smartwatch

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: smartwatch

Мнение от Воден-дух » 29 май 2020, 16:07

От кой магазин и какви са цените на часовника и на слушалките?

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 29 май 2020, 16:53

Найс, добри придобивки, със здраве да се ползват :beer:
Драсни някой ред по-натам да кажеш за Active 2 дали си заслужава ;)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 29 май 2020, 21:05

Воден-дух написа:
29 май 2020, 16:07
От кой магазин и какви са цените на часовника и на слушалките?
В предишното си мнение написах, но пак ще повторя. Не искам да правя реклама на магазина, затова ще кажа само, че е голяма техноверига и имат промоция - купуваш два часовника от Самсунг и правят 150 лева отстъпка от общата цена на бъндъла. Промоцията е до края на този месец, тоест още два дни. В моя случай цената падна до 838 лева. Слушалките ги взех от Виваком за 329 лева.
Найс, добри придобивки, със здраве да се ползват :beer:
Драсни някой ред по-натам да кажеш за Active 2 дали си заслужава ;)
Благодаря за пожеланието! За Актив 2 не мога да кажа нищо засега, но за уоча, ако някой е надъхан, да взима. С всичко включено в момента е на 77%. Може да не държи като предложенията на Хуавей, но мен лично не ме засяга особено, след като мога да го зареждам от S10+, когато се наложи.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Ванката

Мнение от Ванката » 11 юни 2020, 12:55

Бърз коментар за часовниците и слушалките. Много съм доволен от покупките, особено от моя часовник. Корава батерия, с абсолютно всичко включено изкарва пълни 5 дни. Отличен фитнес помощник! За Актив 2 не мога да кажа друго освен, че батерията му изкарва не повече от два дни, дори и по-малко, ако се заиграе жената нещо с него. Тапите са удобни, пасват ми идеално, като уплътняват много добре ухото. Звука не е от най-идеалните, може би една идея по-добре от старите бъдс, но има проблем понякога по време на разговор, не ме чуват много добре. Може и да е от оператора, но си спомням, че и при старите са ми споменавали за подобен проблем. За музика стават, но пред Сонито са като слушалки за 50 лева. :D Не съм сигурен, дали си заслужават цената от 329 лева честно казано...
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
d1vna
Регистриран: 02 ное 2019, 03:47
Контакти:

Мнение от d1vna » 11 юни 2020, 13:09

Пред кое "Сони"?
Над силата е само умението да я владеем!

Ванката

Мнение от Ванката » 11 юни 2020, 14:57

Sony WH1000XM3
Samsung GALAXY S22 Ultra

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Мнение от gog88 » 11 юни 2020, 21:12

Ванката написа:
11 юни 2020, 12:55
Тапите са удобни, пасват ми идеално, като уплътняват много добре ухото. Звука не е от най-идеалните, може би една идея по-добре от старите бъдс, но има проблем понякога по време на разговор, не ме чуват много добре. Може и да е от оператора, но си спомням, че и при старите са ми споменавали за подобен проблем. За музика стават, но пред Сонито са като слушалки за 50 лева. :D Не съм сигурен, дали си заслужават цената от 329 лева честно казано...
Ванка, да не си попаднал на дефектни слушалки, защото тук във форума четох нещо по-различно за тези тапи. Сега препрочитам пак написаното: "Samsung Galaxy Buds +.( Бял цвят). Невероятен звук, издържливост и много лесна работа с тях. Чух звуци и мелодия от любимите ми песни, каквито до сега не бях чувал и предполагал, че съществуват! Издържат около 10 часа работа. Много бързо се зареждат. С 2 микрофона са. Най- уникалното е как се чува музиката. Страшно бързо се връзват към телефона, още с отваряне на кутийката! " (край на цитата :lol: )
Вероятно този модел на Samsung Galaxy Buds + за който четох във форума е някоя лимитирана серия..... специално за служителите на Самсунг, какъвто си имаме тук във форума, а ти Ванка си попаднал на модел от серийното производство. :)
Приятелю, надявам се, че ще проявиш чувство за хумор, когато четеш тези редове.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Потребителски аватар
CuBG
Регистриран: 20 ное 2019, 19:02

Мнение от CuBG » 12 юни 2020, 05:08

gog88 написа:
11 юни 2020, 21:12
Ванката написа:
Тапите са удобни, пасват ми идеално, като уплътняват много добре ухото. Звука не е от най-идеалните, може би една идея по-добре от старите бъдс, но има проблем понякога по време на разговор, не ме чуват много добре. Може и да е от оператора, но си спомням, че и при старите са ми споменавали за подобен проблем. За музика стават, но пред Сонито са като слушалки за 50 лева. :D Не съм сигурен, дали си заслужават цената от 329 лева честно казано...
Ванка, да не си попаднал на дефектни слушалки, защото тук във форума четох нещо по-различно за тези тапи. Сега препрочитам пак написаното: "Samsung Galaxy Buds +.( Бял цвят). Невероятен звук, издържливост и много лесна работа с тях. Чух звуци и мелодия от любимите ми песни, каквито до сега не бях чувал и предполагал, че съществуват! Издържат около 10 часа работа. Много бързо се зареждат. С 2 микрофона са. Най- уникалното е как се чува музиката. Страшно бързо се връзват към телефона, още с отваряне на кутийката! " (край на цитата :lol: )
Вероятно този модел на Samsung Galaxy Buds + за който четох във форума е някоя лимитирана серия..... специално за служителите на Самсунг, какъвто си имаме тук във форума, а ти Ванка си попаднал на модел от серийното производство. :)
За тези от цитата ти слушалки ще платя каквато и да е цена ;)
Samsung Galaxy S20 5G Snapdragon Cosmic Grey
Galaxy Watch 46mm Silver 

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 12 юни 2020, 06:20

CuBG написа:
12 юни 2020, 05:08
gog88 написа:
11 юни 2020, 21:12
Ванката написа:
За тези от цитата ти слушалки ще платя каквато и да е цена ;)
Един човек тук във форума ги има....Може да му направиш оферта ;)
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Мнение от wer_aac » 12 юни 2020, 08:10

Слушалките са прекрасни. Перфектен и изчистен звук всичко на ниво. Няма по-ограничени маймуни от епълските. Само хейт от тяхна страна, но това е нормално за тях. Ванката бил казал и бил написал, ма той може и да ви каже да се хвърлите пред влака.

Отговори