Препоръка за телефон до 500лв?
Препоръка за телефон до 500лв?
Здравейте,
Искам да взема на племеницата нов телефон, бюджета, който съм отделил е макс 500лв.
Телефона ще се използва предимно за социални мрежи, браузване и слушане на музика - типично за един тийн.
Спрял съм се на 3 модела:
[B]Xiaomi Mi A1
Xiaomi Redmi 5 Plus - 4GB RAM
Huawei P smart[/B]
Отворен съм и към други предложения.
Искам да взема на племеницата нов телефон, бюджета, който съм отделил е макс 500лв.
Телефона ще се използва предимно за социални мрежи, браузване и слушане на музика - типично за един тийн.
Спрял съм се на 3 модела:
[B]Xiaomi Mi A1
Huawei P smart[/B]
Отворен съм и към други предложения.
Re: Препоръка за телефон до 500лв?
Redmi 5 plus има много издържлива батерия и добри параметри за цената си.
-
- Регистриран: 29 юни 2010, 13:42
Huawei P smart !
Re: Re: Препоръка за телефон до 500лв?
Батерия на xiaomi 5 plus ще издържа повече от уауей П. Тва е много важно за един тийн.
Спрял си се на двете най-добри по цена-качество предложения.
Xiaomi Redmi Note 5 (Redmi 5 Plus) е най-добрият телефон по цена-качество.
Xiaomi Mi A1 е най-добрият телефон по цена-качество, ако търсиш чист Андорид, доставен от Гугъл.
Xiaomi Redmi Note 5 (Redmi 5 Plus) е най-добрият телефон по цена-качество.
Xiaomi Mi A1 е най-добрият телефон по цена-качество, ако търсиш чист Андорид, доставен от Гугъл.
Отделно А1 има опцията да снима по-добре, има и обещан 2 годишен ъпдейт, за сметка на по-малка батерия, но пък е и една идея по-малък и по-лек.
Останалото е сходно.
Нека само момичето си прецени, ако не е изненада?
Останалото е сходно.
Нека само момичето си прецени, ако не е изненада?
Re: Re: Re: Препоръка за телефон до 500лв?
Huawei имат по-хубави камери в евтините модели - малко по-светли и малко повече детайли се виждат и по-дребен текст. Не е нещо фрапантно, но за пищови може да е важно.
Ако имаш възможност да увеличиш бюджета с 40-50 лева и да вземеш телефон с план през оператор бих препоръчал Nokia 7 Plus. На повечето места между 500 и 550 лева - няма как да намериш нещо по-добро в ценови диапазон от +/- 200 лева дори.
Иначе смятам, че Nokia 6.1 е по-добър избор от всички тези китайски телефончета. P Smart според мен грам не си струва парите - както и който и да бил телефон на Huawei в този ценови сегмент. Едва от Huawei Honor View 10 нещата почват да стават поносими с далеч по-добрия процесор, но този телефон го няма дори при операторите и определено ще надвиши бюджета ти.
Xiaomi Mi A1 има Android One като Нокиите, но пак изостава пред Nokia 6.1, пък и вече е миналогодишен модел. Нищо чудно скоро да излезе и Mi A2, но дори това да се случи вероятно цената му ще е по-висока.
Redmi 5 Plus е по-кофти версията на Redmi Note 5, който все още го няма в Европа - кога точно ще се появи никой не знае. Имайки това предвид, не смятам, че си струва. Освен ако не го намериш за съвсем без пари, смятам, че Nokia-та пак е по-добрия избор. Като изключим наличието на 18:9 дисплей, Nokia-та е за предпочитане дори пред въпросният Redmi Note 5.
Иначе смятам, че Nokia 6.1 е по-добър избор от всички тези китайски телефончета. P Smart според мен грам не си струва парите - както и който и да бил телефон на Huawei в този ценови сегмент. Едва от Huawei Honor View 10 нещата почват да стават поносими с далеч по-добрия процесор, но този телефон го няма дори при операторите и определено ще надвиши бюджета ти.
Xiaomi Mi A1 има Android One като Нокиите, но пак изостава пред Nokia 6.1, пък и вече е миналогодишен модел. Нищо чудно скоро да излезе и Mi A2, но дори това да се случи вероятно цената му ще е по-висока.
Redmi 5 Plus е по-кофти версията на Redmi Note 5, който все още го няма в Европа - кога точно ще се появи никой не знае. Имайки това предвид, не смятам, че си струва. Освен ако не го намериш за съвсем без пари, смятам, че Nokia-та пак е по-добрия избор. Като изключим наличието на 18:9 дисплей, Nokia-та е за предпочитане дори пред въпросният Redmi Note 5.
[Quote]Иначе смятам, че Nokia 6.1 е по-добър избор от всички тези [B][i][u]китайски[/u][/i][/B] телефончета.[/Quote]
(woo)(woo)(woo)
(woo)(woo)(woo)