Колебание за телефон / Нужда от мнение
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колебание за телефон / Нужда от мнение
В OLX срещах обяви за Пиксел 2 около 1000 лева или 1050 бяха, някъде там.
Ако не надвишават много бюджета ви, погледнете и ако имате време да изчакате и да издебнете добра оферта, мисля няма да имате проблем.
Ако не надвишават много бюджета ви, погледнете и ако имате време да изчакате и да издебнете добра оферта, мисля няма да имате проблем.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колебание за телефон / Нужда от мнение
Да, мислел съм си го, но няма 3.5 жак, което е важно за мен!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колебание за телефон / Нужда от мнение
и на мен ми липсва 3,5 мм стерео жак, но нали повечето телефони имат преходници?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колебание за телефон / Нужда от мнение
E, да, ама първо понякога слушам на power bank и е зает порта, а Bluetooth мачка звука и второ много преходници също скапват звука.
Сега... За мене качеството е важно и навремето 6 доларови слушалки на Logitech са ми се стрували прекрасни, но вече не...
Сега... За мене качеството е важно и навремето 6 доларови слушалки на Logitech са ми се стрували прекрасни, но вече не...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колебание за телефон / Нужда от мнение
Чист Андроид,редовни ъпдейти, Пиксел изживяване, хубава камера, красив дизайн, плавност на работа??? ИМА и бонус - водоустойчивост! Още по голям бонус цената е наполовина!
HTC U 11 LIfe И Moto X4. Те са първите от новата програма Андройд УАН, която идва на мястото на НЕКСУС. Супер телефони с натисната надолу цена от ГУГЪЛ.
HTC U 11 LIfe И Moto X4. Те са първите от новата програма Андройд УАН, която идва на мястото на НЕКСУС. Супер телефони с натисната надолу цена от ГУГЪЛ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колебание за телефон / Нужда от мнение
[Quote]Bluetooth мачка звука[/Quote]
Повечето нови телефони вече освен aptxHD имат и LDAC... Въпрос на хубави слушалки е вече.
Повечето нови телефони вече освен aptxHD имат и LDAC... Въпрос на хубави слушалки е вече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колебание за телефон / Нужда от мнение
Камерата на Nokia 7 plus изглежда е по-зле от тази на Google Pixel 1
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колебание за телефон / Нужда от мнение
Аз използвам Pixel XL от година и нещо, и мога да твърдя че телефона е уникален. Още от 2012 година преминах на Google устройства и никога не бих се доверил на друга марка. Единствената причина да не са толкова полулярни в България е защото не са стъпили официално на нашия пазар.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колебание за телефон / Нужда от мнение
новината от деня -
Mi8 6.01 inch, SND845, 6/64 $440, 8/128 - $500
3D камера отпред, и 2 кратен оптичен зуум отзад.
Плюс всичко останали неща.
Mi8 6.01 inch, SND845, 6/64 $440, 8/128 - $500
3D камера отпред, и 2 кратен оптичен зуум отзад.
Плюс всичко останали неща.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51