Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
И кои са тея програми, които вие и приятелите ползвате активно, а ние нямаме? :D
Научили сте един лаф и го повтаряте от години...
Научили сте един лаф и го повтаряте от години...
Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Ти шегуваш ли се? Нямате един глупав Тиндър.. Да не говорим за Снапчат, останалите дори да ги има дизайна е, да не ти е на телефона. Колко игри липсват, пак не е истина. Коди, стремио? Гугъл приложения? Дори само заради липсата на Google Photos си струва да подминеш тая ОС... Както и да е. Да не става темата ОС срещу ОС. Да ползваш Уиндоус телефон в днешно време или трябва да не ти пука за удобство, което значи, че един телефон за 50лв ще върши горе-долу същото без "добрата" камера, или да водиш много скучен живот без приятели и т.н. и да нямаш нужда от много приложения. Като някой ти каже "Ей виж какво яко приложение открих/пуснаха", ти стоиш и гледаш като теле. Мое мнение. И такъв съвет бих дал на всеки, да не дава и 5 пари за ОС което не се развива на никъде, особенно от към приложения :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Като ти слушам разсъжденията, то явно си или някакво лапе или някакъв пристрастен юзър дето не откъсва очи от телефона и е отворил 100 чат програми едновременно. Приятелите са такива заради реалния живот, а не заради Андроид телефона ти пълен с ненужни програмки.
Конкретно по въпроса за мега-яките приложения, без които живота ти се обезсмисля:
Тиндър има много добър UWP клиент за 10-ка - 6tin. Снапчат няма - за щастие!
Останалите "социални" приложения си ги има със абсолютно същия дизайн като на Робота ти - Viber, Instagram, FB, MSG и другите.
Ей сега си гледам като теле телефона и се чудя, какъв съм наудачник без никакви приложения :D:D
Конкретно по въпроса за мега-яките приложения, без които живота ти се обезсмисля:
Тиндър има много добър UWP клиент за 10-ка - 6tin. Снапчат няма - за щастие!
Останалите "социални" приложения си ги има със абсолютно същия дизайн като на Робота ти - Viber, Instagram, FB, MSG и другите.
Ей сега си гледам като теле телефона и се чудя, какъв съм наудачник без никакви приложения :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Бе остави го тоя. До оня ден рева, че му лагил хуявея, а сега се прави на голям разбирач, че и акъл дава за неща които не разбира.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Еми лаги, бе. Какво като вас да лъжа, че работи като мед и масло? Ти като жена винаги се засягаш бе, какъв мъж си. Преди беше Уиндоус юзър, някой да кажеше нещо, почваше да ревеш и обиждаш, сега си със бараката ЛГ Г4, пак същата работа. (blush)
Ползвал съм повече телефони, логично е да съм наясно. А това, че Майкрософт супер затъва в мобилното си подразделение е всеобща тайна... За липсата на читави приложения си е от години... Не ви знам вас в каква паралелна вселена живеете. Единия телефон е също всеобща тайна, че 5 от 10 броя отива в сервиз... Спестете на хората мъки, вместо да се мъчите да ги набутвате. 2017 е има бол модели в различни ценови диапазони, за тези пари които е описал в договор има къде, къде по-добри решения. Тука винаги някой като пита за мнение, повечето гледат да си набутат каквото ползват те, нищо, че е пълна трагедия.. :)
Ползвал съм повече телефони, логично е да съм наясно. А това, че Майкрософт супер затъва в мобилното си подразделение е всеобща тайна... За липсата на читави приложения си е от години... Не ви знам вас в каква паралелна вселена живеете. Единия телефон е също всеобща тайна, че 5 от 10 броя отива в сервиз... Спестете на хората мъки, вместо да се мъчите да ги набутвате. 2017 е има бол модели в различни ценови диапазони, за тези пари които е описал в договор има къде, къде по-добри решения. Тука винаги някой като пита за мнение, повечето гледат да си набутат каквото ползват те, нищо, че е пълна трагедия.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Много лесно ще ти покажа що за мъж съм, но силно ме съмнява да ти хареса. Уин никога не съм ползвал и нямам намерение, НО го предпочитам пред "летящия" иос. Личи колко разбираш, щото 90% от мненията ти се уповават на разни ревюта клипчета и спориш за апарати които даже и не си пипал, с хора които си ги ползват и имат реални наблюдения. Нито аз, нито колегите които имат Г4 са отричали, че модела има проблеми, а даже помагаме как да избегнат дефектните партиди. А ти продължаваш да показваш що за комплексар си и колко ти липсва внимание. Продължавай да си вярваш, все някой трябва да ни забавлява във форума. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Ти отдавна си заела мястото на шута в тоя форум, аз ако имах да забавлявам щеше да ми се наложи да е в друг форум :) Какво си ползвал? Чака да му падне цената на Г4 до безобразие да го вземеш.. Пипал си ти, ама не и телефони. Аз ползвах летящите, ползвам сега и не летящите. Има и тредове в Редит, че Уауей П9 лагва и то доста, има го и в бг андроид форум поне 8 човека се оплакват и е нужен ресет. А за твоя стар кошник, не ми се мисли... Нищо не помагаш ти, във всяка тема само припяваш като 2-ра гайда... И най-често дори няма общо с темата, пак да разпуснеш малко насъбран гняв. Ако вземеш да избиеш и гняв с обиди, не е нищо ново. Та кой, забавлявал? И какви партиди ще избягва от цялото им производство без значение партида, модел има дефектни и то супер много. Ама нали ти го ползваш, значи е най-добро. :D Аз не казвам да отива при "летящите", а, че за тея пари от Самсунг А серията има много по-добри предложение. J серията също. Huawei не бих препоръчал и на враговете си вече... Още ми стои с 1 септември секюрити пача, демек за флагшип никакви месечни ъпдейти. Тука масово разбирате, ползвате един телефон 5 години говорите за 20 модела... :)
И ревютата и клипчетата в тубата, дори да си като тебе, да не разбираш английски, дори с гледане се разбира и вижда как даден телефон работи или какви фири е дал. Аз поне и гледам, не да говоря, ей така, каквото ми дойде... :)
П.С: Нова година, същите "разбирачи" един си изказва мнението, жените се засягат и почват да крякат... Темата става за боклука. Няма ли да схванете с малкото си гънки, че всеки има мнение. Правилно или грешно, си е негово ;)
И ревютата и клипчетата в тубата, дори да си като тебе, да не разбираш английски, дори с гледане се разбира и вижда как даден телефон работи или какви фири е дал. Аз поне и гледам, не да говоря, ей така, каквото ми дойде... :)
П.С: Нова година, същите "разбирачи" един си изказва мнението, жените се засягат и почват да крякат... Темата става за боклука. Няма ли да схванете с малкото си гънки, че всеки има мнение. Правилно или грешно, си е негово ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Само толкова ли измъти. Разочароваш ме сладурано...
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Учудвам се на упорството ти да спориш с тоя *****. Който е достатъчно умен ще си ползва Window 10 mobile, за останалите няма смисъл да ги убеждаваш да го ползват, понеже такива ***** като тука във форума постоянно ще им говорят лъжите като във тоя форум и ако не разбираш от техника лесно може да се поддадеш на ******, защото те са много нагли в лъжите си и с лекота на черното казват бяло.
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
[Quote]Който е достатъчно умен ще си ползва Window 10 mobile[/Quote]
:D:D:D
:D:D:D