Телефон до 500лв
Re: Re: Re: Re: Телефон до 500лв
Тези Xiaomi продават ли се някъде в Пловдив? Не купувам електроника онлайн.
Re: Re: Re: Re: Re: Телефон до 500лв
Виж в Технополис.
Re: Re: Re: Телефон до 500лв
Плюса е с 5000mah батерия за съжалениенне го виждам в теленор
[Quote]В Емаг е 450 без договор и без промоция.
@Мария, ако не бързаш толкова, изчакай Черния петък.[/Quote]
кога ще е той? :D
@Мария, ако не бързаш толкова, изчакай Черния петък.[/Quote]
кога ще е той? :D
Re: Телефон до 500лв
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_Friday_(shopping)
24 ноември ще е тази година доколкото виждам, но няма големи наналения на всичко. По скоро някой друг модел ще си харесаш
24 ноември ще е тази година доколкото виждам, но няма големи наналения на всичко. По скоро някой друг модел ще си харесаш
Re: Re: Телефон до 500лв
Видях в сайта на технополис XIAOMI REDMI 4X LTE - 349лв
В гсм арена като сравнявам с Huawei P10 Lite какви снимки прави, изглежда, че прави по-хубави снимки, а е със 100лв по-евтин. : ) Мисля, че това ще е моят телефон ...
Само едно нещо - това, че пише LTE да не означава LITE версия и да не е това, което съм гледала в арената ?
В гсм арена като сравнявам с Huawei P10 Lite какви снимки прави, изглежда, че прави по-хубави снимки, а е със 100лв по-евтин. : ) Мисля, че това ще е моят телефон ...
Само едно нещо - това, че пише LTE да не означава LITE версия и да не е това, което съм гледала в арената ?
LTE означава 4G. Не точно, но това имат предвид.
С какви характеристики е моделът, който си избра?
Има различни варианти на този телефон - с 16GB, 32GB и 64GB памет и 2GB, 3GB или 4GB RAM.
Съответно и цените са различни.
Има различни варианти на този телефон - с 16GB, 32GB и 64GB памет и 2GB, 3GB или 4GB RAM.
Съответно и цените са различни.
версията май няма и ноте в името
В Технополис предлагат само 4x (349лв) и Note 4 (469лв)
Моделът от 349лв е XIAOMI REDMI 4X LTE DUAL SIM
В сайта на Технополис пише, че има 32GB/3GB , два четириядрени процесора, камера 13М, батерия 4100mAh
Моделът от 349лв е XIAOMI REDMI 4X LTE DUAL SIM
В сайта на Технополис пише, че има 32GB/3GB , два четириядрени процесора, камера 13М, батерия 4100mAh