останалите "социални" приложения си ги има със абсолютно същия дизайн като на Робота ти - Viber, Instagram, FB, MSG и другите.

Ей сега си гледам като теле телефона и се чудя, какъв съм наудачник без никакви приложения :D:D

dxv_pro
Регистриран: 02 юли 2010, 18:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от dxv_pro » 06 яну 2017, 00:50

Бе остави го тоя. До оня ден рева, че му лагил хуявея, а сега се прави на голям разбирач, че и акъл дава за неща които не разбира.

sladyrko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от sladyrko » 06 яну 2017, 01:39

Еми лаги, бе. Какво като вас да лъжа, че работи като мед и масло? Ти като жена винаги се засягаш бе, какъв мъж си. Преди беше Уиндоус юзър, някой да кажеше нещо, почваше да ревеш и обиждаш, сега си със бараката ЛГ Г4, пак същата работа. (blush)
Ползвал съм повече телефони, логично е да съм наясно. А това, че Майкрософт супер затъва в мобилното си подразделение е всеобща тайна... За липсата на читави приложения си е от години... Не ви знам вас в каква паралелна вселена живеете. Единия телефон е също всеобща тайна, че 5 от 10 броя отива в сервиз... Спестете на хората мъки, вместо да се мъчите да ги набутвате. 2017 е има бол модели в различни ценови диапазони, за тези пари които е описал в договор има къде, къде по-добри решения. Тука винаги някой като пита за мнение, повечето гледат да си набутат каквото ползват те, нищо, че е пълна трагедия.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

dxv_pro

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от dxv_pro » 06 яну 2017, 02:07

Много лесно ще ти покажа що за мъж съм, но силно ме съмнява да ти хареса. Уин никога не съм ползвал и нямам намерение, НО го предпочитам пред "летящия" иос. Личи колко разбираш, щото 90% от мненията ти се уповават на разни ревюта клипчета и спориш за апарати които даже и не си пипал, с хора които си ги ползват и имат реални наблюдения. Нито аз, нито колегите които имат Г4 са отричали, че модела има проблеми, а даже помагаме как да избегнат дефектните партиди. А ти продължаваш да показваш що за комплексар си и колко ти липсва внимание. Продължавай да си вярваш, все някой трябва да ни забавлява във форума. :D

sladyrko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от sladyrko » 06 яну 2017, 02:14

Ти отдавна си заела мястото на шута в тоя форум, аз ако имах да забавлявам щеше да ми се наложи да е в друг форум :) Какво си ползвал? Чака да му падне цената на Г4 до безобразие да го вземеш.. Пипал си ти, ама не и телефони. Аз ползвах летящите, ползвам сега и не летящите. Има и тредове в Редит, че Уауей П9 лагва и то доста, има го и в бг андроид форум поне 8 човека се оплакват и е нужен ресет. А за твоя стар кошник, не ми се мисли... Нищо не помагаш ти, във всяка тема само припяваш като 2-ра гайда... И най-често дори няма общо с темата, пак да разпуснеш малко насъбран гняв. Ако вземеш да избиеш и гняв с обиди, не е нищо ново. Та кой, забавлявал? И какви партиди ще избягва от цялото им производство без значение партида, модел има дефектни и то супер много. Ама нали ти го ползваш, значи е най-добро. :D Аз не казвам да отива при "летящите", а, че за тея пари от Самсунг А серията има много по-добри предложение. J серията също. Huawei не бих препоръчал и на враговете си вече... Още ми стои с 1 септември секюрити пача, демек за флагшип никакви месечни ъпдейти. Тука масово разбирате, ползвате един телефон 5 години говорите за 20 модела... :)
И ревютата и клипчетата в тубата, дори да си като тебе, да не разбираш английски, дори с гледане се разбира и вижда как даден телефон работи или какви фири е дал. Аз поне и гледам, не да говоря, ей така, каквото ми дойде... :)

П.С: Нова година, същите "разбирачи" един си изказва мнението, жените се засягат и почват да крякат... Темата става за боклука. Няма ли да схванете с малкото си гънки, че всеки има мнение. Правилно или грешно, си е негово ;)

dxv_pro

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от dxv_pro » 06 яну 2017, 02:33

Само толкова ли измъти. Разочароваш ме сладурано...

BoyanSherbanov
Регистриран: 20 авг 2013, 11:48

Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от BoyanSherbanov » 06 яну 2017, 09:26

Учудвам се на упорството ти да спориш с тоя *****. Който е достатъчно умен ще си ползва Window 10 mobile, за останалите няма смисъл да ги убеждаваш да го ползват, понеже такива ***** като тука във форума постоянно ще им говорят лъжите като във тоя форум и ако не разбираш от техника лесно може да се поддадеш на ******, защото те са много нагли в лъжите си и с лекота на черното казват бяло.

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?

Мнение от СтенлиРойс » 06 яну 2017, 12:52

[Quote]Който е достатъчно умен ще си ползва Window 10 mobile[/Quote]

:D:D:D

Отговори