Абсурд за 21-ви век!!
Абсурд за 21-ви век!!
Здравейте. Живея в Пловдив-може би втория по големина град в България,в 21-ви век и въпреки това вече месец не мога да открия нещо много просто на пазара за аксесоари.
Търся си хубава стойка за мобилен телефон,за автомобил. Обиколих буквално всеки магазин за техника,за мобилни телефони и за аксесоари,включително големите вериги специализирани магазини. И не само,че няма избор,а няма НИТО ЕДИН ВИД такава стойка.
Според мен това е някакъв абсурд. Искам да си сложа телефона в колата и да ползвам навигацията,а няма как. Сега жена ми го държи в ръка (телефона де!),а като съм сам се чудя къде да го набутам (пак телефона :)),та да не ми падне в педалите.
Може и някой да ми помогне. Ноискам да кажа,че не искам някоя поставка от пазара за 5-6 лева,която да ми надере телефона. Искам нещо хубаво,оето да се адаптира към различни модели елефони и да има чупеща глава,за да мога да си въртя телефона в която искам посока.
Мисля,че живеем в европейска страна и не е нормално да прекарам толкова време в търсене на нещо толкова просто.
Търся си хубава стойка за мобилен телефон,за автомобил. Обиколих буквално всеки магазин за техника,за мобилни телефони и за аксесоари,включително големите вериги специализирани магазини. И не само,че няма избор,а няма НИТО ЕДИН ВИД такава стойка.
Според мен това е някакъв абсурд. Искам да си сложа телефона в колата и да ползвам навигацията,а няма как. Сега жена ми го държи в ръка (телефона де!),а като съм сам се чудя къде да го набутам (пак телефона :)),та да не ми падне в педалите.
Може и някой да ми помогне. Ноискам да кажа,че не искам някоя поставка от пазара за 5-6 лева,която да ми надере телефона. Искам нещо хубаво,оето да се адаптира към различни модели елефони и да има чупеща глава,за да мога да си въртя телефона в която искам посока.
Мисля,че живеем в европейска страна и не е нормално да прекарам толкова време в търсене на нещо толкова просто.
Re: Абсурд за 21-ви век!!
не си търсил достатъчно . първо виж в интернет точно какво търсиш и после питай в магазините дали го имат или дали могат да ти донесат .
а иначе пловдив е 3тия по големина . скоро и Бургас ще го мине .ама ме боли, аз идвам да уча в ПЛД :
а иначе пловдив е 3тия по големина . скоро и Бургас ще го мине .ама ме боли, аз идвам да уча в ПЛД :
Аз също имах подобен проблем.Предполагам,че имате Практикер - там имаше няколко вида от тези дето се залепят на стъклото ..
Тоя сайт къде е ,бе хора. Аз знам ,че по света има такива работи,проблема ми беше,че в Пловдив няма. Но мерси за идеята за Практикер,ще отида там да видя.
http://www.nokia.bg/link?cid=EDITORIAL_495094
+
http://www.nokia.bg/link?cid=EDITORIAL_494782
=
Универсална поставка с движение на 360 градуса и пасва идеално за всеки телефон.
И двете се предлагат в Пловдив в магазин Джеф в подлеза на Тримонциум.Подвижното рамо + стойката са на цена 89 лв
+
http://www.nokia.bg/link?cid=EDITORIAL_494782
=
Универсална поставка с движение на 360 градуса и пасва идеално за всеки телефон.
И двете се предлагат в Пловдив в магазин Джеф в подлеза на Тримонциум.Подвижното рамо + стойката са на цена 89 лв
stoikata na Nokia e unikalno gotina, az si ia wzeh predi okolo mesec za 55 leva ot edin magazin na Vitoshka w Sofia
za syjalenie, ne si spomniam koi beshe... moje bi Handy ili 2be...
dosta goliama nadcenka sa si slojili w Djeff za da ia prodawat za 89
za syjalenie, ne si spomniam koi beshe... moje bi Handy ili 2be...
dosta goliama nadcenka sa si slojili w Djeff za da ia prodawat za 89
стойката е по евтина ...цената която съм дал е за комплект стойка + рамото за стъклото . По отделно излизат малко по скъпо
Nistel откъде си го купи това. Харесва ми,върши ли работа,добре ли държи телефона,не го ли драска,с какъв телефон го ползваш
ето и аз да попитам моля някой ако знае къде в Пловдив се продава сервизен кабел за Самсунг Д900и?знам че струва около 50 лева но може и да ми потрябва за упдейти и тем подобни.в датата 1 каза че до сега никъде е срещал такъв кабел и ми каза да потърся в интернет ама как да потърся като не знам как се води и къде? :)
А стйка за табло ?
аз тези стойки за прозореца които се лепят ги знам.
Аз цяла Варна прерових и нищо не открих.
Практикер, Метро, МОЛ и какво ли още не.
Гледах много подобни, НО все по 90 - 100 кинта.
Не ми се дават толкова, пак и вече свикнах на колата ми, да поставям телефона (с N95 8GB) легнал на таблото.
С Toyota Avensis сам и точно се "заклещтва" на "компютарчето" (в дупката) посредата ;-)))
Голям смях ;-))))
Ама ко да правим ;-)
Наистина - тези неща (джаджи) ги няма.
Принципно, в магазин за автокозметики трябва да ги има, ама........ кои и колко ги търсят........
Аз още не сам си купил, и всеки път когато мина през (покрай) такъв магазин - хвърлям по едно око :-)
Аз цяла Варна прерових и нищо не открих.
Практикер, Метро, МОЛ и какво ли още не.
Гледах много подобни, НО все по 90 - 100 кинта.
Не ми се дават толкова, пак и вече свикнах на колата ми, да поставям телефона (с N95 8GB) легнал на таблото.
С Toyota Avensis сам и точно се "заклещтва" на "компютарчето" (в дупката) посредата ;-)))
Голям смях ;-))))
Ама ко да правим ;-)
Наистина - тези неща (джаджи) ги няма.
Принципно, в магазин за автокозметики трябва да ги има, ама........ кои и колко ги търсят........
Аз още не сам си купил, и всеки път когато мина през (покрай) такъв магазин - хвърлям по едно око :-)