Power Banks
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Еми прост съм. Не всички може да сме умни и красиви и да правим велики сделки - 50 Аh за 20 лв!!! :D:D
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
[Quote]Еми прост съм[/Quote]
Пак не си ме разбрал. Не си прост, а си много прост, но исках да прозвучи по меко.
А така боравиш с цифрите, че направо ти завиждам (woo)
Пак не си ме разбрал. Не си прост, а си много прост, но исках да прозвучи по меко.
А така боравиш с цифрите, че направо ти завиждам (woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Само да Ви кажа,че power banka от виваком 4600mah за 17 лв зареди веднъж до 100% и веднъж до 60% от 0.Батерията е 2000 mah. Не съм ползвал телефона докато зарежда.Това е първото ползване на bank-a и се надявам малко да се вдигнат процентите.Очаквах 2 пъти да зареди телефона,но впредвид цената и размера съм доволен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Някой виждал ли е батерия 10Ah на живо колко е голяма? Само батерия, без кутийки, електроника и опаковка. Цифрите дето ги пишат по кутийките са 1 към Х. Цената въобще не е възможна за такъв капацитет. Дори и китайците не могат да го постигнат. Погледнете цена и размер на батерии за нещо друго, където е реален капацитета и ще добиете представа.
Не ми се търси, но има много клипове с тестове на различни модели. Ето тук примерно има разни https://www.youtube.com/playlist?annotation_id=annotation_3963236251&feature=iv&list=PL-rdxkP4p0hH7TMu_Zr_2nWIHe9kxyTAu&src_vid=XP_n8uC_9LU
Прегледайте поне от обща култура да се ориентирате.
Не ми се търси, но има много клипове с тестове на различни модели. Ето тук примерно има разни https://www.youtube.com/playlist?annotation_id=annotation_3963236251&feature=iv&list=PL-rdxkP4p0hH7TMu_Zr_2nWIHe9kxyTAu&src_vid=XP_n8uC_9LU
Прегледайте поне от обща култура да се ориентирате.
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Ти пък Съра да чете? Той Съра е писател, не е читател. И е много умен :D. А да знаеш как борави с цифрите, много му завиждам. Той знае и къде се продават 100 Ah за 10 лв. ама не ще да ни каже на нас тъпаците :S
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
[Quote]А знаеш как борави с цифрите, много му завиждам[/Quote]
Виждам, че сам няма да се справиш. Ще ти го разясня.
Дори моята да е с реален капацитет 20 000mAh за 20 лева, пак е в пъти по изгодна от вашата 10 000 mah за 50 лева ;)
Виждам, че сам няма да се справиш. Ще ти го разясня.
Дори моята да е с реален капацитет 20 000mAh за 20 лева, пак е в пъти по изгодна от вашата 10 000 mah за 50 лева ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Но пък конекторите й са по-здрави,има термосензор, предпазване от презареждане и пренапрежение, автоматично изключване и дузина сертификати за качество и безопасност, държи си добре заряда, ако дълго не я ползваш,изход 1А и изход 2А. Предпочитам да съм в безопасност и винаги да мога да разчитам на нея