OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
[Quote]Ванка,
имаш отличен модел, който работи с Андроид ОС.На твое място щях да се ориентирам към телефон с iOS, защо не т.н. бюджетен модел 6,1 инч., който ще е на приемлива цена. Останаха по-мално от 10 дни до представянето му, както и на другите два модела. Два модела с OС Андроид никога не бих си взел... дори да са Ноут 9 и Р 20 про. Но пък, ако си се ориентирал към Андроид и двата модела визирани от теб са страхотни за втори телефон. Аз клоня повече към Mi Mix 2s.
[/Quote]
@gog88, имаш право за айфона, но аз ползвам айпад доста интензивно, така че не ми липсва особено. Така или иначе няма да пазарувам сега. Темата я отворих да събера мнения от собственици или хора които са ги тествали. Честно казано аз гледам и какви честоти поддържат, като за момента OnePlus 6 си има абсолютно всичко. Тук дори и камерата не е от голямо значение, защото знам, че не трябва да очаквам чудеса.
edit: Поддържа повече честоти дори от моя S9+. :D
имаш отличен модел, който работи с Андроид ОС.На твое място щях да се ориентирам към телефон с iOS, защо не т.н. бюджетен модел 6,1 инч., който ще е на приемлива цена. Останаха по-мално от 10 дни до представянето му, както и на другите два модела. Два модела с OС Андроид никога не бих си взел... дори да са Ноут 9 и Р 20 про. Но пък, ако си се ориентирал към Андроид и двата модела визирани от теб са страхотни за втори телефон. Аз клоня повече към Mi Mix 2s.
[/Quote]
@gog88, имаш право за айфона, но аз ползвам айпад доста интензивно, така че не ми липсва особено. Така или иначе няма да пазарувам сега. Темата я отворих да събера мнения от собственици или хора които са ги тествали. Честно казано аз гледам и какви честоти поддържат, като за момента OnePlus 6 си има абсолютно всичко. Тук дори и камерата не е от голямо значение, защото знам, че не трябва да очаквам чудеса.
edit: Поддържа повече честоти дори от моя S9+. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
За Шайомито:
Dual Nano SIM card dual standby(Both SIM slots are compatible with 4G, respectively. When they work at the same time, only one of them can receive LTE service and the other WCDMA )
Ако можеш да се прежалиш за варианта 6/128 има го в европейски склад / Германия / - доставка с Габко оттам ти е 3-4 лева.
https://www.geekbuying.com/item/Global-Version-Xiaomi-Mi-Mix-2S-5-99-Inch-6GB-128GB-Smartphone-Black-399043.html
Dual Nano SIM card dual standby(Both SIM slots are compatible with 4G, respectively. When they work at the same time, only one of them can receive LTE service and the other WCDMA )
Ако можеш да се прежалиш за варианта 6/128 има го в европейски склад / Германия / - доставка с Габко оттам ти е 3-4 лева.
https://www.geekbuying.com/item/Global-Version-Xiaomi-Mi-Mix-2S-5-99-Inch-6GB-128GB-Smartphone-Black-399043.html
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Ползвам мих2, който е подобен на 2s, но без двойната камера и със СД835. Телефона има 25 LTE честоти , включително всички европейски. Активната LTE СИМ карта обаче е една, другия слот е на 3G. Тела е със циркониев заден панел и рамка от серия 7000 алуминий /дуралуминии/. Тежи около 200 грама. Екрана е на JDI ,а задната камера е SONY. Предната е китайска на Омнивижън. Софтуера на камерата има всякакви простотии от Ai.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Реалистично,не се занимавай с тези китайски пръчки,а си вземи някой от новите айфони които ще бъдат представени следващата седмица! Ти си човек който ползва едно две години апарати и поради тази причина ти трябва нещо по-стабилно от тези китайски пръчки! Въпреки че айфон като цяло кара доста повече от две години!
Сори,за офтопика но така мисля :) иначе ако това ти е твърдия избор между двете марки определено съм за One plus 6.
