smartwatch
Re: smartwatch
От кой магазин и какви са цените на часовника и на слушалките?
Найс, добри придобивки, със здраве да се ползват
Драсни някой ред по-натам да кажеш за Active 2 дали си заслужава
В предишното си мнение написах, но пак ще повторя. Не искам да правя реклама на магазина, затова ще кажа само, че е голяма техноверига и имат промоция - купуваш два часовника от Самсунг и правят 150 лева отстъпка от общата цена на бъндъла. Промоцията е до края на този месец, тоест още два дни. В моя случай цената падна до 838 лева. Слушалките ги взех от Виваком за 329 лева.
Благодаря за пожеланието! За Актив 2 не мога да кажа нищо засега, но за уоча, ако някой е надъхан, да взима. С всичко включено в момента е на 77%. Може да не държи като предложенията на Хуавей, но мен лично не ме засяга особено, след като мога да го зареждам от S10+, когато се наложи.Найс, добри придобивки, със здраве да се ползват
Samsung GALAXY S22 Ultra
Бърз коментар за часовниците и слушалките. Много съм доволен от покупките, особено от моя часовник. Корава батерия, с абсолютно всичко включено изкарва пълни 5 дни. Отличен фитнес помощник! За Актив 2 не мога да кажа друго освен, че батерията му изкарва не повече от два дни, дори и по-малко, ако се заиграе жената нещо с него. Тапите са удобни, пасват ми идеално, като уплътняват много добре ухото. Звука не е от най-идеалните, може би една идея по-добре от старите бъдс, но има проблем понякога по време на разговор, не ме чуват много добре. Може и да е от оператора, но си спомням, че и при старите са ми споменавали за подобен проблем. За музика стават, но пред Сонито са като слушалки за 50 лева. Не съм сигурен, дали си заслужават цената от 329 лева честно казано...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ванка, да не си попаднал на дефектни слушалки, защото тук във форума четох нещо по-различно за тези тапи. Сега препрочитам пак написаното: "Samsung Galaxy Buds +.( Бял цвят). Невероятен звук, издържливост и много лесна работа с тях. Чух звуци и мелодия от любимите ми песни, каквито до сега не бях чувал и предполагал, че съществуват! Издържат около 10 часа работа. Много бързо се зареждат. С 2 микрофона са. Най- уникалното е как се чува музиката. Страшно бързо се връзват към телефона, още с отваряне на кутийката! " (край на цитата )Ванката написа: ↑11 юни 2020, 12:55Тапите са удобни, пасват ми идеално, като уплътняват много добре ухото. Звука не е от най-идеалните, може би една идея по-добре от старите бъдс, но има проблем понякога по време на разговор, не ме чуват много добре. Може и да е от оператора, но си спомням, че и при старите са ми споменавали за подобен проблем. За музика стават, но пред Сонито са като слушалки за 50 лева. Не съм сигурен, дали си заслужават цената от 329 лева честно казано...
Вероятно този модел на Samsung Galaxy Buds + за който четох във форума е някоя лимитирана серия..... специално за служителите на Самсунг, какъвто си имаме тук във форума, а ти Ванка си попаднал на модел от серийното производство.
Приятелю, надявам се, че ще проявиш чувство за хумор, когато четеш тези редове.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
За тези от цитата ти слушалки ще платя каквато и да е ценаgog88 написа: ↑11 юни 2020, 21:12Ванка, да не си попаднал на дефектни слушалки, защото тук във форума четох нещо по-различно за тези тапи. Сега препрочитам пак написаното: "Samsung Galaxy Buds +.( Бял цвят). Невероятен звук, издържливост и много лесна работа с тях. Чух звуци и мелодия от любимите ми песни, каквито до сега не бях чувал и предполагал, че съществуват! Издържат около 10 часа работа. Много бързо се зареждат. С 2 микрофона са. Най- уникалното е как се чува музиката. Страшно бързо се връзват към телефона, още с отваряне на кутийката! " (край на цитата )Ванката написа: ↑11 юни 2020, 12:55Тапите са удобни, пасват ми идеално, като уплътняват много добре ухото. Звука не е от най-идеалните, може би една идея по-добре от старите бъдс, но има проблем понякога по време на разговор, не ме чуват много добре. Може и да е от оператора, но си спомням, че и при старите са ми споменавали за подобен проблем. За музика стават, но пред Сонито са като слушалки за 50 лева. Не съм сигурен, дали си заслужават цената от 329 лева честно казано...
Вероятно този модел на Samsung Galaxy Buds + за който четох във форума е някоя лимитирана серия..... специално за служителите на Самсунг, какъвто си имаме тук във форума, а ти Ванка си попаднал на модел от серийното производство.
Samsung Galaxy S20 5G Snapdragon Cosmic Grey
Galaxy Watch 46mm Silver
Galaxy Watch 46mm Silver
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Един човек тук във форума ги има....Може да му направиш офертаCuBG написа: ↑12 юни 2020, 05:08За тези от цитата ти слушалки ще платя каквато и да е ценаgog88 написа: ↑11 юни 2020, 21:12Ванка, да не си попаднал на дефектни слушалки, защото тук във форума четох нещо по-различно за тези тапи. Сега препрочитам пак написаното: "Samsung Galaxy Buds +.( Бял цвят). Невероятен звук, издържливост и много лесна работа с тях. Чух звуци и мелодия от любимите ми песни, каквито до сега не бях чувал и предполагал, че съществуват! Издържат около 10 часа работа. Много бързо се зареждат. С 2 микрофона са. Най- уникалното е как се чува музиката. Страшно бързо се връзват към телефона, още с отваряне на кутийката! " (край на цитата )Ванката написа: ↑11 юни 2020, 12:55Тапите са удобни, пасват ми идеално, като уплътняват много добре ухото. Звука не е от най-идеалните, може би една идея по-добре от старите бъдс, но има проблем понякога по време на разговор, не ме чуват много добре. Може и да е от оператора, но си спомням, че и при старите са ми споменавали за подобен проблем. За музика стават, но пред Сонито са като слушалки за 50 лева. Не съм сигурен, дали си заслужават цената от 329 лева честно казано...
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Слушалките са прекрасни. Перфектен и изчистен звук всичко на ниво. Няма по-ограничени маймуни от епълските. Само хейт от тяхна страна, но това е нормално за тях. Ванката бил казал и бил написал, ма той може и да ви каже да се хвърлите пред влака.