Huawei nova, Huawei P9, lite Sony Xperia XA
Huawei nova, Huawei P9, lite Sony Xperia XA
Кой ще препоръчате откъм камера и батерия?
Re: Huawei nova, Huawei P9, lite Sony Xperia XA
Nova, а и не само откъм камера и батерия, а от към почти всичко, но идва малко скъпичак в момента, освен ако не го взимаш от оператор.
Трите модела са от в 3 различни ценови групи според мен.Р9 лайт е най-евтин. Хуауей Нова е най-скъп, но пък е най-хубав. Най-енергоспестяващия процесор, хубава камера с оптична стабилизация, андроид 7 (през началото на 2017, официално потвърдено е!), 3000 батерия. А сонито изобщо няма да го коментирам. Цената му е прекалено завишена за това, което предлага.
Аз бих взел без да се замислям Сонито , нов модел и е гъзарски , много е прибран не е широк по скоро е издължен и е много шикарен , плюс това в момента във Вивата с план Смарт М с 12 гб нет и 17.99 лв месечна такса телефона е на изплащане само по 15.50 лв на месец .. Това си е супер оферта .. Силвър или Голд , все са готини ..
Аз ползвам П9, бих го препоръчал. Батерия 5 часа и 30 минути си ги прави от раз. Камерата е супер. Щом това те интересува. Новата - ъпдейтите там ще са трагедия, понеже не е флагшип. Сони не бих взел, лично предпочитание. Лайт версията на П9, ще ти върши добра работа, но не за повече от година. Ако имаш парите в кеш, поръчай си един OnePlus 3T от техния сайт и си ползвай телефона 3 години без проблеми. Страшен телефон. Ако не, аз препоръчвам Samsung S7 ако имаш пари за него.. Също няма да си разочарован.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Huawei nova, Huawei P9, lite Sony Xperia XA
Просто трябва да се сетите тук във форума само като попита някой и каже моделите къкво му е в главата , от 200 км си личи че човека иска да взима телефон от Вивата с някакъв там план , на преподписване сигурно .. А и питащите да дават повече инфо откъде искат да купуват ...
Huawei Nova няма оптична стабилизация и според мен за това което предлага е неоправдано скъп. По добре P9 lite
П9 вади страхотна камера , няма такива чисти снимки , шумът е почти нула !
Единствения кусур е слабичкия и дори блед екран , но пък няма да те болят очите !(yes)
след празниците очаквам цената му да падне на половина !
Единствения кусур е слабичкия и дори блед екран , но пък няма да те болят очите !(yes)
след празниците очаквам цената му да падне на половина !
Re: Re: Re: Huawei nova, Huawei P9, lite Sony Xperia XA
Бледи цветове ли? Да не си гледал дефектна бройка? Моите са дори пренаситени. А и може да се калиброва от настройките.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Huawei nova, Huawei P9, lite Sony Xperia XA
А защо очакваш цената да падне на половина?