Сори,за офтопика но така мисля :) иначе ако това ти е твърдия избор между двете марки определено съм за One plus 6.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Имаш ли каквото и да било доказателство, че Xiaomi и Oneplus не карат повече от две години? Защото си ги карат спокойно по мои наблюдения.
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
S9+ вече е на тези пари така или иначе. Но ти си имаш такъв вече... Тъй като не знам каква точно е целта на покупката, а избора е между двата, то гласувам за OnePlus 6-цата - може би единствения китайски телефон, при това с notch, който ми харесва. Но не знам за какъв aliexpress говориш. Има си безплатна доставка от официалния сайт, а цената е фиксирана. OnePlus 6T, който ще излиза скоро се очертава доста интересен, по между другото.
Иначе, както каза някой по-горе, ако ще ползваш два телефона, то по-добре наистина единия да е iOS.. за разнообразието. Но пак казвам - не знам каква ти е целта, така че...
Иначе, както каза някой по-горе, ако ще ползваш два телефона, то по-добре наистина единия да е iOS.. за разнообразието. Но пак казвам - не знам каква ти е целта, така че...
Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
[Quote]доставка с Габко оттам ти е 3-4 лева.[/Quote]
Абе няма да е точно 4 лева. 8% комисионна + още 3.40... Отделно банковият превод към Германия пак ще е с такса.
Абе няма да е точно 4 лева. 8% комисионна + още 3.40... Отделно банковият превод към Германия пак ще е с такса.
Re: Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Имаш ли акаунт в geekb... и в Габко?
Поръчвал ли си?
Защо спамиш темата?
Плащаш си на geekb както и в Али-то / вярно че приемат само ПейПал и курса малко дървен идва /. Доставка до склада на Габко в Германия нула лева.
Оттам до БГ:
Транспорт на стоки от DE до BG - 3.40 лева/кг.*, за всеки започнат килограм, в рамките на един курс (независимо от брой пакети в рамките един курс). Това е цена до склада им в София. Ако искаш могат да ти го препратят оттам по Спийди до всяка точка в БГ - добави си стандартната цена на Спийди
Откъде ги измисли тия 8% комисионна - те са ако си некадърник и не можеш само да си купиш нещото сам от интернет - я нямаш компютър, я кредитна карта, я базов английски - сега Ванката го изкара някакъв неграмотник извинявай...
Поръчвал ли си?
Защо спамиш темата?
Плащаш си на geekb както и в Али-то / вярно че приемат само ПейПал и курса малко дървен идва /. Доставка до склада на Габко в Германия нула лева.
Оттам до БГ:
Транспорт на стоки от DE до BG - 3.40 лева/кг.*, за всеки започнат килограм, в рамките на един курс (независимо от брой пакети в рамките един курс). Това е цена до склада им в София. Ако искаш могат да ти го препратят оттам по Спийди до всяка точка в БГ - добави си стандартната цена на Спийди
Откъде ги измисли тия 8% комисионна - те са ако си некадърник и не можеш само да си купиш нещото сам от интернет - я нямаш компютър, я кредитна карта, я базов английски - сега Ванката го изкара някакъв неграмотник извинявай...
Няма комисионна и в двете фирми. Аз лично ползва uktobg (едно време се разделиха), там е 3лв/кг. И това е.
А иначе цените се подобряват :)
https://www.ixbt.com/news/2018/09/03/xiaomi-mi-mix-2s-mi-mix-3.html
.. И сега ще влезеш в размисли, 2-ка ли, 3-ка ли :). Абе все проблеми
:D
А иначе цените се подобряват :)
https://www.ixbt.com/news/2018/09/03/xiaomi-mi-mix-2s-mi-mix-3.html
.. И сега ще влезеш в размисли, 2-ка ли, 3-ка ли :). Абе все проблеми
:D
Re: Re: Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Тея 8% ги пише в сайта! От къде съм ги изкарал вика, не виждаш ли от къде?! И да, не съм поръчвал, влязох в сайта, прочетох условията и ги споделих тук! Айде много ти здраве.