Проблем при регистрация във Вайбър
Проблем при регистрация във Вайбър
Здравейте.Инсталирах си Вайбър и ми изпрати код за активиране,въвежда си го автоматично и после ми изписва,че кода е грешен,да опитам отново.Така смених кода,но все едно и също.Дори изтрих и инсталирах приложението,но нямах успех :( Какво да правя?
Re: Проблем при регистрация във Вайбър
Вероятно номера ти е добавен в блек листата на Вайбър, имам същия проблем с един вивакомски номер, който явно е ползван от някой преди мен и на него номер не мога да активирам вайбъра.
Re: Re: Проблем при регистрация във Вайбър
Номера е на Виваком,но го ползвам от много години.Сега смених телефона.От къде разбираш ,че номерът ти е в този списък?
Re: Re: Re: Проблем при регистрация във Вайбър
[Quote]От къде разбираш ,че номерът ти е в този списък?[/Quote] От комуникацията по имейл със съпорта им.
Постоянно ми изпраща грешни кодове за активация и при въвеждането им не ги приема.
Постоянно ми изпраща грешни кодове за активация и при въвеждането им не ги приема.
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Re: Проблем при регистрация във Вайбър
I have entered my access code and received an “Invalid Code” message
1. Check the access code Make sure to enter the six-digit access code exactly as it appears in the SMS message received.
2. Try automatic callback. If you are unable to receive SMS messages, use the Automatic Callback option to receive your code by telephone call.
3. Multiple registrations. If you sent more than three (3) code requests, the system may block your account for 24 hours. If this is the case, uninstall and then reinstall Viber after 24 hours. Then, register your access code again.
1. Check the access code Make sure to enter the six-digit access code exactly as it appears in the SMS message received.
2. Try automatic callback. If you are unable to receive SMS messages, use the Automatic Callback option to receive your code by telephone call.
3. Multiple registrations. If you sent more than three (3) code requests, the system may block your account for 24 hours. If this is the case, uninstall and then reinstall Viber after 24 hours. Then, register your access code again.
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510