Ползвате ли навигация HERE? Вашето мнение за нея?
Ползвате ли навигация HERE? Вашето мнение за нея?
Предполагам, че доста хора са се изкушили да пробват навигацията HERE на фирмата Нокиа. Какви са ви впечатленията? Лесно ли се работи с нея?
Re: Ползвате ли навигация HERE? Вашето мнение за нея?
Преди месец инсталирах навигацията и я изтрих. За мен Гугъл карти ми се струва по-добър! :D
Пробвал съм я няколко пъти,но нямам много впечатления,относно качеството на картите.Струва ми се обаче,че бавно рутира,дори и в офлайн режим.В големите кръстовища,с интензивен трафик,това е голям проблем.Затова и се отказах от нея.Ползвах я под IOS.Не знам как работи под Android.Сравнявам я с Navigon,която е перфектна в рутирането.
Десет дни карах из Дания с нея, на телефон с Андроид(sgs4 - cyanogen). Картите са много добри, рутира бързо има повече пои от гугъл Мапс. Хареса ми определено, за безплатна е прекрасна :-)
Ходих с нея до Австрия, хотела беше на доста забутано място - никакъв проблем. Не е шарения като Navigon, но върши работа.
Ползвам я постоянно без забележки. Наскоро в Прага в пешеходен режим ме насочваше алея по алея в някакъв парк...
Ползвал съм я само в България и съм много- доволен . Работи перфектно. (yes)
Заради HERE си взех Lumia.
Ползвам я в офлайн режим като ходя до Гърция, Германия, Италия - никакъв проблем.
Nokia купиха Navteq. Реално в Here имате картите дето останалите (Гармин и т.н.) ползват.
Ползвам я в офлайн режим като ходя до Гърция, Германия, Италия - никакъв проблем.
Nokia купиха Navteq. Реално в Here имате картите дето останалите (Гармин и т.н.) ползват.
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Ползвам навигацията от доста години засега никога не ме е подвеждала включително и като съм пътувал в чужбина, но за чужбина ползвам само here map, без навигация понеже на windows 8.1 имаш (поне не съм проверявал скоро) само за една държава безплатна карта за навигация и за другото просто ползваш here map. Само да добавя, че за България всичко е на кирилица.
Re: Re: Ползвате ли навигация HERE? Вашето мнение за нея?
Ползвам я в БългариЯ и съм доволна. Забивала ме е само веднъж в грешна отбивка. Пробелмът според мен е, че много трудно се отказва от маршрута, който е избрала- трябват й на моменти над 10 км, за да прекалкулира, вместо да ти казва да направиш обратен завой. (На мен лично ми е неудобно да ръчкам по телефона за обходен маршрут докато карам, и чакам да си пресметне програмата сама.)
Знае много точно ограниченията- на места по- добре от Гармин.
Знае много точно ограниченията- на места по- добре от Гармин.