Revo Power 4g
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Извинявайте, но каквито и да са опити за регистриране в 4pda да се правят, винаги излиза табела с този надпис:
Ошибка:
Введенный e-mail запрещен для регистрации.
Ошибка:
Введенный e-mail запрещен для регистрации.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Странно!
Някакъв друг е-мейл за регистрация имаш ли?
П.п: Ако не става кажи, кое искаш да изтеглиш и до довечера ще се опитам да ти го пусна тук.
Някакъв друг е-мейл за регистрация имаш ли?
П.п: Ако не става кажи, кое искаш да изтеглиш и до довечера ще се опитам да ти го пусна тук.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Благодаря за загрижеността! Още първия път опитах не само с моите два, но и с този на жена ми. И трите бяха на abv.bg... Сега реших да опитам с е-мейла ми в gmail.com и... нещата се случиха...!
Интересно е, защо 4pda отхвърлят abv.bg , но... тяхна си работа...!
Интересно е, защо 4pda отхвърлят abv.bg , но... тяхна си работа...!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Имали са спамери от там явно. Rutracker пък отхвърлят gmail. Ако някой иска ще му направя акаунт, да ми пише.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
До колкото можах да забележа, разликите между Revo Power 4G и Oukitel K6000 Pro са само в надписа на капака и цената ! Така например, в България, Revo Power 4G струва 369лв.- http://revo.bg/revo-power-4g-osemjadren-smartfon-s-3gb-ram-full-hd-i-goljama-baterija.html , а Oukitel K6000 Pro е най евтин тук, само US $149.99 https://www.aliexpress.com/item/OUKITEL-K6000-Pro-4G-LTE-32GB-16MP-5-5-Android-6-0-Smartphone-MTK6753-Octa-Core/32686948098.html?aff_platform=aaf&cpt=1487654170881&sk=rZrfAMR&aff_trace_key=ce56246283a44e41b341052a4a82a82e-1487654170881-09282-rZrfAMR...
В този смисъл, ревюто на продавач в OLX от гр. Севлиево на Oukitel K6000 Pro https://www.youtube.com/watch?v=ofWvIIH-WwQ може да послужи за ревю на Revo Power 4G...
В този смисъл, ревюто на продавач в OLX от гр. Севлиево на Oukitel K6000 Pro https://www.youtube.com/watch?v=ofWvIIH-WwQ може да послужи за ревю на Revo Power 4G...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Явно има разлика и в софтуера, който се инсталира според спецификацията на клиента.
Ползвах един Revo Power за няколко дни, но по някаква причина батерията се зареждаше за часове (5 часа от 20% до 100% със зарядното от комплекта), а в лявата част на снимките и видеото имаше някаква вертикална черта. Всичко друго беше много добре за цената.
Ползвах един Revo Power за няколко дни, но по някаква причина батерията се зареждаше за часове (5 часа от 20% до 100% със зарядното от комплекта), а в лявата част на снимките и видеото имаше някаква вертикална черта. Всичко друго беше много добре за цената.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Ако някой придобие опит и вече се е опитал да префлашне този нов Revo Power 4G, нека сподели тук, не зависимо от резултата дали е успешен или не...!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Искаш да го побърникаш малко софтуерно ли?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Искам да съм къстъм ром, деодексиран. Да съм с администраторски права(root) и с всички останали права, произтичащи от предходните - Xposed, с необходимите ми додули и т.н.... Ще е въпрос на време оригиналния му РОМ да бъде разконспириран, но за целта е нужен специалист в тази област...
-
- Регистриран: 05 мар 2017, 23:17
Re: Revo Power 4g
Две уточнения (важни според мен):
1. Revo power е Google сертифициран. Този сертификат го имат само големите марки, като Samsung, LG, и др. Твърди се, че се очаква Google да вземе мерки срещу всички несертифицирани телефони. Причината е желанието за повишаване на съвместимостта и сигурността на устройствата и мрежите. Тези, които следят от близо тази индустрия ще си спомнят как преди няколко месеца Google блокираха някплко хиляди Pixel-a (search google blocked pixel phones). Т.е. с това този модел превъзхожда конкурентите си.
2. Батерията му издържа около 12 часа при непрекъснато включено всичко, което може да се включи ( тества се с battery drainer). При реална но усилена употреба в моите ръце издържа почти 3 дни. Това ввключва разговори, мейлове, снимки, вакбър, фейс, ексел, документи,видео. Върши много работа и все по-рядко ползвам лаптопа. Въобще не загрява при нормална експлпатация. При видео и игри топли съвсем леко след първият час натоварване. Единственото пожелание е по-добра камера, но вероятно е свързано с цената. Надявам се да съм бил полезен. В приложвнието е скрийншот на относително новата информация certified/uncertified в play store. Достъпна е от playstore>menu>settings
1. Revo power е Google сертифициран. Този сертификат го имат само големите марки, като Samsung, LG, и др. Твърди се, че се очаква Google да вземе мерки срещу всички несертифицирани телефони. Причината е желанието за повишаване на съвместимостта и сигурността на устройствата и мрежите. Тези, които следят от близо тази индустрия ще си спомнят как преди няколко месеца Google блокираха някплко хиляди Pixel-a (search google blocked pixel phones). Т.е. с това този модел превъзхожда конкурентите си.
2. Батерията му издържа около 12 часа при непрекъснато включено всичко, което може да се включи ( тества се с battery drainer). При реална но усилена употреба в моите ръце издържа почти 3 дни. Това ввключва разговори, мейлове, снимки, вакбър, фейс, ексел, документи,видео. Върши много работа и все по-рядко ползвам лаптопа. Въобще не загрява при нормална експлпатация. При видео и игри топли съвсем леко след първият час натоварване. Единственото пожелание е по-добра камера, но вероятно е свързано с цената. Надявам се да съм бил полезен. В приложвнието е скрийншот на относително новата информация certified/uncertified в play store. Достъпна е от playstore>menu>settings