Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Като гледам ревюта камерата на Редмито май е по слаба от на Хуавей п 10 лайт дали е наистина така
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Определено stock камерите на Шаоми са по-слаби от на по-известните марки, но, повярвай ми, всичко е софтуер!
Имам си Редми 4 Про, рутнал съм го, сложил съм му Xposed, Magisk, Miui8Tweaks, Lucky Patcher и куп други глезотии и сега свири по-добре, снима по-добре от стоковата и няма кьорава реклама където и да е...(с много малко изключения).
Така, че всичко е до това, дали ше си го направиш
Имам си Редми 4 Про, рутнал съм го, сложил съм му Xposed, Magisk, Miui8Tweaks, Lucky Patcher и куп други глезотии и сега свири по-добре, снима по-добре от стоковата и няма кьорава реклама където и да е...(с много малко изключения).
Така, че всичко е до това, дали ше си го направиш
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Преди няколко дни имаше промоции в алито, и поръчах едно Редми 5, 3/32 гб за един приятел. 230 лв. Какъв екран очаквате, каква камера и защо го сравнявате с П10 лайт дето е 400-500 лв. За тези пари смятам, че е идеален телефон. Като искате хубав ще вземете Редми ноут 5, ми ноут 3, Ми6 и т.н. За цената си е перфектен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Аз говоря за редми 5+ модела, който май се води ноут модела, а не чистата 5-ца:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Tadj благодаря за отзивите, но аз съм на ВИЕ с рутване и тем подобни и сега се двуомя между 5+или Хонор 5х(beer)
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Redmi Note 5, китайската версия с новия процесор е по-хубавия вариант. Има го в алиекспрес
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Да по добър вариант е, но още не е пуснат в продажба.Мисля да взимам Редми 5 плюс че от много гледане и четене само главата може да те заболи.Дали са читави бройките в Технополис и Техмарт.Светли празници(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Случайно попаднах на тази обява, някой купувал ли си е смартфон оттам http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/1303581/xiaomi-mi-a1
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Да, читави са. И с 2 год. гаранция. Аз съм с redmi 5 plus. Учудващо добър телефон
(няма лагване и забиване) за 400 лв. Камерата е зле, но сравнено със скъпите телефони. За тези пари толкова. Батерията е за 2 дена с много ръчкане. Никакви забележки по обхват, звук, загряване.
(няма лагване и забиване) за 400 лв. Камерата е зле, но сравнено със скъпите телефони. За тези пари толкова. Батерията е за 2 дена с много ръчкане. Никакви забележки по обхват, звук, загряване.
Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Здравейте,
от 1 месец ползвам Redmi5 за служебен телефон.Без забележки.Не забива,при около 3-4 часа разговори на ден плюс четене на новини и вечер asphalt 8 (от сина ми) издържа 2 дни.Дисплеят е добър и ми е суперудобен за четене и работа с една ръка.За тази цена 340 лв е перфектен избор,много по-добър от служебният ми апарат j3 2017.Бях скептичен към "китайските пръчки",но за сега съм впечатлен от дизайна и качеството на Xiaomi за 50% по-малко пари.Определено вече съм фен на марката.Дано да не си "повярват" много и да задържат нивата на цените.
от 1 месец ползвам Redmi5 за служебен телефон.Без забележки.Не забива,при около 3-4 часа разговори на ден плюс четене на новини и вечер asphalt 8 (от сина ми) издържа 2 дни.Дисплеят е добър и ми е суперудобен за четене и работа с една ръка.За тази цена 340 лв е перфектен избор,много по-добър от служебният ми апарат j3 2017.Бях скептичен към "китайските пръчки",но за сега съм впечатлен от дизайна и качеството на Xiaomi за 50% по-малко пари.Определено вече съм фен на марката.Дано да не си "повярват" много и да задържат нивата на цените.